Korekcija brade hijaluronom i oblikovanje donje vilice hijaluronskim filerima

Korekcija brade hijaluronom i oblikovanje donje vilice hijaluronskim filerima može značajno doprineti atraktivnijem izgledu kako ženskog tako i muškog lica. Hijaluron nam pruža mogućnost popravljanja kontura brade i donje vilice čime postižemo optimalne proporcije lica. Rezultat je ODMAH vidljiv bez potrebe za periodom oporavka zahvaljujući aplikaciji piksel kanilom.

korekcija-brade-hijaluronom-i-oblikovanje-donje-vilice-hijaluronskim-filerima-poliklinika-diva-dr-bogdanovic
Korekcijom brade i donje vilice popravljamo konture lice i postižemo skladan profil. Ova procedura je podjednako interesantna i za žene i za muškarce. Ali su tehnike i pristup potpuno različiti.
 

Korekcija brade i donje vilice hijaluronom kod žena

Harmonizaciju ženskog lica dobijamo popunjavanjem jagodica i postizanjem vizuelnog sužavanja u predelu brade. To se radi posebnom tehnikom da bi se dobila adekvatna projekcija brade i donje vilice.
 
Ženstven izgled zahteva oble linije i suptilan pristup pa se na pregledu analizira celokupan izgled lica i profila, te se na osnovu toga donosi odluka koju vrstu hijaluronskih filera ćemo primeniti.
 
korekcija-brade-hijaluronom-poliklinika-diva
 
Nekada je potrebno odlučiti se za mekše filere kako bi se dobio efekat zaobljavanja kod izrazito koščatog lica, dok se kod oblih kontura koriste čvršći fileri za korekciju brade i donje vilice.
 

Korekcija brade i donje vilice hijaluronom kod muškaraca

Za muškarace je potrebno kreirati potpuno različit estetski izgled. Poželjno je korigovati bradu da bude jaka i široka sa što izraženijim konturama, jer to daje utisak muževnosti. Dodavanjem volumena u ugao donje vilice i naglašavanjem njene definicije dodatno se može pojačati takav izgled.
 

Koje su još indikacije za korekciju brade i donje filice hijaluronskim filerima? 

Jedna od čestih indikacija za ovu proceduru je kod osoba koje imaju urođenu uvučenost brade i donje vilice. Dodavanjem volumena hijaluronskim filerima u te zone mogu se značajno promeniti i korigovati proporcije što rezultuje ulepšavanjem kako celog lica, tako i profila.
 
Ova procedura se takođe preporučuje kada je potrebno uraditi lifting donje trećine lica, u zavisnosti od godina i potreba pacijenta. To se postiže preciznom aplikacijom hijaluronskih filera u bradu i ugao donje vilice čime dobijamo efekat zatezanja opuštenih delova lica.
 
A dodatni benefit ove procedure je da se korekcijom brade može smanjiti višak kože u donjem delu obraza i zoni podbratka. Ukoliko tome dodamo i definisanje ivice i ugla donje vilice, postiže se istovremeno zatezanje lica i zatezanje vrata.
 

Kada se preporučuje korekcija brade i donje vilice hijaluronom?

Tretman se preporučuje za:
 • korekciju uvučene, male brade,
 • nedovoljno razvijenu donju vilicu,
 • popravljanje asimetrije brade i donje vilice,
 • naglašavanje brade i donje vilice kod muškaraca da se se dobio muževan izgled,
 • uklanjanje marionetskih bora,
 • podizanje spuštenih uglova usana,
 • lifting donjeg dela lica,
 • zatezanje viška kože na podbratku i vratu.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanaca koja čini sastavni deo našeg organizma. Upravo iz tog razloga hijaluronski fileri su izrazito bezbedna procedura, jer naše lice prihvata aplikovani hijaluron kao svoj prirodni. Komplikacije i neželjene reakcije su izuzetno retke.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

 

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru korekcije brade i oblikovanja donje vilice hijaluronom u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure korekcije brade i oblikovanja donje vilice hijaluronskim filerima u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
 • DIVA dr Bogdanović Njegoševa – Slavija – Vračar,
 • DIVA dr Bogdanović Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure hijaluronom.

Pregled ili proceduru možete zakazati

 • svakog radnog dana od 9h do 20h
 • i subotom od 9h do 15h.

Vaša „Poliklinika Diva“

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply