PRP – Platelet Rich Plazma - podmlađivanje krvnom plazmom

Jedan od veoma traženih procedura za podmlađivanje kože je PRP tretman tokom kojeg se kože koriste faktori rasta iz krvne plazme samog pacijenta. Time se omogućava regeneracija tkiva i bolji protok krvi u koži. Koži se popravljaju tonus i elastičnost, te podstiče stvaranje novog kolagena.

hijaluronski-fileri-podmladjivanje-poliklinika-diva
Platelet Rich Plazma ili PRP, dobija se centrifugiranjem seruma punog faktora rasta kojeg ima i do 4 puta više nego što je to uobičjeno u krvi. Već više od decenije ova procedura za podmlađivanje je izuzetno popularna zbog efekata koji se pomoću nje dobijaju.
Kako izgleda PRP procedura u poliklinici “Diva”?
Ovo je jednostavna dermatološka procedura koja u poliklinici “Diva” počinje pregledom od strane lekara specijaliste. Tretman traje oko 15 minuta. Centrifugirani serum aplikuje se u kožu veoma tankim iglicama. Na taj način se postiže bolja hidriranost i prokrvljenost kože, ona je nahranjena i dobija više kiseonika. Ovaj tretman dovodi do poboljšanja tena, vidno su bolji tonus boja i tekstura kože.

Tretman se preporučuje osobama koje žele da kontrolisano stare i osveže lice, a pritom izbegnu agresivne tretmane.

“Drakulin tretman” je jedan od naziva pod kojim je poznata PRP metoda. Služi za:
stimulisanje stvaranja novih kolagenih mrežica,
poboljšanje tena,
održavanje tonusa i svežine kože,
kontrolisano starenje kože,
lečenje ožiljaka od akni,
pospešivanje rasta kose,
uklanjanje bora.

Koliko se PRP tretmana preporučuje i kada su efekti vidljivi?
Preporuka lekara specijalista u poliklinici “Diva” je da se PRP procedura obavlja 3 do 5 puta godišnje, sa pauzama od 4 do 6 sedmica između tretmana.
Prvi rezultati u poboljšanju kože vidljivi su nedelju dana nakon PRP tretmana.

Tretman se preporučuje osobama koje žele da kontrolisano stare i osveže svoje lice, a pritom izbegnu agresivne tretmane. Za one koji se plaše iglica, PRP procedura se može obaviti u kombinaciji sa laserskim podmlađivanjem.

Iskoristite 25-godišnje iskustvo lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije u poliklinici “Diva” i zadržite prirodan izgled pomoću PRP metode. BESPLATNU konsultaciju možete zakazati na brojeve telefona 011 334 21 31 ili 063 338 334.
Vaša poliklinika “Diva”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply