Diva poliklinika > PROCEDURE > ANTIAGE PROCEDURE > Skin booster – novi pristup u podmlađivanju kože

NOVO - Hijaluronski skinbooster – novi pristup u podmlađivanju kože

Skin booster terapija je inovativna, jednostavna i efikasna metoda koja dovodi do poboljšanja stanja kože. Kada koža gubi elastičnost, svežinu, jedrinu i pojavljuju se prve bore, ovo je optimalna terapija. Promene na koži su posledica izlaganja sunčevim zracima, vetru, grejanju, suvom vazduhu, visokim i niskim temperaturama, promenama u hormonskom statusu i zbog godina, genetike, ishrane, pušenja…

skinbooster-podmladjivanje-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd-lep-ten
Skin booster metoda pozitivno utiče na kožu koja pokazuje gubitak elastičnosti, svežine i jedrine. S obzirom na to da već posle 25. godine, a naročito posle 30. počinje da se smanjuje proizvodnja hijalurona i lučenje kolagena i elastina u koži, pojavljuju se prve bore, koža se tanji i vezivna tkiva postaju slabija, potrebno ju je dodatno negovati i nahraniti.
 
Imajući u vidu da starenje dovodi do smanjenog kapaciteta u funkcionalnosti svih slojeva kože, ona može postati dehidrirana i neelastična. Hijaluronski skin boosteri su zato optimalan izbor kada je reč o procedurama sa kojima se može početi očuvanje mladalačke svežine kože, jer pored toga što je dubinski hidriraju podstiču je da poveća volumen i svežinu.
 
Hijaluronski skin booster tretmani su posebno dizajnirani da se bore protiv efekata starenja, pružajući koži sve neophodne hranjive sastojke. Ovi tretmani kombinuju hijaluronsku kiselinu sa različitim vitaminima i mineralima, što doprinosi ne samo hidrataciji, već i poboljšanju opšteg zdravlja kože. Oni pomažu u smanjenju finih linija i bora, revitalizujući kožu i vraćajući joj mladalački sjaj.
besplatne-konsultacije-uklanjanje-bradavica-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Da bi se postigao optimalan rezultat, preporučuje se serija tretmana. Svaki tretman je prilagođen individualnim potrebama kože, fokusirajući se na specifične probleme kao što su suvoća, gubitak elastičnosti ili neravnomerna tekstura. Redovna primena ovih tretmana može dugoročno poboljšati izgled kože, čineći je zdravijom, jačom i otpornijom na svakodnevne izazove.

Na besplatnom konsultativnom pregledu naši lekari specijalisti, sa višedecenijskim iskustvom u radu, proceniće stanje kože, da li je ova procedura optimalna, kakvi se rezultati mogu očekivati, kao i koliko tretmana je potrebno.

Besplatne konsultacije za hijaluronski skin booster podmlađivanje kože u Poliklinici Diva dr Bogdanović

BESPLATNU konsultaciju za skinbooster podmlađivanje kože u Beogradu sa lekarima specijalistima dermatologije poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

Kako izgleda skin booster terapija?

Nakon konsultacija sa lekarom specijalistom, koji u odnosu na stanje kože određuje koliko je tretmana potrebno uraditi, koža se očisti, a pomoću kanile ili finih tankih iglica se aplikuje preparat.

Koliko traje procedura sa hijaluronskim skin boosterima?

Procedura u proseku traje oko 30 minuta, što zavisi od regije koja se tretira. Nakon terapije nema potrebe za dugim oporavkom, već pacijent nastavlja sa svakodnevnim aktivnostima.

Kako se ponašati nakon ove procedure?

Tri dana posle procedure potrebno je izbegavati

  • izlaganje sunčevim zracima,
  • solarijum i
  • saunu.

Skinbooster podmlađivanje iskustva – pre i posle

skinbooster-podmladjivanje-koze-poliklinika-diva-preskinbooster-podmladjivanje-koze-poliklinika-diva-posle
Kada se vidi efekat hijaluronskog skin boostera?

Efekat skin booster procedure se vidi kroz 3 dana, a kako vreme prolazi on je izraženiji.

Rezultat terapije je jedra, podmlađena i sveža koža.

hijaluronski-skin-booster-podmladjivanje-koze-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd

Za koga su hijaluronski skin boosteri?

Ovaj tretman je odličan izbor za uklanjanje prvih znakova starenja kože i preveniranje budućih.

Da li se hijaluronski skin boosteri mogu kombinovati sa drugim procedurama?

Mogu se kombinovati sa drugim procedurama za podmlađivanje u zavisnosti od stanja i potreba kože.

Šta je hijaluronski skin booster?

U bukvalnom prevodu, skin booster je ojačavanje kože. U tom smislu, hijaluronski skin boosteri koži obezbeđuju ono što joj je neophodno, a što gubi pod uticajem godina i spoljnih uticaja – dubinsku hidrataciju i elastičnost, jačaju je i mogu usporiti njeno starenje, što zavisi od genetike, hormonskog statusa i načina života svakog pojedinačno.

Skin booster metoda

Skin booster terapija deluje na dublje strukture kože i obezbeđuje joj neophodnu hijaluronsku kiselinuminerale i vitamine.
 
Tako je hidrira, hrani, čini čvršćom, elastičnijom i vitalnijom.
 
Skin booster terapija na prirodan način:
  • koži daje jedrinu,
  • hidrira je,
  • učvršćuje,
  • smanjuje fine bore,
  • poboljšava nepravilnosti na koži,
  • popravlja tonus,
  • kvalitet kože,
  • njenu teksturu,
  • ujednačava ten i
  • pomaže pri usporavanju starenja kože.
hijaluronski-skin-booster-za-duboku-hidrataciju-koze-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd
procedura sa hijaluronskim filerima tehnika sa pixel kanilom u poliklinici Diva dr Bogdanović za nazolabijalne bore

Koja je razlika između hijaluronskih filera i hijaluronskih skin boostera?

Za razliku od hijaluronskih filera, koji služe za popunjavanje nedostataka nastalih topljenjem površinskog potkožnog masnog tkiva, da bi nadoknadili volumen tim zonama i popravili konture lica, skinboosteri utiču na duboku hidrataciju i regeneraciju. A dodavanjem minimalnog volumena postižu se jedrina i svežina kože u tretiranim regijama lica i vrata.

Hijaluron koji koža dobija tokom ovog tretmana pruža duboku hidrataciju.

Hijaluronski skin booster – cena

Podmlađivanje lica hijaluronskim skin boosterima u poliklinici Diva je od 220 do 250 evra po mililitru (u dinarskoj protivrednosti).
Za cene drugih antiage procedura pogledajte naš CENOVNIK.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku, hormonski status i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za skinbooster podmlađivanje pre procedure u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure za skinbooster podmlađivanje u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija kako bismo na pregledu precizirali kakvi rezultati mogu da se očekuju:

  • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
  • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
  • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša poliklinika “Diva”

 

Autor teksta: dr spec. Svetlana Bogdanović

Koautor: dr spec. Slavica Peković

About the author

DR SPEC. SVETLANA BOGDANOVIĆ • specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, • specijalista otorinolaringologije sa hirurgijom glave i vrata, • osnivač poliklinike DIVA Predavač i edukator za hijaluronske filere od 2010. godine. Više od 25 godina iskustva u radiotalasnoj hirurgiji koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu. Više od 20 godina iskustva u antiaging i laserskoj medicini. Doktorka Svetlana Bogdanović Rašković završila je Medicinski fakultet u Beogradu sa samo 23 godine i prvu specijalizaciju sa 29 godina kada je proglašena za najmlađeg hirurga u zemlji. Dve hirurške specijalizacije završila je sa najvećom ocenom na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Osnivač poliklinike Diva koja je počela sa radom 1993. godine. Od 1997. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu.

Ostavite komentar