Pratite nas na

NOVO - Hijaluronski skinbooster – novi pristup u podmlađivanju kože

Skin booster terapija je inovativna, jednostavna i efikasna metoda koja dovodi do poboljšanja stanja kože. Kada koža izgleda umorno i isušeno, bezbojno i grubo, kada deluje kao da je izgubila svežinu i blistavost, kada se pojave prve bore. Na sve to utiče izlaganje sunčevim zracima, vetru, visokim i niskim temperaturama, grejanju, suvom vazduhu, promenama u hormonskom statusu, godine koje prolaze, genetika, lekovi, ishana, pušenje…

skin-booster-novi-pristup-u-podmladjivanju-koze
Skin booster metoda pozitivno utiče na kožu koja pokazuje znake starenja i umora. S obzirom na to da već posle 25. godine, a naročito posle 30. počinje da se smanjuje proizvodnja hijalurona i lučenje kolagena i elastina u koži, pojavljuju se prve bore, koža se tanji i vezivna tkiva postaju slabija, potrebno ju je dodatno negovati i nahraniti.
 

Skinbooster podmlađivanje iskustva – pre i posle

skinbooster-podmladjivanje-koze-poliklinika-diva-pre          skinbooster-podmladjivanje-koze-poliklinika-diva-posle

Skin booster metoda

Skin booster terapija deluje na dublje strukture kože i obezbeđuje joj neophodne minerale, vitamine i hijaluronsku kiselinu i tako je hidrira, hrani, čini čvršćom, elastičnijom i vitalnijom.
 
Skin booster terapija na prirodan način:
  • koži daje blistavost,
  • hidrira je,
  • učvršćuje,
  • smanjuje fine bore,
  • poboljšava nepravilnosti na koži,
  • popravlja tonus,
  • kvalitet kože,
  • njenu teksturu,
  • ujednačava ten i
  • pomaže pri usporavanju starenja kože.

Za razliku od hijaluronskih filera, ova metoda ne stvara efekat volumena, već stimuliše fibroblaste – ćelije vezivnog tkiva, koje imaju gradivnu ulogu i podstiču sintezu kolagena, te utiče na obnavljanje strukture kože i njenu regeneraciju. Hijaluron koji koža dobija tokom ovog tretmana apsorbuje se vremenom i pruža duboku hidrataciju.

Efekat skin booster procedure se vidi kroz nekoliko dana, a kako vreme prolazi on je izraženiji.

Rezultat terapije je jedra, podmlađena i sveža koža.

Kako izgleda skin booster terapija?

Nakon konsultacija sa lekarom specijalistom, koji u odnosu na stanje kože određuje koliko je tretmana potrebno uraditi, koža se očisti, a pomoću finih tankih iglica se aplikuje preparat.

Procedura u proseku traje oko 30 minuta, što zavisi od regije koja se tretira. Nakon terapije nema potrebe za dugim oporavkom, već pacijent nastavlja sa svakodnevnim aktivnostima.

Može se kombinovati sa drugim procedurama za podmlađivanje u zavisnosti od stanja i potreba kože.

Oko nedelju dana posle procedure potrebno je izbegavati izlaganje sunčevim zracima, solarijum i saunu.

Ovaj tretman je idealan izbor za one koji žele da uklone prve znakove starenja kože i preveniraju pojavu budućih.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply