Diva poliklinika > Poliklinika DIVA > Diva Estetic Slavija, Vračar – dr Bogdanović i njen stručni tim na još jednoj adresi!

Diva Estetic Slavija, Vračar - dr Bogdanović i njen tim lekara specijalista na još jednoj adresi!

Diva Estetic Slavija na Vračaru – uz 27. godišnjicu rada poliklinike Diva, svoja vrata, sredinom novembra, otvorila je i dermatološka ordinacija Diva estetic dr Bogdanović u Njegoševoj 19a. U ovom savremenom i modernom prostoru očekuju vas mnoge novine.

diva-slavija-vracar-njegoseva-19a-beograd
Poliklinika Diva, prva poliklinika za estetsku medicinu i dermatologiju, već 30 godina je sinonim za stručnost u ovoj oblasti. A dr Svetlana Bogdanović, estetski hirurg i osnivač ove ustanove, pionir u radiotalasnoj i laserskoj hirurgiji i dermatologiji na našim prostorima, primer kako se znanjem i posvećenošću gradi poverenje kod pacijenata.
 
Lepa vest je da je od 19. novembra 2018. godine stručni tim poliklinike DIVA dostupan na još jednoj adresi. Na Vračaru – u Njegoševoj 19a, Slavija, u dermatološkoj ordinaciji Diva estetic.
 
Vođena idejom da je zdrava i negovana koža prioritet, a prirodan izgled ono čemu je potrebno težiti, dr Svetlana Bogdanović je u poliklinici okupila tim lekara specijalista koji zajednički rade na tome da pacijenti imaju na raspolaganju
  • najbolju negu i
  • savremene medicinske tehnike,
  • procedure i
  • lasere.

Zbog iskustva i znanja lekara koji rade u ovoj ustanovi, svoje poverenje je tokom godina poliklinici ukazalo stotine hiljada pacijenata, kako iz zdravstvenih, tako i estetskih razloga.

 

Dermatološka ordinacija Diva estetic na Vračaru, Slavija

 
„Povećan broj pacijenata, popunjeni kapaciteti i čekanje na proceduru duže od 3 nedelje zahtevali su da se otvori još jedan – novi prostor. Tako je nastala ideja o dermatološkoj ordinaciji Diva estetic i doneta odluka da to bude na Vračaru”, navodi dr Bogdanović.
 
“Danas se ubrzano živi, svakodnevnih obaveza je sve više i želeli smo da na neki način olakšamo našim pacijentima da ne moraju da čekaju na slobodan termin. Sa novim prostorom na Vračaru omogućujemo im da u kraćem vremenskom roku dobiju traženu proceduru kod odabranog lekara specijaliste. Ovo je bio logičan naredni korak u višedecenijskom radu“, zaključuje dr Bogdanović.
 

Novine u novoj dermatološkoj ordinaciji Diva estetic na Slaviji – Vračar

 
Dermatološka ordinacija Diva estetic specijalizovana je za antiaging procedure i dermatološke lasere. Sve to uz novoosnovani trihološki centar za lečenje opadanja kose i popravljanje njenog kvaliteta.
 
U ovoj dermatološkoj ordinaciji na Vračaru dostupan je i novi TwinLight laser koji predstavlja zlatni standard u estetskoj dermatologiji za podmlađivanje lica i vrata. On ima i posebne programe za oblikovanje i zatezanje tela. Poliklinika Diva, do sada je bila jedina u regionu koja je u ponudi imala ovaj sofisticirani i izuzetno efikasan laser. A on je od sada dostupan i u novoj dermatološkoj ordinaciji Diva estetic u Njegoševoj 19a, na Vračaru, Slavija.
 
U novoj ordinaciji na Vračaru, pacijentima su na raspolaganju i druge antiage procedure poput

koje lekari specijalisti poliklinike Diva aplikuju naprednom tehnikom – pixel kanilom.

Naravno, tu je i nezaobilazna epilacija medicinskim laserima za efikasno uklanjanje i sprečavanje urastanja neželjenih dlačica.

 
Dr Bogdanović je uverena da je briga o sebi stil života i ističe: „Koža ne prašta greške učinjene tokom godina, a na njeno stanje utiču kako spoljašnji, tako i unutrašnji faktori i zato je važno celog života voditi brigu o njoj i pomoći joj da dugo bude lepa i zdrava“.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Ostavite komentar