Prva Diva poliklinika dr Bogdanović i dalje na istom mestu u centru grada – Kosovska 34

Prva Diva dr Bogdanović koja se više od 2 decenije nalazi u Kosovskoj 34, otvorena je 1991. godine sa željom da svima koji nas posete pružimo adekvatnu medicinsku i antiage uslugu. Pre više od 3 decenije krenula je naša priča koja i dalje uspešno traje. Širi se, napreduje i ide u korak sa novinama i svetskim trendovima u medicini.

prva-diva-poliklinika-dr-bogdanovic-stari-grad-vec-vise-od-30-godina-na-istom-mestu-u-centru-grada-kosovska-34
Diva dr Bogdanović postoji više od tri decenije, tačnije od 1991. godine. Tada je, prvo kao estetski centar, osnovana od strane dr Svetlane Bogdanović, estetskog hirurga, a 1993. prerasta u Diva poliklinika dr Bogdanović. Doktorka je još u to vreme radiotalasnu i lasersku hirurgiju i dermatologiju prepoznala kao budućnost estetske medicine.
 
Pionirski poduhvat i put ka onome što se danas prepoznaje kao sinonim za lepu, zdravu i podmlađenu kožu krenuo je prvo iz našeg estetskog centra. A odmah potom nastavio u medicinskoj ustanovi Poliklinika Diva dr Bogdanović koja se i danas nalazi u samom centru Beograda – Kosovskoj 34.
 

Poliklinika Diva dr Bogdanović Stari grad – Kosovska 34 – konstantno uvodi nove i savremene procedure

Već više od 3 decenije Diva poliklinika mesto je na kojem se postavljaju standardi laserske dermatologije i antiaging procedure, pre svega kada je reč o efikasnosti, bezbednosti pacijenata i stručnosti lekara.

Prva je medicinska ustanova koja je na naše prostore počela da uvodi dermatološke i hirurške lasere, radiotalasne dermatohirurške tehnike i savremene metode antiaging medicine.

Poliklinika Diva dr Bogdanović Stari grad je i edukacioni centar za hijaluronske filere

Dugogodišnje iskustvo, stalno usavršavanje, znanje, stručnost i ugled doveli su do toga su da naša Diva poliklinika koja se nalazi u centru grada postane i edukacioni centar za hijaluronske filere koji nesebično i rado deli svoja iskustva sa kolegama.

Medicinske i antiage procedure – Diva poliklinika

Veliko iskustvo naših lekara specijalista kaže da je uz primenu antiage procedura moguće zadržati prirodan izgled dugi niz godina. U Poliklinici Diva primenjujemo individualan i celovit pristup licu, njegovim konturama i celokupnoj strukturi kako bi sačuvali svež, zdrav i podmlađen izgled kože.

Sinergija procedura je odgovarajuća kombinacija baš onoga što je koži potrebno!

Medicinske i antiage procedure koje su Vam na raspolaganju u Poliklinici Diva dr Bogdanović.u Kosovskoj 34, Stari grad su:

Diva na više adresa u Beogradu

Rastuće potrebe naših pacijenata i sve veći broj onih koji nam ukazuju poverenje i obraćaju nam se za pomoć, podstaklo nas je na proširivanje kapaciteta!

Tim Diva poliklinike dr Bogdanović danas broji 9 lekara dermatologa i plastičnih hirurga koji sprovode sve antiage i laserske procedure, a možete nas pronaći na ČAK tri adrese:
• Kosovska 34, Centar, Stari grad
Njegoševa 19a, Vračar,
Bulevar Zorana Đinđića 125d, na Novom Beogradu.

 

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply

prva-diva-poliklinika-dr-bogdanovic-stari-grad-vec-vise-od-30-godina-na-istom-mestu-u-centru-grada-kosovska-34

Related Posts

Leave a Reply