Diva poliklinika > PROCEDURE > LEČENJE OPADANJA KOSE > NOVO u poliklinici Diva – HAIR RESTART – komforan laserski tretman za rast kose – za zdravu i bujnu kosu!

NOVO u poliklinici Diva!
HAIR RESTART - komforan laserski tretman za rast kose - za zdravu i bujnu kosu!

Za one koji žele gušću, zdraviju i bujniju kosu u poliklinici Diva im je na raspolaganju NOVI HAIR RESTART – laserski tretman za rast kose! Ova savremena i efikasna tehnika obnavlja oštećene folikule dlake i stimuliše rast nove kose i to bez iritacije kože.

hair-restart-komforan-laserski-tretman-za-rast-kose-za-zdravu-bujnu-kosu-poliklinika-diva
Opadanje kose je svakodnevica više od 80% muškaraca i skoro polovine svetske populacije žena. S obzirom na to da se sve veći broj ljudi suočava sa ovim problemom, sve više su tražene procedure i tretmani koji mogu dovesti do efikasnog rešenja ovog problema.
 
A HAIR RESTART je revolucionarni laserski tretman za rast kose koji pomaže u obnavljanju zdravlja kose i sprečava dalje opadanje. Uz to, veoma je komforan za pacijente. Pored laserske terapije, u našem protokolu za kosu, apliciramo i specijalan mezoterapijski koktel koji dodatno hrani i hidrira vlasi, čineći kosu čvršćom i otpornijom na spoljašnje uticaje.
hair-restart-laserski-tretman-za-rast-kose-poliklinika-diva

Šta je HAIR RESTART laserski tretman za rast kose?

HAIR RESTART inovativni laserski tretman za rast kose koji obnavlja oštećene folikule dlake i stimuliše pojavu novih vlasi.

U kliničkoj praksi se pokazao kao izuzetno efikasan u lečenju različitih poremećaja koji dovode do gubitka kose.

Ova savremena laserska tehnika je posebno efikasna u stimulaciji uspavanih folikula dlake (to su folikuli kojima je skraćana faza rasta) kako bi se podstakao rast kose.

Da li je tretman bolan?

Tretman je izuzetno komforan, ne proizvodi nikave bolne senzacije, oseća se samo blago zagrevanje kože glave. Nema iritacije površnih slojeva kože tako da je bez perioda oporavka i može se raditi tokom cele godine.

S obzirom na to da je individualni pristup svakom pacijentu odlika lekara specijalista poliklinike Diva, preporučujemo da iskoristite besplatnu konsultaciju pre procedure jer ona lekaru omogućava da proceni stanje kose i prilagodi tretman potrebama vlasišta.

Ujedno, besplatna konsultacija pacijentima pruža priliku da postave sva pitanja u vezi sa procedurom, očekivanim rezultatima i trajanjem tretmana. A odgovore na ova i druga pitanja dajemo i u nastavku teksta.

Besplatne konsultacije za proceduru HAIR RESTART – laserski tretman za rast kose u Poliklinici Diva dr Bogdanović

BESPLATNU konsultaciju za HAIR RESTART laserski tretman za rast kose u Beogradu sa lekarima specijalistima dermatologije poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

strucni-tim-lekari-specijalisti-estetska-hirurgija-dermatologija-poliklinika-diva-dr-bogdanovic
hair-restart-laserski-tretman-za-rast-kose-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Koje su glavne prednosti HAIR RESTART laserskog tretmana za rast kose?

Ovaj laserski tretman za kosu:

 • obnavlja uspavane folikule kose,
 • jača koren dlake,
 • podstiče rast nove kose,
 • obnavlja oštećene folikule dlake,
 • sprečava dalje opadanje i gubitak kose,
 • povećava gustinu kose,
 • dovodi do povećanja debljine dlake,
 • hidrira vlasište,
 • hrani kosu,
 • utiče na to da kosa postane čvršća i otpornija,
 • smanjuje seboreju i perut,
 • nema neželjenih efekata.

Dodatna prednost je što usporava starenje kose i pojavu sedih vlasi, zbog čega se preporučuje kao deo redovne nege za očuvanje zdravlja kose.

Zbog svega toga, sve je veći broj zadovoljnih pacijenata koji su se odlučili za ovu proceduru.

Kako HAIR RESTART tretman obnavlja kosu i podstiče njen rast?

Ovaj laserski tretman omogućava nam da isporučimo visoko kontrolisanu energiju u dublje slojeve kože. Baš tamo gde su smešteni folikuli dlake. To dovodi do snažne stimulacije regeneracije korena dlake uz istovremeno pojačanje cirkulacije i aktivaciju faktora rasta. Rezultat tretmana je nova, zdrava kosa!

Kako izgleda HAIR RESTART laserski tretman za rast kose?

U našem HAIR RESTART protokolu, uz laserski tretman za kosu se dodatno aplicira i specijalan mezoterapijski koktel koji sadrži peptide, vitamine, minerale i aminokiseline. Ovo dubinski hrani folikul stimulisan laserom te se kosa oporavlja, postaje gušća, čvršća i značajno otpornija na spoljašnje uticaje.
Na taj način se istovremeno podstiče regeneracija folikula dlake, rast kose i hidratacija vlasi i kože glave.

Koliko je tretmana potrebno da bi se postigli efekti?

Terapija lečenja različitih poremećaja koji dovode do gubitka kose podrazumeva seriju od 4 tretmana sa pauzama od 2 do 3 nedelje između tretmana.

A za održavanje rezultata se preporučuje jedan tretman posle 6 meseci.

Neka kosa oživi uz HAIR RESTART!

Za životnu kosu pomoću laserskog tretmana!

Zakažite svoj tretman i pridružite se hiljadama zadovoljnih pacijenata koji su otkrili blagodeti ovog inovativnog pristupa nezi kose.

Cena za HAIR RESTART – laserski tretman za rast kose

Promo cena HAIR RESTART laserske procedure iznosi 100 evra (u dinarskoj protivrednosti).
Puna cena HAIR RESTART laserske procedure 130 evra (u dinarskoj protivrednosti).

A na paket od 5 tretmana se dobija dodatni popust! Ako se uplati ceo paket od 5 tretmana cena iznosi 400 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Promo cena HAIR RESTART laserske procedure sa mezoterapijom je 180 evra (u dinarskoj protivrednosti).
Puna cena HAIR RESTART laserske procedure sa mezoterapijom je 220 evra (u dinarskoj protivrednosti).

A na paket od 5 tretmana se dobija dodatni popust! Ao se uplati ceo paket od 5 tretmana za laser+mezoterapiju cena iznosi 720 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Za cene drugih antiage procedura pogledajte naš CENOVNIK.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kose proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku, hormonski status i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za lasersku proceduru HAIR RESTART za rast kose u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre laserske procedure HAIR RESTART za rast kose u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
 • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
 • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Pregled ili proceduru možete zakazati

 • svakog radnog dana od 9h do 20h
 • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

 

Autor teksta: dr spec. Svetlana Bogdanović

Koautor: dr Aleksandra Rakićević – Zvicer

About the author

DR SPEC. SVETLANA BOGDANOVIĆ • specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, • specijalista otorinolaringologije sa hirurgijom glave i vrata, • osnivač poliklinike DIVA Predavač i edukator za hijaluronske filere od 2010. godine. Više od 25 godina iskustva u radiotalasnoj hirurgiji koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu. Više od 20 godina iskustva u antiaging i laserskoj medicini. Doktorka Svetlana Bogdanović Rašković završila je Medicinski fakultet u Beogradu sa samo 23 godine i prvu specijalizaciju sa 29 godina kada je proglašena za najmlađeg hirurga u zemlji. Dve hirurške specijalizacije završila je sa najvećom ocenom na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Osnivač poliklinike Diva koja je počela sa radom 1993. godine. Od 1997. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu.

Ostavite komentar