Pratite nas na

NOVO - Morfeus 8 - nehirurški lifting lica i podmlađivanje lica i vrata

Nehirurški lifting lica NOVOM Morfeus 8 Inmode tehnologijom, na prirodan način dovodi do podmlađene, jedre i zategnute kože! Najsavremenija tehnologija Morfeus 8 frakcionisanog liftinga kože lica i vrata dostupna je samo u poliklinici DIVA! Lifting lica i vrata pomoću ove inovativne tehnike za zatezanje lica i podizanje i zatezanje kože već u samom začetku sprečava opuštanje kože lica i gubitak tonusa.

nehirurski-lifting-lica-morfeus-8-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd-zatezanje-koze

Zašto se odlučiti za nehirurški lifting lica i vrata?

S godinama dolazi do vidljivog opuštanja kože, a naročito u donjoj polovini lica i regiji vrata. Uz to, pojavljuju se jastučići masnih naslaga, što dodatno dovodi do „vrećastog“ izgleda kože. Uz nehirurški lifting lica i vrata to je moguće, kako prevenirati, tako i otkloniti pomoću NOVE tehnologije – Morfeus 8!
 
nehirurski-lifting-lica-morfeus-8-pre-i-posle-procedure-poliklinika-diva-iskustva  nehirurski-lifting-lica-morfeus-8-procedure-poliklinika-diva-iskustva-pre-i-posle
Kesice u regiji malar fat pad efikasno se koriguju Morfeusom – kesice u zoni ispod podočnjaka – malarni masni jastučić.
 

Nehirurški lifting lica i vrata uz pomoću Morfeus 8 tehnologije u poliklinici DIVA

 
NOVI –MORFEUS 8 nehirurški lifting lica i vrata, koji koriste jedino lekari specijalisti u poliklinici DIVA dr Bogdanović, može u isto vreme uticati na topljenje depozita masti koji se nalaze u donjem delu lica (podbradak) i dovesti do liftinga lica i vrata.
 
Morfeus 8 – aparat kompanije Inmode, predstavlja pravu umetnost kada je reč o revolucionarnim neinvanzivnim tretmanima za podmlađivanje i lifting lica i vrata. Tretman je prilagođen smanjivanje finih linija i bora, poboljšanje tonusa i teksture kože, smanjivanju masnih naslaga i zatezanje opuštene kože lica i vrata.
 
Ova neoperativna procedura odlaže potrebu za hirurškim zahvatima ili je u potpunosti eliminiše, kada je reč o uklanjanju podbratka, zatezanju vrata i lica. Savremena tehnologija omogućava lekarima specijalistima u poliklinici DIVA da koristeći Morfeus 8 kod pacijenta uklone nakupine masnih ćelija i zategnu kožu, čime ona postaje čvršća.
 

Lifting lica i vrata pomoću Morfeus 8 – prednosti:

 
Nova procedura ima još prednosti kada se radi nehirurški lifting lica i vrata, kao što je kratak period oporavka, a pritom je:
 
 • minimalno invazivna,
 • daje fantastične rezultate,
 • komforna za pacijenta i
 • kratko traje.

Nova MORFEUS 8 metoda dostupna je SAMO u poliklinici DIVA dr Bogdanović i svrstava se u zlatni standard u estetskoj dermatologiji. Klinička testiranja dokazala su da je ova procedura minimalno invanzivna, maksimalno efikasna i bezbedna, te da su rezultati koje daje dugotrajni.

Nehirurški lifting lica Morfeus 8 iskustva – pre i posle

 

Sa Morfeus 8 smo tretirali samo regiju oko očiju da bi se eliminisale kesice ispod očiju zbog kojih nam se pacijentkinja javila, a koje su nastale zbog nestručne aplikacije hijalurona u podočnjake u drugoj ordinaciji. Odlučili smo se za ovu proceduru, jer ser kesice u regiji malar fat pad efikasno se koriguju Morfeusom – kesice u zoni ispod podočnjaka – malarni masni jastučić, odnosno uspešno smo istopili pogrešno aplikovan filer, a ujedno zategli kožu kapaka.

Kako deluje NOVA Morfeus 8 metoda za podmlađivanje i zatezanje kože koja se primenjuje u poliklinici Diva?

Aparat Morfeus 8 ciljano deluje na masne ćelije, smanjuje njihov broj i garantuje da će se teško ponovo pojaviti na istom mestu, te tako lokalizovano uklanja masne naslage na podbratku. Dodatna prednost ove procedure je što ujedno zagreva kožu u dubljim slojevima, pa na taj način dovodi do stimulacije stvaranja novog kolagena, te povećavanja debljine tkiva i zatezanja kože kojoj se vraćaju čvrstina i elastičnost.

Opuštenost kože lica i vrata je smanjena po završetku tretiranja pomoću Morfeusa 8 i ona postaje jedra i glatka.

Koji su sve benefiti NOVOG aparata Morfeus 8 koji se koristi za nehirurški lifting lica i vrata u poliklinici Diva?

Morfeus 8 nehirurški lifting lica i vrata:

 • precizno zagreva tkivo na dubini od 4 do 6 milimetara čime dovodi do stimulacije stvaranja mnogo novog kolagena,
 • s obzirom na to da deluje ciljano, baš tamo gde je to potrebno, ne oštećuje okolno tkivo,
 • ne zahteva upotrebu opšte anestezije, procedura je veoma komforna za pacijenta,
 • topi masne naslage dok istovremeno zateže kožu,
 • poboljšava tonus kože i sprečava da dođe do opuštanja po topljenju depozita masti,
 • sprečava da se, na mestima na kojima je primenjena laserska terapija, stvaraju nove masne ćelije,
 • podstiče kožu da stvara NOVI kolagen koži, pa i nekoliko meseci nakon procedure koža se dodatno zateže i učvrćuje,

Morfeus 8 je aparat dizajniran da kombinuje mikroneedling (duboku rejuvenaciju) i radio-talase za postizanje dubinskih ciljanih prepravki kože. Snažna energija radio-talasa koncentriše se isključivo na kolagen i potkožne masne ćelije, istvremeno regenerisući epidermis.

Po završetku procedure, tretirana koža je boljeg kvaliteta, veće čvrstine i elastičnosti, te zategnutija.

Na kojim delovima lica je moguće primeniti Morfeus 8 lifting?

Neoperativno zatezanje kože ovim aparatom može se koristiti za:

 • lice,
 • podbradak,
 • deo ispod podočnjaka – regija jagodica,
 • donju vilicu,
 • donji deo obraza i 
 • vrat.

Kako izgleda nehirurški lifting lica pomoću Morfeus 8 tehnologije?

Pre početka procedure na kožu se nanosi anestetik u obliku kreme. Kada počne da deluje, pomoću Morfeus 8 aparata radio-talasi deluju na dublje slojeve kože topeći ciljano masne naslage tamo gde je potrebno i utiče na zatezanje kože.

Ovaj nehirurški lifting lica i vrata deluje na kožu tako da ona počinje da proizvodi kolagen, čime se ona na prirodan način zateže.

Koliko tretmana je potrebno da bi se videli rezultati i postigla dugotrajno zategnuta koža pomoću Morfeusa 8?

Obično se radi serija tretmana tokom nekoliko sedmica. Uobičajeno je potrebno 3 do 4 tretmana sa razmacima od 3 do 4 sedmice između njih.

Ipak, s obzirom na to da svaka koža ima svoje specifičnosti i da sve zavisi od godina pacijenta, tipa i stanja kože, stepena opuštenosti i količine masnih naslaga, preciznu informaciju možete dobiti nakon BESPLATNOG konsultativnog pregleda od strane naših lekara specijalista u poliklinici Diva.

Kome je namenjeno podmlađivanje i zatezanje kože lica i vrata pomoću Morfeusa 8?

Tretman je idealan izbor za one koji žele:

 • da spreče opuštanje kože,
 • zategnutiju i glatku kožu, ali bez operativnih zahvata,
 • kao i za one koji su žele da održavaju rezultate nakon estetske operacije kada je reč o faceliftingu.

Ako sa ovom procedurom počnete na vreme, pre no što je koža mnogo oštećena i opuštena, održaćete mladolikost decenijama. Tretmane možete da radite onoliko puta koliko želite – bez ograničenja.

Zato predlažemo da zakažete konsultacije sa lekarom specijalistom u poliklinici DIVA kako bi procenio koliko je vama potrebno za fantastične rezultate.

Kada se vide rezultati liftinga kože?

Već posle prvog tretmana vidljivo je poboljšanje, sve je uočljivije nakon nekoliko meseci. Pun efekat izražen je posle 6 meseci.

 Toliko je potrebno kolagenu da se restruktuira, a koži da postane zategnutija i jača, uz dobijanje volumena.

Nehirurški lifting lica i vrata – Morfeus 8 – cena?

Cena nehirurškog liftinga lica i vrata u poliklinici Diva zavisi od regije koja se tretira. U toku je POPUST za

 • neoperativni lifting celog lica i cena je 450 evra + 100 evra (jednokratno za individualni aplikator koji ostaje u vlasništvu pacijenta – može se koristiti za više tretmana i više regija),
 • neoperativni lifting celog lica i vrata i cena je 550 evra + 100 evra (jednokratno za individualni aplikator koji ostaje u vlasništvu pacijenta – može se koristiti za više tretmana i više regija),
 • neoperativni lifting podbratka ili bora oko usta ili bora oko očiju i cena je 220 evra + 100 evra (jednokratno za individualni aplikator koji ostaje u vlasništvu pacijenta – može se koristiti za više tretmana i više regija).

Za cene neoperativnog liftinga drugih regija pogledajte naš CENOVNIK.

Koje su još procedure za nehirurški lifting lica i vrata dostupne pacijentima poliklinike Diva?

 
Pored NOVE Morfeus 8 tehnologije, pacijentima su, kada je reč o neoperativnom liftingu lica, dostupne još i ove  metode za postizanje direktnog lifting efekta:

 

U poliklinici “Diva” možete zakazati BESPLATNU konsultaciju na jedan od brojeva telefona: 063 338 334 ili 011 32 42 841.

Vaša poliklinika “Diva”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334