Pratite nas na

DIVA na Novom Beogradu - stručni tim poliklinike na čelu sa dr Bogdanović na tri adrese

Od 12. novembra 2020, Diva na Novom Beogradu nalazi se na novoj adresi – Bulevar Zorana Đinđića 125d – preko puta novog Merkatora. Lekari specijalisti dermatologije i estetske hirurgije iz poliklinike Diva dr Bogdanović dostupni su pacijentima i na tri lokacije, pored Novog Beograda i u Kosovskoj 34 i u Njegoševoj 19a. Povodom otvaranja nove ustanove, poliklinika Diva pripremila je i posebne POPUSTE.

Diva na Novom Beogradu
Sredinom novembra 2018. godine otvoren je Dermatološki centar Diva estetic dr Bogdanović u Njegoševoj 19a, na Vračaru, u blizini hotela Hilton. Zatim 15. marta 2019, ustanova je otvorena i za Novobeograđane u Antifašističke borbe. A 12. novembra 2020. godine Diva na Novom Beogradu preselila se na NOVU lokaciju. Preko puta novog Merkatora u Bulevar Zorana Đinđića 125d.
 
Veliki broj pacijenata koji žive i rade na Novom Beogradu, kao i popunjeni kapaciteti u Kosovskoj i Njegoševoj bili su razlozi za otvaranje još jednog prostora. Na taj način smo omogućili da svim pacijentima bude dostupno ono po čemu je ustanova poznata već skoro 3 decenije. A sada su vam sve medicinske usluge na raspolaganju i u novom prostoru.

Eskpertski tim lekara specijalista na tri adrese u Beogradu

I u ovoj ustanovi očekuje ih najbrojniji ekspertski tim sastavljen od 7 lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije. Kao što su pacijenti poliklinike Diva već navikli. Tu su i savremeni laseri, kao i najnoviji – TwinLight laser . Ovaj laser je zlatni standard u estetskoj dermatologiji za podmlađivanje lica i vrata. On poseduje i posebne programe za oblikovanje i zatezanje tela. Poliklinika Diva dr Bogdanović je jedina u regionu koja u ponudi ima ovaj sofisticirani i izuzetno efikasan laser.

Diva na Novom Beogradu, na Vračaru i u Centru

Specijalistički tim poliklinike Diva dr Bogdanović dostupan je na tri adrese:

  • Kosovska 34, u Centru,
  • Njegoševa 19a, na Vračaru,
  • Bulevar Zorana Đinđića 125d, na Novom Beogradu.

Garancija da ste u pravoj ustanovi je logo DIVA dr Bogdanović.

Poliklinika Diva, prva poliklinika za estetsku medicinu i dermatologiju, već skoro 3 decenije je sinonim za stručnost u ovoj oblasti. Dr Svetlana Bogdanović, estetski hirurg i osnivač ustanove, je pionir u radiotalasnoj i laserskoj hirurgiji i dermatologiji na našim prostorima i primer kako se znanjem i posvećenošću gradi poverenje kod pacijenata.

Konsultacije su BESPLATNE i možete ih zakazati putem poziva call centru: 011 32 42 841 ili 063 338 334.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply