Neoperativni lifting lica i vrata u poliklinici DIVA

U poliklinici Diva se radi veliki broj procedura za neoperativni lifting lica i vrata sa fantastičnim rezultatima! Našim pacijentima su na raspolaganju metode za direktno i indirektno postizanje lifting efekta.

lifting-lica-i-vrata-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-neoperativne-metode
U zavisnosti od elastičnosti kože, naslednog faktora, kao i načina života, koža se pre ili kasnije opušta i počinje da „visi“. Rešenje za to je neoperativni lifting lica i vrata, odnosno procedure koje BEZ hirurških intervencija kožu zatežu i vraćaju joj mladalački izgled.
 

Koje su sve procedure za neoperativni lifting lica i vrata dostupne pacijentima u poliklinici Diva?

U zavisnosti od toga kakvi se efekti žele postići kada je reč o neoperativnom liftingu lica i vrata, kao i od toga koja će procedura dati idealne rezultate imajući u vidu starost pacijenta, tip i kvalitet kože, postoji nekoliko različitih pristupa.
 

Koje procedure za neoperativni lifting lica i vrata u poliklinici Diva imaju direktan efekat?

 
Direktan lifting efekat daju:

TwinLight i 4D Combo laseri, kao i Fractora i Morfeus 8 su pokazali u kliničkoj praksi izvanredne rezultate u podmlađivanju i zatezanju kože. A što je najbitnije vaša koža svakim tretmanom postaje biološki mlađa od vas, čime uspevamo da pobedimo mehanizme starenja kože.

Sve četiri procedure svojim sofisticiranim tehnologijama fracionisanim laserskim zrakom ili frakcionisanom radiotalasnim zracima snažno stimulišu sintezu kolagena što rezultuje stvaranjem novih potpornih kolagenih mrežica i značajnim lifting efektom.

Koje procedure za neoperativni lifting lica i vrata u poliklinici Diva imaju indirektan efekat?

Indirektan lifting efekat daju:

  • Hijaluronski fileri – preporučuju se za konturiranje midface zone i jagodica čime se postiže podizanje obraza,
  • Botoksom čela mozemo dobiti efekat liftinga obrva,
  • Skinboosteri plasirani pixel kanilom daju efekat zatezanja u zoni jagodica i ugla donje vilice,
  • PRP plazma tretmanom se postiže fino toniranje kompletne kože lica i vrata,
  • 3D mezoniti daju inicijalni efekat zatezanja od 20%, a pun efekat zatezanja posle 2 do 3 meseca.

Kada se završi serija tretmana laserima ili Morfeusom ili Fractorom (koju od ove 4 procedure direktnog liftinga lica i vrata ćemo preporučiti odlučujemo na osnovu besplatnog pregleda u zavisnosti od stanja kože i uzrasta) dalja nadgradnja u postizanju efekta liftinga lica i vrata su lifting niti – Cog niti ili 3D mezoniti ako postoji problem ’visećih obraza ’ ili konturiranje hijaluronom ili skinboosterima uz Brow lift – lifting obrva botoxom.

Završna faza u zavisnosti od potreba pacijenta je PRP plazma tretman, sa faktorima rasta, da se maksimalno pojača i produži efekat svih primenjenih metoda.

Sve procedure koje primenjujemo su pažljivo odabrane, da bez ikakvog rizika po zdravlje, unapređuju vaš izgled. Radimo isključivo sa zvanično registrovanim i sertifikovanim preparatima, a laseri i Morfeus 8 i Fractora su poslednja reč nauke u antiagingu.

S obzirom na to da raspolažemo velikim izborom metoda, možemo postići fantastične rezultate kombinovanjem procedura u skladu sa tretnutnim stanjem kože i uzrastom pacijenta.

Sve procedure u poliklinici Diva dr Bogdanović rade lekari specijalisti estetske hirurgije i dermatologije sa više od 30 godina iskustva.

Lekari specijalista na konsultacijama koje su BESPLATNE, u razgovoru sa pacijentom o očekivanim efektima uz direktan uvid u stanje kože, donose odluku da li je neophodno raditi direktan ili indirektan lifting. Ujedno preporučuju proceduru koja će dati željene rezultate.

Nase veliko iskustvo od 30 godina u antiagingu donosi našim pacijentima maksimalne rezultate uz maksimalnu bezbednost i minimalan period oporavka.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply