Pratite nas na

NOVO - COG niti – lifting lica bez operacije!

Ako tražite antiaging tehniku koja daje zavidne rezultate u podmlađivanju i zatezanju kože koji su vidljivi odmah nakon procedure, a ujedno želite da zadržite prirodnu mimiku lica preporučujemo lifting COG nitima. Ova tehnika je veoma komforna, a njeni rezultati su dugotrajni! I zato je, prateći trendove u estetskoj i antiaging medicini, te na taj način postavljajući standarde na našim prostorima, poliklinika “Diva” za svoje pacijente u ponudu uvela ovu NOVU efikasnu proceduru za podmlađivanje.

cog-niti-lifting-poliklinika-diva-beograd
Godine i starenje se ne mogu izbeći, ali se mogu usporiti! A ako procedura koja to omogućava može da tokom izvođenja obezbedi komfor pacijentima, ako kratko traje i efikasna je veoma brzo, tada postaje vrlo tražena.
 
Tako je i kada je reč o liftingu COG nitima, specijalnim biorazgradivim nitima koje se postavljaju pod kožu, te tako dovode do njenog zatezanja.
 

Kakvi su efekti COG niti?

COG niti u koži podstiču proizvodnju novog kolagena i vezivnog tkiva, pa se na taj način stvara nova potporna mreža kože. To dovodi do zatezanja lica i tela u željenom smeru, te se uklanjaju bore.
 
cog-niti-poliklinika-diva-dr-bogdanovic
 
 
COG niti su biorazgradive.
 
 
Odlične rezultate daju u predelu lica i vrata i predstavlja pravi izbor za sve pacijente koji ne žele da se podvrgavaju hiruškim procedurama.
 

Cog niti lifting iskustva – pre i posle

cog-niti-lifting-iskustva-pre-poliklinika-diva          cog-niti-lifting-iskustva-posle-poliklinika-diva

 

Kako izgleda procedura postavljanja COG niti u poliklinici „Diva“?

Nakon pregleda, koji u poliklinici “Diva” obavlja lekar specijalista, u dogovoru s pacijentom donosi se odluka koji deo lica i vrata je potrebno tretirati.
 
Potom se na kožu aplicira lokalni anestetik u obliku kreme. Kada počne da deluje, uvode se COG niti pod kožu pomoću kanile (iglice sa posebno obrađenim vrhom koja ne oštećuje krvne sudove i živce). Procedura postavljanja COG niti je komforna za pacijenta, a oporavak je kratak, obično 2 do 5 dana (što zavisi od tipa kože pacijenta i godina).
 
cog-niti-lifting-poliklinika-diva
Pre procedure postavljanja COG niti na kožu se nanosi lokalni anestetik u obliku kreme.
 
Prednost ove metode je što se, ukoliko je potrebno, može kombinovati i sa drugim tretmanima za podmlađivanje kao što su PRP, hijaluronski fileri, 3D mezoniti ili mezoterapija, kako bi krajnji rezultat bio još bolji.
 

Koliko traje procedura postavljanja COG niti i kada je vidljiv rezultat?

Sama intervencija traje oko 20 minuta, efekat je vidljiv odmah, a krajnji rezultat nakon 8 sedmica.
 

Koji su efekti liftinga COG nitima?

Nekoliko je prednosti ove procedure:
  • postiže se značajno zatezanje opuštene kože,
  • koriguju se nazolabijalne bore,
  • koriguju se bore smejalice,
  • koriguju se i podižu jagodice,
  • koriguje se linija vilice i podbradka,
  • popravljaju se konture lica,
  • zateže se vrat,
  • popravljaju se kvalitet i struktura kože.

Koliko traje efekat podmlađivanja COG nitima?

Rezultati liftinga COG nitima vidljivi su od 2 do 3 godine pa i duže (što je individualno i zavisi od godina pacijenta i tipa kože).

cog-niti-lifting-koze

Rezultati procedure postavljanja COG niti su dugotrajni.

 

Ako ste se odlučili za ovu proceduru podmlađivanja, i želite da svom licu vratite mladalački izgled, pozovite polikliniku “Diva” i zakažite BESPLATNU konsultaciju sa našim lekarima specijalistima na jedan od brojeva telefona: 011 334 21 31 ili 063 338 334.

Vaša poliklinika “Diva”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334