Korekcija brade hijaluronom i oblikovanje donje vilice hijaluronskim filerima

Korekcija brade hijaluronom i oblikovanje donje vilice hijaluronskim filerima može značajno doprineti atraktivnijem izgledu kako ženskog tako i muškog lica. Hijaluron nam pruža mogućnost popravljanja kontura brade i donje vilice čime postižemo optimalne proporcije lica. Rezultat je ODMAH vidljiv bez potrebe za periodom oporavka zahvaljujući aplikaciji piksel kanilom.

korekcija-brade-hijaluronom-i-oblikovanje-donje-vilice-hijaluronskim-filerima-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd
Korekcijom brade i donje vilice popravljamo konture lice i postižemo skladan profil. Ova procedura je podjednako interesantna i za žene i za muškarce. Ali su tehnike i pristup potpuno različiti.
strucni-tim-lekari-specijalisti-estetski-hirurg-dermatolog-besplatne-konsultacije-poliklinika-diva-dr-bogdanovic
Lekari specijalisti sa dugogodišnjim iskustvom u radu, na besplatnom konsultativnom pregledu proceniće da li je baš ova procedura adekvatna za tip i stanje kože, kao i kakvi se rezultati mogu očekivati.
 

Besplatne konsultacije za proceduru korekcija brade i oblikovanje donje vilice hijaluronskim filerima u Poliklinici Diva dr Bogdanović

BESPLATNU konsultaciju za proceduru korekcija brade i oblikovanje donje vilice hijaluronom u Beogradu sa lekarima specijalistima dermatologije poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

Korekcija brade i donje vilice hijaluronom kod žena

Harmonizaciju ženskog lica dobijamo popunjavanjem jagodica i postizanjem vizuelnog sužavanja u predelu brade. To se radi posebnom tehnikom da bi se dobila adekvatna projekcija brade i donje vilice.
 
Ženstven izgled zahteva oble linije i suptilan pristup pa se na pregledu analizira celokupan izgled lica i profila, te se na osnovu toga donosi odluka koju vrstu hijaluronskih filera ćemo primeniti.
 
Nekada je potrebno odlučiti se za mekše filere kako bi se dobio efekat zaobljavanja kod izrazito koščatog lica, dok se kod oblih kontura koriste čvršći fileri za korekciju brade i donje vilice.
 

Korekcija brade i donje vilice hijaluronom kod muškaraca

Za muškarace je potrebno kreirati potpuno različit estetski izgled. Poželjno je korigovati bradu da bude jaka i široka sa što izraženijim konturama, jer to daje utisak muževnosti. Dodavanjem volumena u ugao donje vilice i naglašavanjem njene definicije dodatno se može pojačati takav izgled.
korekcija-brade-hijaluronom-poliklinika-diva
skladan-profil-korekcijom-brade-hijaluronskim-filerima-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Koje su još indikacije za korekciju brade i donje filice hijaluronskim filerima? 

Jedna od čestih indikacija za ovu proceduru je kod osoba koje imaju urođenu uvučenost brade i donje vilice. Dodavanjem volumena hijaluronskim filerima u te zone mogu se značajno promeniti i korigovati proporcije što rezultuje ulepšavanjem kako celog lica, tako i profila.
 
Ova procedura se takođe preporučuje kada je potrebno uraditi lifting donje trećine lica, u zavisnosti od godina i potreba pacijenta. To se postiže preciznom aplikacijom hijaluronskih filera u bradu i ugao donje vilice, čime dobijamo efekat zatezanja opuštenih delova lica.
 
A dodatni benefit ove procedure ogleda se u tome da se korekcijom brade može smanjiti višak kože u donjem delu obraza i zoni podbratka.
 
Ukoliko tome dodamo i definisanje ivice i ugla donje vilice, postiže se istovremeno zatezanje lica i zatezanje vrata.

Kada se preporučuje ova procedura?

Tretman se preporučuje za:
 • korekciju uvučene, male brade,
 • nedovoljno razvijenu donju vilicu,
 • popravljanje asimetrije brade i donje vilice,
 • naglašavanje brade i donje vilice kod muškaraca da se se dobio muževan izgled,
 • uklanjanje marionetskih bora,
 • podizanje spuštenih uglova usana,
 • lifting donjeg dela lica,
 • zatezanje viška kože na podbratku i vratu.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanaca koja čini sastavni deo našeg organizma. Upravo iz tog razloga hijaluronski fileri su izrazito bezbedna procedura, jer naše lice prihvata aplikovani hijaluron kao svoj prirodni. Komplikacije i neželjene reakcije su izuzetno retke.

korekcija-brade-hijaluronskim-filerima-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Korekcija brade i donje vilice hijaluronom – cena

Cena procedure za korekciju brade i donje vilice hijaluronskim filerima u poliklinici Diva, u kojoj koristimo proveren premijum brend, je 250 evra u dinarskoj protivvrednosti i uključuje posebnu tehniku sa tupom kanilom.

Za cenu podmlađivanja hijaluronom pogledajte naš CENOVNIK.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

 

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru korekcija brade i oblikovanje donje vilice hijaluronom u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure korekcija brade i oblikovanje donje vilice hijaluronskim filerima u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
 • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
 • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure hijaluronom.

Pregled ili proceduru možete zakazati

 • svakog radnog dana od 9h do 20h
 • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

 

Autor teksta: dr spec. Svetlana Bogdanović

Koautor: dr spec. Milica Ranitović – Kruščić

About the author

DR SPEC. SVETLANA BOGDANOVIĆ • specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, • specijalista otorinolaringologije sa hirurgijom glave i vrata, • osnivač poliklinike DIVA Predavač i edukator za hijaluronske filere od 2010. godine. Više od 25 godina iskustva u radiotalasnoj hirurgiji koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu. Više od 20 godina iskustva u antiaging i laserskoj medicini. Doktorka Svetlana Bogdanović Rašković završila je Medicinski fakultet u Beogradu sa samo 23 godine i prvu specijalizaciju sa 29 godina kada je proglašena za najmlađeg hirurga u zemlji. Dve hirurške specijalizacije završila je sa najvećom ocenom na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Osnivač poliklinike Diva koja je počela sa radom 1993. godine. Od 1997. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu.

Ostavite komentar