Diva poliklinika > PROCEDURE > LIFTING LICA I VRATA > NOVO – Morfeus 8 – nehirurški lifting lica i podmlađivanje lica i vrata

NOVO - Morfeus 8 - nehirurški lifting lica i podmlađivanje lica i vrata

Nehirurški lifting lica NOVOM Morfeus 8 frakcionisanom radiotalasnom tehnologijom, na prirodan način dovodi do podmlađene, jedre i zategnute kože! Savremena tehnologija Morfeus 8 frakcionisanog liftinga kože lica i vrata dostupna je u poliklinici DIVA! Lifting lica i vrata pomoću ove inovativne tehnike za zatezanje lica i podizanje i zatezanje kože već u samom začetku usporava opuštanje kože lica i gubitak tonusa.

nehirurski-lifting-lica-neoperativni-morfeus-8-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd-zatezanje-koze

Zašto se odlučiti za nehirurški lifting lica i vrata?

S godinama dolazi do vidljivog opuštanja kože, a naročito u donjoj polovini lica i regiji vrata. Uz to, pojavljuju se jastučići masnih naslaga, što dodatno dovodi do „vrećastog“ izgleda obraza i donje polovine lica. Uz nehirurški lifting lica i vrata to je moguće, kako prevenirati, tako i poboljšati izgled lica pomoću NOVE tehnologije – Morfeus 8!
 
Morfeus 8 predstavlja revolucionarnu metodu u borbi protiv vidljivih znakova starenja. Ova tehnologija kombinuje frakcionisane radio-talase sa ciljem da se podigne opuštena koža i uklone masne naslage. Rezultat je ne samo zategnutija, već i podmlađena koža. Ova metoda je posebno efikasna za regije koje su sklone opuštanju i stvaranju masnih jastučića, kao što su donja polovina lica i vrat.
 
Zahvaljujući Morfeus 8 aparatu, pacijenti mogu uživati u prirodnom i dugotrajnom efektu liftinga, bez potrebe za hirurškim intervencijama. Ova procedura obezbeđuje smanjenje bora i poboljšanje tonusa kože, pružajući pacijentima mladalački izgled i veće samopouzdanje.
besplatne-konsultacije-uklanjanje-bradavica-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Na besplatnom konsultativnom pregledu naši lekari će proceniti da li je ova procedura adekvatna za tip i stanje kože, kao i kakvi se rezultati mogu očekivati.

Besplatne konsultacije za neoperativni lifting lica i vrata sa Morfeus 8 u Poliklinici DIVA

BESPLATNU konsultaciju za proceduru neoperativnog liftinga lica i vrata pomoću Morfeus 8 za Beograd, Novi Beograd ili Vračar sa lekarima poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 

Nehirurški lifting lica i vrata uz pomoć Morfeus 8 tehnologije u poliklinici DIVA

NOVI – MORFEUS 8 nehirurški lifting lica i vrata, koji koriste lekari specijalisti u poliklinici DIVA dr Bogdanović, može u isto vreme uticati na topljenje depozita masti koji se nalaze u donjem delu lica (podbradak) i dovesti do liftinga lica i vrata.
 
Morfeus 8 – tehnika frakcionisanih radio-talasa predstavlja inovaciju kada je reč o minimalno invanzivnim tretmanima za podmlađivanje i lifting lica i vrata. Tretman je prilagođen smanjivanju finih linija i bora, poboljšanju tonusa i teksture kože, smanjivanju masnih jastučića i zatezanju opuštene kože lica i vrata.
 
Ova neoperativna procedura može da odloži ili zameni potrebu za hirurškim zahvatima. Savremena tehnologija omogućava lekarima specijalistima u poliklinici DIVA da koristeći Morfeus 8 kod pacijenta uklone nakupine masnih ćelija i zategnu kožu, čime ona postaje čvršća.

Nehirurški lifting lica Morfeus 8 iskustva – pre i posle

Sa Morfeus 8 tretirana je samo regija oko očiju da bi se eliminisale kesice ispod očiju zbog kojih nam se pacijentkinja javila, a koje su nastale kao posledica aplikacije hijalurona u podočnjake u drugoj ordinaciji. Odlučili smo se za ovu proceduru, jer se kesice u regiji „malar fat pad“ efikasno koriguju Morfeusom. Procedurom smo korigovali kesice u zoni ispod podočnjaka – malarne masne jastučiće, i istovremeno uspešno istopili višak aplikovanog hijaluronskog filera i zategli kožu kapaka.

morfeus-8-neoperativni-lifting-koze-radiotalasni-poliklinika-diva

Lifting lica i vrata pomoću Morfeus 8 – prednosti:

Ova savremena procedura ima još prednosti kada se radi nehirurški lifting lica i vrata, kao što je kratak period oporavka, a pritom je:
 • minimalno invazivna,
 • daje odlične rezultate,
 • komforna za pacijenta (uz upotrebu lokalnog anestetika u obliku kreme i forsiranog hlađenja kože posebnim preparatom u toku tretmana),
 • kratko traje.

Nova MORFEUS 8 metoda dostupna je u poliklinici DIVA dr Bogdanović i spada u popularne procedure u estetskoj dermatologiji. Klinička ispitivanja pokazala su da je ova procedura:

 • minimalno invanzivna,
 • veoma efikasna i sigurna,
 • te da su rezultati koje daje dugoročni.

Kako deluje NOVA Morfeus 8 metoda za podmlađivanje i zatezanje kože koja se primenjuje u poliklinici Diva?

Aparat Morfeus 8 u sebi ima više programa koji omogućavaju da kožu i potkožne masne jastučiće tretiramo u skladu sa indikacijom.

Jedan program nam omogućava da ciljano delujemo na masne ćelije. Na taj način se smanjuje njihov broj i verovatnoća da će se one ponovo pojaviti na istom mestu. Tako lokalizovano uklanja masne naslage u zoni donjih delova lica i podbratka.

Drugim programom procedura zagreva kožu u dubljim slojevima. Što je dodatna prednost jer dovodi do stimulacije stvaranja novog kolagena, te povećavanja debljine tkiva i zatezanja kože kojoj se vraćaju čvrstina i elastičnost.

Opuštenost kože lica i vrata je smanjena po završetku tretiranja pomoću Morfeusa 8 i ona postaje jedra i glatka.

neoperativni-lifting-lica-morfeus-8-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-zatezanje-koze
morfeus-8-nehirurski-lifting-koze-radiotalasni-poliklinika-diva

Koji su sve benefiti NOVOG aparata Morfeus 8 koji se koristi za nehirurški lifting lica i vrata u poliklinici Diva?

Morfeus 8 nehirurški lifting lica i vrata:

 • precizno zagreva tkivo po celoj dubini kože čime dovodi do stimulacije stvaranja novih potpornih kolagenih mrežica,
 • s obzirom na to da deluje ciljano, baš tamo gde je to potrebno, okolno tkivo ostaje intaktno,
 • ne zahteva upotrebu opšte anestezije,
 • procedura je veoma komforna zahvaljujući upotrebi lokalnog anestetika u oliku kreme i forsiranog hlađenja kože posebnim preparatom u toku tretmana ,
 • topi masne naslage dok istovremeno zateže kožu,
 • poboljšava tonus kože i sprečava da dođe do opuštanja po topljenju depozita masti,
 • minimalizuje mogućnost da se, na mestima na kojima je primenjena laserska terapija, stvaraju nove masne ćelije,
 • podstiče kožu da stvara NOVI kolagen u obliku potpornih mrežica, pa i nekoliko meseci nakon procedure koža se dodatno zateže i učvrćuje.

Morfeus 8 je aparat dizajniran da kombinuje frakcionisanu tehnologiju i snažnu energiju radio-talasa za postizanje dubinskih ciljanih korekcija kože. Energija radio-talasa koncentrisana je na stimulaciju kolagena, topljenje masnih ćelija, a istovremeno regeneriše i epidermis – površinski deo kože.

Po završetku procedure, tretirana koža je boljeg kvaliteta, veće čvrstine, elastičnosti i značajno zategnutija.

Na kojim delovima lica je moguće primeniti Morfeus 8 lifting?

Neoperativno zatezanje kože ovim aparatom može se koristiti za:

 • celo lice,
 • regiju čela i oko očiju,
 • regiju podočnjaka,
 • donji deo obraza i donje vilica
 • podbradak,
 • vrat.

Ova neoperativna procedura za lifting kože ujedno smanjuje fine linije i bore, poboljšava tonus i teksturu kože, smanjuje masne jastučiće i zateže opuštenu kožu lica i vrata.

Nehirurški lifting lica Morfeus 8 – rezultati procedure – slike

 
nehirurski-lifting-lica-morfeus-8-pre-i-posle-procedure-poliklinika-diva-iskustvanehirurski-lifting-lica-morfeus-8-procedure-poliklinika-diva-iskustva-pre-i-posle
 

Kesice u regiji „malar fat pad“ efikasno se koriguju Morfeusom – kesice u zoni ispod podočnjaka – malarni jastučići potkožne masti.

neoperativni-lifting-lica-i-vrata-morfeus-8-diva-poliklinika-lasersko-zatezanje-koze

Kako izgleda nehirurški lifting lica pomoću Morfeus 8 tehnologije?

Pre početka procedure na kožu se nanosi anestetik u obliku kreme. Posle anesteziranja kože, pomoću Morfeus 8 aparata, frakcionisani radio-talasi deluju na dublje slojeve kože u cilju zatezanja i postizanja lifting efekta. Istovremeno ciljano topeći masne naslage tamo gde je potrebno.

Koliko tretmana je potrebno da bi se videli efekti i postigla dugoročno zategnuta koža pomoću Morfeusa 8?

Obično se radi serija tretmana tokom nekoliko meseci. Uobičajeno je potrebno 3 tretmana sa razmacima od 4 sedmice između njih.

Ipak, treba uzeti u obzir da svaka koža ima svoje specifičnosti i da sve zavisi od godina pacijenta, genetike, hormonskog statusa, tipa i stanja kože, stepena opuštenosti i količine masnih naslaga. Preciznu informaciju možete dobiti nakon BESPLATNOG konsultativnog pregleda od strane naših lekara specijalista u poliklinici Diva.

Kome je namenjeno podmlađivanje i zatezanje kože lica i vrata pomoću Morfeusa 8?

Tretman je optimalan izbor za:

 • prevenciju opuštanja kože,
 • korekciju blago opuštene kože,
 • lifting efekat lica i vrata ali bez operativnih zahvata,
 • kao i za održavanje efekata nakon estetske operacije kada je reč o faceliftingu.

Ako se ova procedura primeni na vreme, pre no što je koža mnogo oštećena i opuštena, moguće je održati mladolikost dugi niz godina. Tretmani se mogu raditi često i bez posebnih ograničenja jer svaki novi tretman stimuliše kožu na regeneraciju.

Predlažemo da zakažete konsultacije sa lekarom specijalistom u poliklinici DIVA kako biste dobili preciznu procenu koliko tretmana je potrebno za željene rezultate.

Kada se vide rezultati liftinga kože?

Već posle prvog tretmana vidljivo je poboljšanje, koje se dodatno pojačava protokom vremena. Pun efekat izražen je 6 nedelja nakon poslednje procedure. Toliko je potrebno kolagenu da se restruktuira, a koži da postane zategnutija i jača, uz dobijanje volumena.

nehirursko-zatezanje-koze-lica-i-vrata-morfeus-8-laserom-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd

Nehirurški lifting lica i vrata – Morfeus 8 – cena?

Cena nehirurškog liftinga lica i vrata u poliklinici Diva zavisi od regije koja se tretira. 

 • neoperativni lifting donje polovine lica i podbratka i cena je 350 evra + 100 evra (jednokratno za individualni aplikator koji ostaje u vlasništvu pacijenta – može se koristiti za više tretmana i više regija),
 • neoperativni lifting celog lica i cena je 450 evra + 100 evra (jednokratno za individualni aplikator koji ostaje u vlasništvu pacijenta – može se koristiti za više tretmana i više regija),
 • neoperativni lifting celog lica i vrata i cena je 550 evra + 100 evra (jednokratno za individualni aplikator koji ostaje u vlasništvu pacijenta – može se koristiti za više tretmana i više regija),
 • neoperativni lifting podbratka ili bora oko usta ili bora oko očiju i cena je 270 evra + 100 evra (jednokratno za individualni aplikator koji ostaje u vlasništvu pacijenta – može se koristiti za više tretmana i više regija).

Za cene neoperativnog liftinga drugih regija pogledajte naš CENOVNIK

Koje su još procedure za nehirurški lifting lica i vrata dostupne pacijentima poliklinike Diva?

Pored NOVE Morfeus 8 tehnologije, pacijentima su, kada je reč o neoperativnom liftingu lica, dostupne još i ove metode za postizanje direktnog lifting efekta:

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku, hormonski status i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru zatezanje lica i vrata pomoću Morfeus 8 u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure zatezanje lica i vrata sa Morfeus 8 u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
 • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
 • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon ove procedure.

Pregled ili proceduru možete zakazati

 • svakog radnog dana od 9h do 20h
 • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

 

Autor teksta: dr spec. Svetlana Bogdanović

Koautor: dr spec. Slavica Peković

About the author

DR SPEC. SVETLANA BOGDANOVIĆ • specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, • specijalista otorinolaringologije sa hirurgijom glave i vrata, • osnivač poliklinike DIVA Predavač i edukator za hijaluronske filere od 2010. godine. Više od 25 godina iskustva u radiotalasnoj hirurgiji koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu. Više od 20 godina iskustva u antiaging i laserskoj medicini. Doktorka Svetlana Bogdanović Rašković završila je Medicinski fakultet u Beogradu sa samo 23 godine i prvu specijalizaciju sa 29 godina kada je proglašena za najmlađeg hirurga u zemlji. Dve hirurške specijalizacije završila je sa najvećom ocenom na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Osnivač poliklinike Diva koja je počela sa radom 1993. godine. Od 1997. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu.

Ostavite komentar