Popunjavanje jagodica hijaluronom - lifting i konturiranje obraza

Popunjavanje jagodica hijaluronom povećava atraktivnost lica. Ova procedura istovremeno daje i efekat podmlađivanja i podizanja lica uz smanjenje podočnjaka i nazolabijalnih bora. Rezultat je prirodan i svež izgled.

popunjavanje-jagodica-hijaluronom-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Visoko postavljene jagodice doprinose mladolikom i atraktivnom izgledu. One predstavljaju simbol lepote ženskog lica i zbog toga je oblikovanje i popunjavanje jagodica jedan od najtraženijih tretmana u Poliklinici Diva dr Bogdanović.

Aplikovanje hijaluronskih filera u ovoj regiji dovodi do liftinga lica uz istovremenu korekciju podočnjaka i nazolabijalnih bora. Time se postiže efektan izgled lica.

Popunjavanje jagodica hijaluronom kod mlađih pacijenata

Mlađim pacijentima konturiranje jagodica hijaluronskim filerima može popraviti volumen i definiciju kada one nisu prirodno istaknute. Na taj način se značajno ulepšava izgled lica. Ova procedura pomaže i da se suptilnim oblikovanjem istakne prirodna lepota jagodica.
 
lifting-jagodica-hijaluronom-pre-poliklinika-diva  lifting-jagodica-hijaluronom-posle-poliklinika-diva
 
Poznato je da se tokom šminkanja bronzerom i hajlajterima naglašavaju jagodice da bi došle u prvi plan i uticale na celokupan utisak. A hijaluronom se može dobiti upravo takav izgled što smanjuje potrebu za korišćenjem prevelike količine šminke.
 

Popunjavanje jagodica i konturiranje obraza hijaluronskim filerima 

Posle 35. godine se mogu primetiti prvi znaci opuštanja kože. Oblikovanje jagodica hijaluronskim filerima daje efekat podizanja lica i podmlađivanja uz smanjenje nazolabijalnih bora i korekciju podočnjaka. Lice dobija mladalačke konture i osveženo je sa značajno izraženim lifting efektom koji proizvodi ova procedura.
 
lifting-lica-hijaluronskim-filerima-poliklinika-diva
 

Hijaluronski fileri različitog lifting kapaciteta u popunjavanju jagodica 

Procedura oblikovanja jagodica hijaluronskim filerima je optimalan i bezbedan tretman za povećanje atraktivnosti ili podmlađivanja lica. Željeni oblik jagodica se postiže kombinovanjem filera različitog lifting kapaciteta i mekoće. Na taj način možemo postići optimalan oblik i konturu i popraviti kompletan oblik lica.
 

Konturiranje obraza i harmonizaciju lica hijaluronom

Lice treba posmatrati kao celinu. Od oblika lica zavisi da li ćemo se odlučiti sa aplikovanje mekših fiera koji daju efekat oblih ženstvenih jagodica. A kada su jagodice već prirodno naglašene, ali bez konture i potrebno ih je samo definisati bez dodavanja volumena, preporuka su hijaluronski fileri sa izraženim lifting kapacitetom.
 

Zašto je hijaluron bezbedna procedura za popunjavanje jagodica?

Hijaluron se prirodno nalazi u našem organizmu pa ubrizgavanje hijaluronskih filera ne dovodi do neželjenih reakcija i komplikacija. Tretman je bezbedan jer naše telo hijaluron prepoznaje kao svoj sastavni deo.
 
Naravno, to se odnosi samo na preparate proverenog sastava i najvišeg kvaliteta.
 
Rezultati ove procedure su vidljivi odmah. A kada se aplikacija vrši piksel kanilom nema potrebe za bilo kakvim periodom oporavka. Ova tehnika je više od  12 godina zaštitni znak stručnog tima poliklinike Diva dr Bogdanović.
 

Kada treba uraditi korekciju jagodica hijaluronskim filerom?

Ova procedura je pravi izbor ukoliko je potrebno da se:

  • preoblikuju crte lica,
  • istaknu jagodice,
  • vrati izgubljeni volumen u predelu jagodica,
  • koriguju podočnjaci i umoran izgled lica,
  • postigne lifting efekat i mlađi izgled lica.

Koju vrstu hijaluronskih filera koristimo u našoj klinici?

Stručni tim poliklinike Diva koristi isključivo premium brend hijaluronskih filera sa najvećom čistoćom u kojima se molekul hijalurona razlikuje samo 1% od onog prirodnog u našem organizmu.

To garantuje maksimalnu bezbednost procedure.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru popunjavanja jagodica hijaluronskim filerima u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure popunjavanja jagodica hijaluronskim filerima u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

  • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
  • DIVA dr Bogdanović Njegoševa – Slavija – Vračar,
  • DIVA dr Bogdanović Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure hijaluronom.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

Vaša „Poliklinika Diva“

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply