Stručni tim poliklinike DIVA od 15. marta na tri adrese – Diva dr Bogdanović i na Novom Beogradu

Od sredine marta, lekari specijalisti dermatologije i estetske hirurgije iz poliklinike Diva dr Bogdanović dostupni su pacijentima i na trećoj lokaciji, na Novom Beogradu, Antifašističke borbe 37. Povodom otvaranja nove ustanove, poliklinika Diva pripremila je i posebne POPUSTE u novom prostoru za laserske tretmane, PRP i mezoterapiju.

poliklinika-diva-od-sada-na-tri-adrese-dermatologija-estetska-hirurgija
Nakon što je sredinom novembra 2018. godine otvoren Dermatološki centar Diva estetic dr Bogdanović u Njegoševoj 19a, u blizini hotela Hilton, 15. marta 2019. godine počela je sa radom još jedna ustanova Diva dr Bogdanović na Novom Beogradu, preko puta restorana “Novak”. Veliki broj pacijenata koji žive i rade na Novom Beogradu, kao i popunjeni kapaciteti u Kosovskoj i Njegoševoj bili su razlozi za otvaranje još jednog prostora Diva dr Bogdanović kako bi svim pacijentima bilo dostupno ono po čemu je ustanova poznata već 28 godina:

Kao što su pacijenti poliklinike Diva već navikli, i u novom prostoru na raspolaganju im je najbrojniji ekspertski tim sastavljen od 7 lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije, kao i savremeni laseri, a naravno, tu je i najnoviji – TwinLight laser – zlatni standard u estetskoj dermatologiji za podmlađivanje lica i vrata, sa posebnim programima za oblikovanje i zatezanje tela. Poliklinika Diva dr Bogdanović je jedina u regionu koja u ponudi ima ovaj sofisticirani i izuzetno efikasan laser.

Od 15. marta 2019. godine, specijalistički tim poliklinike Diva dr Bogdanović dostupan je na tri adrese:

  • Kosovska 34,
  • Njegoševa 19a,
  • Antifašističke borbe 37.

A poklon POPUSTI na NOVOJ lokaciji traju od 15. marta do 15. maja 2019. godine za:

  • laserske tretmane,
  • PRP i
  • mezoterapiju.

Garancija da ste u pravoj ustanovi je logo DIVA dr Bogdanović.

Poliklinika Diva, prva poliklinika za estetsku medicinu i dermatologiju, već 28 godina je sinonim za stručnost u ovoj oblasti, a dr Svetlana Bogdanović, estetski hirurg i osnivač ustanove, pionir u radiotalasnoj i laserskoj hirurgiji i dermatologiji na našim prostorima, primer kako se znanjem i posvećenošću gradi poverenje kod pacijenata.

Konsultacije su BESPLATNE i možete ih zakazati putem poziva call centru: 011 32 42 841 ili 063 338 334.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply