sr POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d
sr POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d

Podmlađivanje lica - uklanjanje bora i savremeni laserski lifting lica 4D Combo laserom!

4D Combo laser je nova tehnika za laserski lifting i podmlađivanje lica koja regeneriše epiderm i dovodi do zgušnjavanja i zatezanja kolagenih mrežica u koži pa tako menja arhitektoniku i strukturu kože. To znači da je koža nakon tretmana podmlađena, zategnuta, a sve to BEZ igala, otoka i modrica!

laserski lifting lica-podmladjivanje-4d-combo-laserom-uklanjanje-bora-poliklinika-diva
laserski-lifting-lica-uklanjanje-bora-podmladjivanje-4d-combo-laserom-poliklinika-diva-2
laserski lifting lica-podmladjivanje-4d-combo-laserom-uklanjanje-bora-poliklinika-diva
uklanjanje-bora-laserski-lifting-lica-podmladjivanje-4d-combo-laserom-poliklinika-diva-3
Kada pređete 30. godinu koža postaje manje elastična, više nije zategnuta, suvlja je i teže podnosi uticaj spoljašnjih faktora. Na to, kada će se pojaviti prve bore u predelu očiju, a zatim i na celom licu i vratu utiče i genetika, a sve je moguće ublažiti i ukloniti ako se reaguje na vreme.
 
Zato Vam poliklinika “Diva” preporučuje savremeni laserski lifting lica 4D Combo laserom!

4D Combo tehnika objedinjuje dejstva ablativnih Er:Yag lasera koji regenerišu epiderm sa termičkim efektima Nd: Yag lasera koji dovode do zgušnjavanja i zatezanja kolagenih mrežica u koži i menjaju arhitektoniku i strukturu kože.

Uočljive bore tokom starenja kože prvo se javljaju:
 • na čelu,
 • između obrva
 • oko očiju,
 • oko usana,
 • na bradi i
 • na vratu.

Postoji više metoda za podmlađivanje lica i vrata, dok se kao jedna od izuzetno efikasnih za smanjivanje efekata starenja kože pokazao laserski lifting 4D Combo laserom kojim se istovremeno mogu umanjiti gubitak svežine, bore i opuštenost kože!

Tretman 4D Combo laserom pomaže koži da stvori novi kolagen i elastin koji je zatežu, poboljšavaju njen izgled i čine je mladolikom.

Zbog svega toga 4D Combo tretman je trenutno veoma popularan u svetu. To je inovativna tehnika u laserskom podmlađivanju i zatezanju kože jer, osim što uklanja bore, daje i snažan lifting efekat.

4D Combo tehnika objedinjuje dejstva ablativnih Er:Yag lasera koji regenerišu epiderm sa termičkim efektima Nd Yag lasera koji dovode do zgušnjavanja i zatezanja kolagenih mrežica u koži i menjaju arhitektoniku i strukturu kože.

4D Combo laserom možete podmladiti i zategnuti kožu:

 • lica,
 • vrata,
 • dekoltea,
 • podbratka,
 • nadlaktica,
 • šaka.

Šta dobijate 4D Combo laserskim liftingom lica?

 • uklonjene plitke i ublažene duboke bore,
 • zategnutu kožu lica, vrata i dekoltea,
 • mladalački izgled kože,
 • zatezanje podbratka,
 • podmlađivanje kože.

Ko obavlja procedure 4D Combo laserom u poliklinici „Diva“?

U poliklinici “Diva” procedure 4D Combo laserom obavlja lekar specijalista sertifikovan za rad sa medicinskim laserima i sa višegodišnjim iskustvom za obavljanje tretmana savremenim laserima.

Da li je tretman 4D Combo laserom bezbolan i koliko traje period oporavka?

Tretman je:

 • efikasan,
 • vrlo komforan za pacijenta,
 • bezbolan i to bez potrebe za korišćenjem lokalne anestezije! To omogućava snažan sistem koji hladi kožu i štiti je od oštećenja.

Po tretmanu NEMA krastica, a prisutno je blago crvenilo, koje traje do 48 sati i može se pokriti šminkom. Nakon toga dobija se jedrina lica i lifting efekat, a koža sija! 4D Combo laser je vrhunska tehnologija jer su u njemu objedinjena 2 hirurška lasera, a zraci su modifikovani da budu poluhirurški, što znači da se pacijenti LAKO i BRZO oporavljaju.

Tretman je efikasan, BEZBOLAN i vrlo komforan za pacijenta. Po tretmanu nema krastica, a period oporavka je vrlo kratak. Nakon toga, dobija se jedrina lica i lifting efekat, a koža sija!

Ova tehnika je minimalno invanzivna, a rezultati odlični!

Koliko traje period oporavka nakon tretmana 4D Combo laserom?

Od 8 do 48 sati, što zavisi od tipa kože i starosti pacijenta.

Kada se vide prvi rezultati uklanjanja bora laserskim liftingom i koliko tretmana je potrebno za najbolji efekat?

Prvi rezultati nakon tretmana 4D Combo laserom vidljivi su već nakon 24 sata, dok je pun efekat lkoji pruža laserski lifting lica i vrata vidljiv posle 4 do 6 nedelja.

Koliko tretmana laserskog liftinga je potrebno da bi se videli efekti?

Poliklinika “Diva” svojim pacijentima preporučuje 1 do 3 tretmana, u zavisnosti od godina pacijenta i tipa kože, kako bi dobili vidljive rezultate, a da pauza između procedura bude od 4 do 6 sedmica.

Da li se laserski lifting lica 4D Combo laserom može kombinovati sa drugim metodama za podmlađivanje?

Naravno. Izuzetne rezultate daje kada se kombinuje sa SKIN GLOW busterima, kao i sa PRP metodom za podmlađivanje, zatezanje kože i uklanjanje bora.

Da li 4D Combo laser ima još neku primenu?

U poliklinici „Diva“ 4D Combo laser koristi se još i za lečenje akni i uklanjanje ožiljaka od akni.

 

Kako bi koža lica i vrata nakon tretmana 4D Combo laserom bila negovana, a efekat lasera produžen, kao nastavak terapije lekari poliklinike “Diva” preporučuju svakodnevno korišćenje odgovarajuće kreme iz antiage linije “Dr Bogdanović Cosmetics”. Da biste saznali koja najbolje odgovara Vašem tipu kože, kliknite OVDE.

Proverite i sami kakvi su efekti 4D Combo lasera i zakažite BESPLATNU konsultaciju na brojeve telefona 011 334 21 31 ili 063 338 334.

Vaša poliklinika “Diva”

Pogledajte proceduru

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd.
Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon: 
 011/334-21-31 ili +381 63 338 334

2 Responses
 1. Slobo Karic

  Interesuje me okvirna cena zatezanja koze vrat i vremensko trajanje intervencije i samog oporavka, ali da to bude trajno?
  Srdacan pozdrav.
  Slobo

  1. Poštovani Slobo,

   Zatezanje kože vrata može se raditi TwinLight laserom ili uz pomoć Morfeus 8. Koliko će trajati efekti zavisi od različitih faktora kao što su godine pacijenta i stanje kože. Najbolje bi bilo da zakažete besplatne konsultacije u poliklinici Diva kako bismo mogli precizno da Vam kažemo koja procedura bi dala očekivane rezultate.

   Srdačan pozdrav!

   Vaša poliklinika Diva

Leave a Reply