sren POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d
sren POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d

3 načina za uklanjanje podočnjaka – recept za odmoran i podmlađen izgled lica!

Da li i vaše lice izgleda umorno, neispavano i starije nego što jeste zbog upalih, tamnih ili ispupčenih podočnjaka poput kesica oko očiju? Ne brinite, jer efikasno rešenje postoji, i to ne jedno, već ČAK 3!

uklanjanje-podocnjaka-3-nacina-poliklinika-diva

Jedan od uzroka pojave izraženih podočnjaka je gubitak masnog tkiva u gornjem delu obraza sa godinama koje prolaze, drugi je hroničan umor i nedovoljno sna, zatim tu su genetska predispozicija, loša ishrana, alergijske reakcije, pušenje, loša cirkulacija

Izraženi podočnjaci mogu se javiti nezavisno od godina, a kad postanu svakodnevica, često loše utiču na samopouzdanje, pa neki čak tvrde da im više smetaju na licu nego bore koje su se pojavile.

Razlog je jednostavan, zbog izraženih podočnjaka ljudi često izgledaju starije nego što u stvari jesu, a dešava se i da izgledaju kao da pate od neke bolesti.

poliklinika-diva-uklanjanje-podocnjaka

U poliklinici Diva dr Bogdanović, podočnjake je moguće ukloniti na nekoliko načina.

Da ste pre nekoliko godina pitali lekare kako ukloniti podočnjake, odgovorili bi vam da je jedini način hirurški zahvat. Međutim, danas više nije tako. Postoje efikasni načini da se nehirurškim putem uklone podočnjaci, te da efekat posle tretmana bude prirodan!

U poliklinici „Diva“ postoji nekoliko tehnika kojima se rešava problem sa podočnjacima:

  • mezoterapijski kokteli za izbeljivanje (najčešće se primenjuje kod tamnih podočnjaka),
  • ubrizgavanje hijalurona pomoću Pixel kanile (smanjuje umoran izgled lica i veličinu podočnjaka) i
  • postavljanje mezoniti (koje pomažu da se koža zategne).

uklanjanje-podocnjaka-poliklinika-diva

Kada se uklone podočnjaci, lice dobija svežiji i odmorniji izgled.

U zavisnosti od toga o kakvim podočnjacima je reč, kao i od godina pacijenta, te tri procedure se nekada kombinuju, a nekada je samo jedna od navedenih dovoljna da bi rezultati bili izvrsni.

U poliklinici „Diva“, nakon BESPLATNOG konsultativnog pregleda, lekar specijalista estetske hirurgije ili dermatologije pacijenta posavetuje šta bi u tom konkretnom slučaju rešilo problem, te se odluka o proceduri donosi zajednički.

uklanjanje-podocnjaka-diva-poliklinika

U zavisnosti od vrste podočnjaka, godina pacijenta i tipa kože, lekari specijalisti odlučuju koja metoda će se koristiti ili koja kombinacija procedura.

Prednosti ovih metoda za uklanjanje podočnjaka su da:

  • ne ostaju ožiljci,
  • period oporavka je izuzetno kratak,
  • opšta anestezija je nepotrebna,
  • procedura kratko traje,
  • rezultat je prirodan izgled.

Dakle, definitivno postoji rešenje i za tamne i za udubljene podočnjake, baš kao i za ispupčene kesice oko očiju, odnosno problem sa podočnjacima se može rešiti adekvatnom kombinacijom ovih metoda.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply