Popunjavanje jagodica hijaluronom - lifting i konturiranje obraza

Popunjavanje jagodica hijaluronom povećava atraktivnost lica. Ova procedura istovremeno daje i efekat podmlađivanja i podizanja lica uz smanjenje podočnjaka i nazolabijalnih bora. Rezultat je prirodan i svež izgled.

popunjavanje-jagodica-hijaluronom-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Visoko postavljene jagodice doprinose mladolikom i atraktivnom izgledu. One predstavljaju simbol lepote ženskog lica i zbog toga je oblikovanje i popunjavanje jagodica jedan od najtraženijih tretmana u Poliklinici Diva dr Bogdanović.

besplatne-konsultacije-poliklinika-diva-dr-spec-svetlana-bogdanovic-estetski-hirurg

Aplikovanje hijaluronskih filera u ovoj regiji dovodi do liftinga lica uz istovremenu korekciju podočnjaka i nazolabijalnih bora. Time se postiže efektan izgled lica.

Da li je baš ova procedura adekvatna za tip i stanje kože, kao i kakvi se rezultati mogu očekivati, proceniće naši lekari specijalisti sa dugogodišnjim iskustvom u radu na besplatnom konsultativnom pregledu.

Besplatne konsultacije za proceduru popunjavanje jagodica hijaluronskim filerima u Poliklinici Diva dr Bogdanović

BESPLATNU konsultaciju za proceduru popunjavanja jagodica hijaluronom u Beogradu sa lekarima specijalistima dermatologije poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

Popunjavanje jagodica hijaluronom kod mlađih pacijenata

Mlađim pacijentima konturiranje jagodica hijaluronskim filerima može popraviti volumen i definiciju kada one nisu prirodno istaknute. Na taj način se značajno ulepšava izgled lica. Ova procedura pomaže i da se suptilnim oblikovanjem istakne prirodna lepota jagodica.
 
Poznato je da se tokom šminkanja bronzerom i hajlajterima naglašavaju jagodice da bi došle u prvi plan i uticale na celokupan utisak. A hijaluronom se može dobiti upravo takav izgled, što smanjuje potrebu za korišćenjem prevelike količine šminke.

lifting-jagodica-hijaluronom-pre-poliklinika-divalifting-jagodica-hijaluronom-posle-poliklinika-diva

popunjavanje-jagodica-hijaluronom-diva-poliklinika-dr-bogdanovic

Popunjavanje jagodica i konturiranje obraza hijaluronskim filerima 

Posle 35. godine se mogu primetiti prvi znaci opuštanja kože. Oblikovanje jagodica hijaluronskim filerima daje efekat podizanja lica i podmlađivanja uz smanjenje nazolabijalnih bora i korekciju podočnjaka.
 
Lice dobija mladalačke konture i osveženo je sa značajno izraženim lifting efektom koji proizvodi ova procedura.
 

Hijaluronski fileri različitog lifting kapaciteta u popunjavanju jagodica 

Procedura oblikovanja jagodica hijaluronskim filerima je optimalan i bezbedan tretman za povećanje atraktivnosti ili podmlađivanja lica.
 
Željeni oblik jagodica se postiže kombinovanjem filera različitog lifting kapaciteta i mekoće. Na taj način možemo postići optimalan oblik i konturu i popraviti kompletan oblik lica.

Konturiranje obraza i harmonizacija lica hijaluronom

Lice treba posmatrati kao celinu. Od oblika lica zavisi da li ćemo se odlučiti sa aplikovanje mekših fiera koji daju efekat oblih ženstvenih jagodica. A kada su jagodice već prirodno naglašene, ali bez konture i potrebno ih je samo definisati bez dodavanja volumena, preporuka su hijaluronski fileri sa izraženim lifting kapacitetom.
 

Zašto je hijaluron bezbedna procedura za popunjavanje jagodica?

Hijaluron se prirodno nalazi u našem organizmu pa ubrizgavanje hijaluronskih filera ne dovodi do neželjenih reakcija i komplikacija. Tretman je bezbedan jer naše telo hijaluron prepoznaje kao svoj sastavni deo.
 
Naravno, to se odnosi samo na preparate proverenog sastava i najvišeg kvaliteta.
 
Rezultati ove procedure su vidljivi odmah. A kada se aplikacija vrši piksel kanilom nema potrebe za bilo kakvim periodom oporavka. Ova tehnika je više od  12 godina zaštitni znak stručnog tima poliklinike Diva dr Bogdanović.
jagodice-popunjavanje-hijaluronskim-filerima-poliklinika-diva

Kada treba uraditi korekciju jagodica hijaluronskim filerom?

Ova procedura je pravi izbor ukoliko je potrebno da se:

  • preoblikuju crte lica,
  • istaknu jagodice,
  • vrati izgubljeni volumen u predelu jagodica,
  • koriguju podočnjaci i umoran izgled lica,
  • postigne lifting efekat i mlađi izgled lica.

Koju vrstu hijaluronskih filera koristimo u našoj klinici?

Stručni tim poliklinike Diva koristi isključivo premium brend hijaluronskih filera sa najvećom čistoćom u kojima se molekul hijalurona razlikuje samo 1% od onog prirodnog u našem organizmu.

To garantuje maksimalnu bezbednost procedure.

Popunjavanje jagodica hijaluronom – cena

Cena popunjavanja jagodica i konturiranja obraza hijaluronskim filerima u poliklinici Diva, u kojoj koristimo proveren premijum brend, je 250 evra u dinarskoj protivvrednosti i uključuje posebnu tehniku sa tupom kanilom.

Za cenu podmlađivanja hijaluronom pogledajte naš CENOVNIK.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru popunjavanje jagodica hijaluronskim filerima u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure popunjavanja jagodica hijaluronskim filerima u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

  • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
  • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
  • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure hijaluronom.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

 

Autor teksta: dr spec. Svetlana Bogdanović

Koautor: dr spec. Marija Šejnjanović

About the author

DR SPEC. SVETLANA BOGDANOVIĆ • specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, • specijalista otorinolaringologije sa hirurgijom glave i vrata, • osnivač poliklinike DIVA Predavač i edukator za hijaluronske filere od 2010. godine. Više od 25 godina iskustva u radiotalasnoj hirurgiji koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu. Više od 20 godina iskustva u antiaging i laserskoj medicini. Doktorka Svetlana Bogdanović Rašković završila je Medicinski fakultet u Beogradu sa samo 23 godine i prvu specijalizaciju sa 29 godina kada je proglašena za najmlađeg hirurga u zemlji. Dve hirurške specijalizacije završila je sa najvećom ocenom na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Osnivač poliklinike Diva koja je počela sa radom 1993. godine. Od 1997. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu.

Ostavite komentar