NOVO - COG niti – lifting lica bez operacije!

Cog niti su antiaging tehnika koja daje odlične rezultate u podmlađivanju i zatezanju kože koji su vidljivi odmah nakon procedure, uz zadržavanje prirodne mimike lica. Ova tehnika je veoma komforna, a njeni rezultati su dugoročni! I zato je, prateći trendove u estetskoj i antiaging medicini, poliklinika “Diva” za svoje pacijente u ponudu uvela ovu NOVU efikasnu proceduru za podmlađivanje.

cog-niti-lifting-poliklinika-diva-beograd
Starenje kože se ne može izbeći, ali se može usporiti! A ako procedura koja to omogućava može da tokom izvođenja obezbedi komfor pacijentima, ako kratko traje i efikasna je, tada postaje vrlo tražena.
 
Tako je i kada je reč o liftingu COG nitima, posebnim biorazgradivim nitima koje se postavljaju pod kožu i dovode do njenog zatezanja.
 

Kakvi su efekti COG niti?

COG niti imaju posebne konuse koji kao udice zakače potkožno tkivo i na taj način zatežu i podižu tretirane delove, čime se može postići zatezanje lica ili delova tela u željenom smeru. 
 
cog-niti-poliklinika-diva-dr-bogdanovic
 
 
COG niti su biorazgradive.
 
 
Odlične rezultate daju u predelu lica i vrata i predstavljaju optimalan izbor za pacijente koji ne žele da se podvrgavaju hiruškim procedurama.
 

Cog niti lifting iskustva – pre i posle

cog-niti-lifting-iskustva-pre-poliklinika-diva          cog-niti-lifting-iskustva-posle-poliklinika-diva

 

Kako izgleda procedura postavljanja COG niti u poliklinici „Diva“?

Nakon pregleda, koji u poliklinici “Diva” obavlja lekar specijalista, u dogovoru s pacijentom donosi se odluka koji deo lica i vrata je potrebno tretirati.
 
Potom se na kožu aplicira lokalni anestetik u obliku kreme. Kada počne da deluje, uvode se COG niti pod kožu pomoću kanile (iglice sa posebno obrađenim vrhom koja ne oštećuje krvne sudove i živce). Procedura postavljanja COG niti je komforna za pacijenta, a oporavak je kratak, obično 4 dana (što zavisi od tipa kože pacijenta, godina, genetike, hormonskog statusa i načina života).
 
cog-niti-lifting-poliklinika-diva
Pre procedure postavljanja COG niti na kožu se nanosi lokalni anestetik u obliku kreme.
 
Prednost ove metode je što se, ukoliko je potrebno, može kombinovati i sa drugim tretmanima za podmlađivanje kao što su PRP, hijaluronski fileri, 3D mezoniti ili mezoterapija, kako bi krajnji rezultat bio još bolji.
 

Koliko traje procedura postavljanja COG niti i kada je vidljiv rezultat?

Sama intervencija traje oko 20 minuta, efekat je vidljiv odmah, a krajnji rezultat nakon 6 sedmica.
 

Koji su efekti liftinga COG nitima?

Nekoliko je prednosti ove procedure:
  • postiže se značajno zatezanje opuštene kože,
  • koriguju se nazolabijalne bore,
  • koriguju se i podižu jagodice,
  • koriguje se linija vilice i podbradka,
  • popravljaju se konture lica,
  • zateže se vrat.

Koliko traje efekat podmlađivanja COG nitima?

Rezultati liftinga COG nitima vidljivi su oko godinu dana pa i duže (što je individualno i zavisi od tipa kože pacijenta, godina, genetike, hormonskog statusa i načina života).

cog-niti-lifting-koze

Rezultati procedure postavljanja COG niti su dugotrajni.

 

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku, hormonski status i način života svakog pojedinačno.

Za sve potrebne informacije zakažite BESPLATNU konsultaciju sa našim lekarima specijalistima na jedan od brojeva telefona:

011 32 42 841 ili 063 338 334.

Vaša poliklinika “Diva”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply