Diva poliklinika > BLOG > Zatezanje kože > Neoperativni lifting lica i vrata u poliklinici DIVA

Neoperativni lifting lica i vrata u poliklinici DIVA

U poliklinici Diva se radi veliki broj procedura za neoperativni lifting lica i vrata sa izuzetnim rezultatima! Našim pacijentima su na raspolaganju metode za direktno i indirektno postizanje lifting efekta.

lifting-lica-i-vrata-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-neoperativne-metode
U zavisnosti od elastičnosti kože, naslednog faktora, kao i načina života, koža se pre ili kasnije opušta i počinje da „visi“. Rešenje za to može biti neoperativni lifting lica i vrata, odnosno procedure koje BEZ hirurških intervencija kožu zatežu i vraćaju joj mladalački izgled.
 

Koje su sve procedure za neoperativni lifting lica i vrata dostupne pacijentima u poliklinici Diva?

U zavisnosti od toga kakvi se efekti žele postići kada je reč o neoperativnom liftingu lica i vrata, kao i od toga koja će procedura dati optimalne rezultate imajući u vidu starost pacijenta, tip i kvalitet kože, postoji nekoliko različitih pristupa.
 

Koje procedure za neoperativni lifting lica i vrata u poliklinici Diva su čest izbor naših pacijenata jer daju značajan efekat?

 
Odličan lifting efekat daju:

TwinLight i 4D Combo laseri, kao i Fractora i Morfeus 8 su pokazali u kliničkoj praksi izvanredne rezultate u podmlađivanju i zatezanju kože. A što je najbitnije koža svakim tretmanom postaje biološki mlađa od stvarnih godina pacijenta, čime uspevamo da pobedimo mehanizme starenja kože.

Sve četiri procedure svojim sofisticiranim tehnologijama fracionisanim laserskim zrakom ili frakcionisanom radiotalasnim zracima snažno stimulišu sintezu kolagena što rezultuje stvaranjem novih potpornih kolagenih mrežica i značajnim lifting efektom.

Koje procedure za neoperativni lifting lica i vrata u poliklinici Diva se mogu kombinovati za pojačan efekat?

Dodatni lifting efekat daju:

  • Hijaluronski fileri – preporučuju se za konturiranje midface zone (srednjeg dela lica) i jagodica čime se postiže podizanje obraza,
  • Botoksom čela možemo dobiti efekat liftinga obrva,
  • Skinboosteri plasirani pixel kanilom daju efekat zatezanja u zoni jagodica i ugla donje vilice,
  • PRP plazma tretmanom se postiže fino toniranje kompletne kože lica i vrata.

Posle završene serije tretmana laserima – TwinLight ili 4D Combo ili Morfeusom ili Fractorom program podmlađivanja se može dopuniti kompatibilnim procedurama (koju od ove 4 procedure liftinga lica i vrata ćemo preporučiti odlučujemo na osnovu besplatnog pregleda u zavisnosti od stanja kože i uzrasta). Dalja nadgradnja u postizanju efekta liftinga lica i vrata su lifting niti – Cog niti ili 3D mezoniti ako postoji problem ’visećih obraza ’ ili konturiranje hijaluronom ili skinboosterima uz Brow lift – lifting obrva botoksom.

Završna faza, u zavisnosti od potreba pacijenta, je PRP plazma tretman, sa matičnim ćelijama i faktorima rasta, da se maksimalno pojača i produži efekat svih primenjenih metoda.

Sve procedure koje primenjujemo su pažljivo odabrane, da bez ikakvog rizika po zdravlje, unapređuju izgled lica i vrata sa dugoročnim efektima. U poliklinici Diva se koriste isključivo zvanično registrovani i sertifikovani preparati, a TwinLight i 4D Combo laseri i Morfeus 8 i Fractora su poslednja reč nauke u antiagingu.

S obzirom na to da raspolažemo velikim izborom metoda, možemo postići veoma dobre rezultate kombinovanjem procedura u skladu sa trenutnim stanjem kože i uzrastom pacijenta.

Sve procedure u poliklinici Diva dr Bogdanović rade lekari specijalisti estetske hirurgije i dermatologije sa više od 30 godina iskustva.

Lekari specijalista, na konsultacijama koje su BESPLATNE, u razgovoru sa pacijentom o očekivanim efektima, uz direktan uvid u stanje kože, donose odluku koju proceduru ili njihovu kombinaciju je neophodno uraditi za postizanje lifting efekta.

Naše veliko iskustvo od 30 godina u antiagingu donosi našim pacijentima značajne rezultate uz maksimalnu bezbednost i minimalan period oporavka.

NAPOMENA:

Da li su ove procedure pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije pre procedura za nehirurško zatezanje kože u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure za neoperativni lifting lica i vrata kako bi lekar procenio koja će dati najbolje efekte u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

Vaša „Poliklinika Diva“

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Ostavite komentar