sr POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d
sr POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d

Dr Svetlana Bogdanović sa stručnim timom poliklinike Diva od sada na dve adrese!

Uz 27. godišnjicu rada poliklinike Diva, svoja vrata, sredinom novembra, otvorio je i Dermatološki centar Diva estetic dr Bogdanović u Njegoševoj 19a. U ovom savremenom i modernom prostoru očekuju vas mnoge novine.

poliklinika-diva-estetic-na-dve-adrese
Poliklinika Diva, prva poliklinika za estetsku medicinu i dermatologiju, već 27 godina je sinonim za stručnost u ovoj oblasti, a dr Svetlana Bogdanović, estetski hirurg i osnivač ove ustanove, pionir u radiotalasnoj i laserskoj hirurgiji i dermatologiji na našim prostorima, primer kako se znanjem i posvećenošću gradi poverenje kod pacijenata. Lepa vest je da je od 19. novembra 2018. godine stručni tim poliklinike dostupan na još jednoj adresi – u Njegoševoj 19a, u Dermatološkom centru Diva estetic dr Bogdanović.
 
Vođena idejom da je zdrava i negovana koža prioritet, a prirodan izgled ono čemu je potrebno težiti, dr Svetlana Bogdanović je u poliklinici okupila tim lekara specijalista koji zajednički rade na tome da pacijenti imaju na raspolaganju najbolju negu i savremene medicinske tehnike, procedure i lasere. Zbog iskustva i znanja lekara koji rade u ovoj ustanovi, svoje poverenje je tokom godina poliklinici ukazalo stotine hiljada pacijenata, kako iz zdravstvenih, tako i estetskih razloga.
 

Dermatološki centar Diva estetic dr Bogdanović

 
Ove godine poliklinika Diva proslavlja 27 godina uspešnog rada i vreme je za nove poduhvate.
 
„Povećan broj pacijenata, popunjeni kapaciteti i čekanje na proceduru duže od 3 nedelje zahtevali su da se otvori još jedan – novi prostor i tako je nastala ideja o Dermatološkom centru Diva estetic dr Bogdanović”, navodi dr Bogdanović.
 
“Danas se ubrzano živi, svakodnevnih obaveza je sve više i želeli smo da na neki način olakšamo našim pacijentima da ne moraju da čekaju na slobodan termin u poliklinici. Sa novim prostorom omogućujemo im da u kraćem vremenskom roku dobiju traženu proceduru kod odabranog lekara specijaliste. Ovo je bio logičan naredni korak u višedecenijskom radu“, zaključuje dr Bogdanović.
 
Dermatološki centar Diva estetic dr Bogdanović specijalizovan je za antiaging procedure i dermatološke lasere uz novoosnovani trihološki centar za lečenje opadanja kose i popravljanje njenog kvaliteta. U ovom centru dostupan je i novi TwinLight laser koji predstavlja zlatni standard u estetskoj dermatologiji za podmlađivanje lica i vrata, i posebnim programima za oblikovanje i zatezanje tela. Poliklinika Diva, do sada je bila jedina u regionu koja je u ponudi imala ovaj sofisticirani i izuzetno efikasan laser, a od sada je dostupan i u novom dermatološkom centru Diva estetic u Njegoševoj 19a.
 
U novom centru, pacijentima na raspolaganju su i druge antiage procedure poput PRP plazma tretmana, Cellular Matrixa, mezoterapije, botoksa i hijaluronskih filera, koje lekari specijalisti aplikuju naprednom tehnikom – pixel kanilom. Naravno, tu je i nezaobilazna epilacija medicinskim laserima za efikasno uklanjanje i sprečavanje urastanja neželjenih dlačica.
 
Dr Bogdanović je uverena da je briga o sebi stil života i ističe: „Koža ne prašta greške učinjene tokom godina, a na njeno stanje utiču kako spoljašnji, tako i unutrašnji faktori i zato je važno celog života voditi brigu o njoj i pomoći joj da dugo bude lepa i zdrava“.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply