sren POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d
sren POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d

NOVO - Morfeus 8 - lifting i podmlađivanje donje polovine lica i vrata

Najsavremenija tehnologija Morfeus 8 frakionisanog liftinga kože donje polovine lica i vrata dostupna je samo u poliklinici DIVA! Ova inovativna tehnika za zatezanje lica i podizanje i zatezanje kože več u samom začetku sprečava opuštanje kože donje polovine lica i gubitak tonusa. Noperativni lifting lica, NOVOM Morfeus 8 Inmode tehnologijom, na prirodan način dovodi do podmlađene, jedre i zategnute kože!

morfeus-8-lifting-i-podmladjivanje-donje-polovine-lica-i-vrata-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-dermatologija-antiaging
S godinama dolazi do vidljivog opuštanja kože, a naročito u donjoj polovini lica i regiji vrata. Uz to, pojavljuju se jastučići masnih naslaga, što dodatno dovodi do „vrećastog“ izgleda kože. Međutim, to je moguće, kako prevenirati, tako i otkloniti.
 
NOVI –MORFEUS 8 lifting, koji koriste jedino lekari specijalisti u poliklinici DIVA dr Bogdanović, može u isto vreme uticati na topljenje depozita masti koji se nalaze u donjem delu lica (podbradak) i dovesti do liftinga donje polovine lica i vrata.
 
Morfeus 8 – aparat kompanije Inmode, predstavlja pravu umetnost kada je reč o revolucionarnim neinvanzivnim tretmanima za podmlađivanje i lifting donje polovine lica i vrata. Tretman je prilagođen smanjivanje finih linija i bora, poboljšanje tonusa i teksture kože, smanjivanju masnih naslaga i zatezanje opuštene kože lica i vrata.
 
Ova neoperativna procedura odlaže potrebu za hirurškim zahvatima ili je u potpunosti eliminiše, kada je reč o uklanjanju podbratka, zatezanju vrata i donje polovine lica. Savremena tehnologija omogućava lekarima specijalistima u poliklinici DIVA da koristeći Morfeus 8 kod pacijenta uklone nakupine masnih ćelija i zategnu kožu, čime ona postaje čvršća.
 
Nova procedura ima još prednosti, kao što je kratak period oporavka, a pritom je:
 
 • minimalno invazivna,
 • daje fantastične rezultate,
 • komforna za pacijenta i
 • kratko traje.

Nova MORFEUS 8 metoda dostupna je SAMO u poliklinici DIVA dr Bogdanović i svrstava se u zlatni standard u estetskoj dermatologiji. Klinička testiranja dokazala su da je ova procedura minimalno invanzivna, maksimalno efikasna i bezbedna, te da su rezultati koje daje dugotrajni.

Kako deluje NOVA Morfeus 8 metoda za podmlađivanje i zatezanje kože koja se primenjuje u poliklinici Diva?

Aparat Morfeus 8 ciljano deluje na masne ćelije, smanjuje njihov broj i garantuje da će se teško ponovo pojaviti na istom mestu, te tako lokalizovano uklanja masne naslage na podbratku. Dodatna prednost ove procedure je što ujedno zagreva kožu u dubljim slojevima, pa na taj način dovodi do stimulacije stvaranja novog kolagena, te povećavanja debljine tkiva i zatezanja kože kojoj se vraćaju čvrstina i elastičnost.

Opuštenost kože donje polovine lica i vrata je smanjena po završetku tretiranja pomoću Morfeusa 8 i ona postaje jedra i glatka.

Koje su sve prednosti NOVOG aparata Morfeus 8 koji se koristi za neoperativni lifting u poliklinici Diva?

Morfeus 8:

 • precizno zagreva tkivo na dubini od 4 do 6 milimetara čime dovodi do stimulacije stvaranja mnogo novog kolagena,
 • s obzirom na to da deluje ciljano, baš tamo gde je to potrebno, ne oštećuje okolno tkivo,
 • ne zahteva upotrebu opšte anestezije, procedura je veoma komforna za pacijenta,
 • topi masne naslage dok istovremeno zateže kožu,
 • poboljšava tonus kože i sprečava da dođe do opuštanja po topljenju depozita masti,
 • sprečava da se, na mestima na kojima je primenjena laserska terapija, stvaraju nove masne ćelije,
 • podstiče kožu da stvara NOVI kolagen koži, pa i nekoliko meseci nakon procedure koža se dodatno zateže i učvrćuje,

Morfeus 8 je aparat dizajniran da kombinuje mikroneedling (duboku rejuvenaciju) i radio-talase za postizanje dubinskih ciljanih prepravki kože. Snažna energija radio-talasa koncentriše se isključivo na kolagen i potkožne masne ćelije, istvremeno regenerisući epidermis.

Po završetku procedure, tretirana koža je boljeg kvaliteta, veće čvrstine i elastičnosti, te zategnutija.

Na kojim delovima lica je moguće primeniti Morfeus 8 lifting?

Neoperativno zatezanje kože ovim aparatom može se koristiti za:

 • podbradak,
 • donju vilicu,
 • donji deo obraza i 
 • vrat.

Koliko tretmana je potrebno da bi se videli rezultati i postigla dugotrajno zategnuta koža pomoću Morfeusa 8?

Već posle prvog tretmana vidljivo je poboljšanje, sve je uočljivije nakon nekoliko meseci, a obično se radi serija tretmana tokom nekoliko sedmica. Pun efekat izražen je posle 6 meseci.

Uobičajeno je potrebno 3 do 4 tretmana sa razmacima od 3 do 4 sedmice između njih.

Ipak, s obzirom na to da svaka koža ima svoje specifičnosti i da sve zavisi od godina pacijenta, tipa i stanja kože, stepena opuštenosti i količine masnih naslaga, preciznu informaciju možete dobiti nakon BESPLATNOG konsultativnog pregleda od strane naših lekara specijalista u poliklinici Diva.

Kome je namenjeno podmlađivanje i zatezanje kože donje polovine lica i vrata pomoću Morfeusa 8?

Tretman je idealan izbor za one koji žele:

 • da spreče opuštanje kože,
 • zategnutiju i glatku kožu, ali bez operativnih zahvata,
 • kao i za one koji su žele da održavaju rezultate nakon estetske operacije kada je reč o faceliftingu.

Ako sa ovom procedurom počnete na vreme, pre no što je koža mnogo oštećena i opuštena, održaćete mladolikost decenijama. Tretmane možete da radite onoliko puta koliko želite – bez ograničenja.

Zato predlažemo da zakažete konsultacije sa lekarom specijalistom u poliklinici DIVA kako bi procenio koliko je vama potrebno za fantastične rezultate.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply