Diva poliklinika > Poliklinika DIVA > Prva Diva poliklinika dr Bogdanović Stari grad već više od 30 godina na istom mestu u centru grada – Kosovska 34

Prva Diva poliklinika dr Bogdanović i dalje na istom mestu u centru grada – Kosovska 34

Poliklinika Diva dr Bogdanović koja se više od 2 decenije nalazi u Kosovskoj 34, otvorena je sa željom da svima koji nas posete pružimo adekvatnu medicinsku i antiage uslugu. Pre više od 3 decenije krenula je naša priča koja i dalje uspešno traje. Širi se, napreduje i ide u korak sa novinama i svetskim trendovima u medicini.

prva-diva-poliklinika-dr-bogdanovic-stari-grad-vec-vise-od-30-godina-na-istom-mestu-u-centru-grada-kosovska-34
Diva dr Bogdanović postoji više od tri decenije, tačnije od 1993. godine, kada je registrovana, kao Diva Company čija je osnovna delatnost bila hirurgija. Doktorka Bogdanović je još u to vreme radiotalasnu hirurgiju, hirurške i dermatološke lasere prepoznala kao budućnost estetske medicine, jer je već od 1991. godine radila sa hirurškim CO2 laserom u Zemunskoj bolnici u toku prve specijalizacije.
 
Pionirski poduhvat i put ka onome što se danas prepoznaje kao sinonim za lepu, zdravu i podmlađenu kožu krenuo je prvo iz medicinske ustanove Diva Company, iz koje proizilazi specijalistička hirurška ordinacija Diva 1997. godine usled promena u strukturi, koja se u 2002. seli u Kosovsku 34 u Beogradu, gde i ostaje kada 2005, ponovo prerasta u polikliniku Diva sa tri specijalnosti:
  1. plastična hirurgija,
  2. dermatologija i
  3. fizikalna medicina.

Medicinska ustanova Poliklinika Diva dr Bogdanović i danas se nalazi u samom centru Beograda – Kosovskoj 34.

 

Poliklinika Diva dr Bogdanović Stari grad – Kosovska 34 – konstantno uvodi nove i savremene procedure

Već više od 3 decenije Diva poliklinika mesto je na kojem se postavljaju standardi laserske dermatologije i antiaging procedure, pre svega kada je reč o efikasnosti, bezbednosti pacijenata i stručnosti lekara.

Prva je medicinska ustanova koja je na naše prostore počela da uvodi dermatološke i hirurške lasere, radiotalasne dermatohirurške tehnike i savremene metode antiaging medicine.

Poliklinika Diva dr Bogdanović Stari grad je i edukacioni centar za hijaluronske filere

Dugogodišnje iskustvo, stalno usavršavanje, znanje, stručnost i ugled doveli su do toga su da naša Diva poliklinika koja se nalazi u centru grada postane 2010. godine i edukacioni centar za hijaluronske filere koji nesebično i rado deli svoja iskustva sa kolegama.

Medicinske i antiage procedure – Diva poliklinika

Veliko iskustvo naših lekara specijalista kaže da je uz primenu antiage procedura moguće zadržati prirodan izgled dugi niz godina. U Poliklinici Diva primenjujemo individualan i celovit pristup licu, njegovim konturama i celokupnoj strukturi kako bi sačuvali svež, zdrav i podmlađen izgled kože.

Sinergija procedura je odgovarajuća kombinacija baš onoga što je koži potrebno!

Medicinske i antiage procedure koje su Vam na raspolaganju u Poliklinici Diva dr Bogdanović.u Kosovskoj 34, Stari grad su:

Diva na više adresa u Beogradu

Rastuće potrebe naših pacijenata i sve veći broj onih koji nam ukazuju poverenje i obraćaju nam se za pomoć, podstaklo nas je na proširivanje kapaciteta!

Tim Diva poliklinike dr Bogdanović danas broji 9 lekara dermatologa i plastičnih hirurga koji sprovode sve antiage i laserske procedure, a možete nas pronaći na ČAK tri adrese:
• Kosovska 34, Centar, Stari grad
Njegoševa 19a, Vračar,
Bulevar Zorana Đinđića 125d, na Novom Beogradu.

 

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Ostavite komentar

prva-diva-poliklinika-dr-bogdanovic-stari-grad-vec-vise-od-30-godina-na-istom-mestu-u-centru-grada-kosovska-34

Ostavite komentar