Dermoskopija mladeža - savremeni kompjuterizovani dijagnostički pregled

Kompjuterizovana dermoskopija mladeža.
Mole Max – pregled mladeža savremenom tehnologijom.

pregled-mladeza-dermoskopija-uklanjanje-mladeza-poliklinika-diva-radiotalasna-hirurgija
Kompjuterizovani dermoskopski aparat Mole Max je namenjen za pregled kože i svih promena na koži. To je neinvazivna dijagnostička metoda kojom se dobija uvid u strukturu različitih promena i izraštaja na koži, kao i ispod površine kože, koje su nevidljive golim okom.
 

Dijagnostika pigmentnih promena i oboljenja kože

Upotrebom Mole Max aparata mogu se ispitivati ne samo pigmentne promene već i sva druga oboljenja kože. Sve što nije vidljivo golim okom postaje lako dostupno:
  • promene na krvnim sudovima, kao i
  • promene u keratinizaciji i strukturi kože

sa dijagnostičkom tačnošću od 97 do 98%.

Pravovremena i precizna dijagnoza je presudna u prevenciji tumora.

Mole Max stvara trodimenzionalnu sliku visokog kvaliteta koja se čuva u bazi podataka, za svakog pacijenta ponaosob. To je neophodno za praćenje bilo koje pigmentne lezije. Sa redovnim kontrolama, posebno kod osoba s velikim brojem mladeža, najmanja promena koja nastane u mladežu može se detektovati i blagovremeno odstraniti.

Pravovremena i precizna dijagnoza je presudna u prevenciji tumora.

Pouzdano razlikovanje benignih od zloćudnih promena

Kliničkim pregledom je retko dostupan uvid u oblik i strukturu krvnih sudova. To je često presudno za razlikovanje dobroćudnih od zloćudnih promena, kao i za odluku da li ona spada u grupu benignih promena, kao što su mladeži i fibromi, virusne bradavice, ili u grupu malignih promena, melanoma, bazocelularnih ili planocelularnih karcinoma, za koje je potrebno blagovremeno i radikalno lečenje.

Poseban oprez za rizične grupe

Dermoskopska dijagnostika Mole Max aparatom je izuzetno značajna za sve pacijente koji primete bilo kakve promene na mladežima, a posebno za visokorizične grupe pacijenata kao što su:

  • pacijenti koji imaju više od 50 mladeža,
  • pacijenti koji se često i mnogo izlažu suncu, koji se bave rizičnim profesijama, svi koji rade na otvorenom – zemljoradnici, moreplovci i drugi,
  • pacijenti s porodičnim opterećenjem u smislu karcinoma ili melanoma kože,

jer ova metoda omogućava pregled čitave površine kože i praćenje na 3, 6 ili 12 meseci, prema potrebi i dinamici koju određuje lekar specijalista.

Pogledajte proceduru

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd.
Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon: 
 011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply