NOVO - Hijaluronski skinbooster – novi pristup u podmlađivanju kože

Skin booster terapija je inovativna, jednostavna i efikasna metoda koja dovodi do poboljšanja stanja kože. Kada koža gubi elastičnost, svežinu, jedrinu i pojavljuju se prve borice, skin boosteri su optimalna terapija. Promene na koži se dešavaju kao posledica izlaganja sunčevim zracima, vetru, visokim i niskim temperaturama, grejanju, suvom vazduhu, promenama u hormonskom statusu, i zbog godina koje prolaze, genetike, ishrane, pušenja…

skinbooster-podmladjivanje-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd-lep-ten
Skin booster metoda pozitivno utiče na kožu koja pokazuje gubitak elastičnosti, svežine i jedrine. S obzirom na to da već posle 25. godine, a naročito posle 30. počinje da se smanjuje proizvodnja hijalurona i lučenje kolagena i elastina u koži, pojavljuju se prve bore, koža se tanji i vezivna tkiva postaju slabija, potrebno ju je dodatno negovati i nahraniti.
 
Imajući u vidu da starenje dovodi do smanjenog kapaciteta u funkcionalnosti svih slojeva kože, ona može postati dehidrirana i neelastična. Hijaluronski skin boosteri su zato optimalan izbor kada je reč o procedurama sa kojima se može početi očuvanje mladalačke svežine kože, jer pored toga što je dubinski hidriraju podstiču je da poveća volumen i  svežinu.
 

Skinbooster podmlađivanje iskustva – pre i posle

skinbooster-podmladjivanje-koze-poliklinika-diva-pre          skinbooster-podmladjivanje-koze-poliklinika-diva-posle

Kako izgleda skin booster terapija?

Nakon konsultacija sa lekarom specijalistom, koji u odnosu na stanje kože određuje koliko je tretmana potrebno uraditi, koža se očisti, a pomoću kanile ili finih tankih iglica se aplikuje preparat.

Koliko traje procedura sa hijaluronskim skin boosterima?

Procedura u proseku traje oko 30 minuta, što zavisi od regije koja se tretira. Nakon terapije nema potrebe za dugim oporavkom, već pacijent nastavlja sa svakodnevnim aktivnostima.

Kako se ponašati nakon ove procedure?

Tri dana posle procedure potrebno je izbegavati

 • izlaganje sunčevim zracima,
 • solarijum i
 • saunu.

Kada se vidi efekat hijaluronskog skin boostera?

Efekat skin booster procedure se vidi kroz 3 dana, a kako vreme prolazi on je izraženiji.

Rezultat terapije je jedra, podmlađena i sveža koža.

Za koga su hijaluronski skin boosteri?

Ovaj tretman je odličan izbor za uklanjanje prvih znakova starenja kože i preveniranje budućih.

hijaluronski-skin-booster-podmladjivanje-koze-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Da li se hijaluronski skin boosteri mogu kombinovati sa drugim procedurama?

Mogu se kombinovati sa drugim procedurama za podmlađivanje u zavisnosti od stanja i potreba kože.

Hijaluronski skin booster – cena

Podmlađivanje lica hijaluronskim skin boosterima u poliklinici Diva je 250 evra po mililitru (u dinarskoj protivrednosti).

Za cene drugih antiage procedura pogledajte naš CENOVNIK.

Šta je hijaluronski skin booster?

U bukvalnom prevodu, skin booster je ojačavanje kože. U tom smislu, hijaluronski skin boosteri koži obezbeđuju ono što joj je neophodno, a što gubi pod uticajem godina i spoljnih uticaja – dubinsku hidrataciju i elastičnost, jačaju je i mogu usporiti njeno starenje, što zavisi od genetike, hormonskog statusa i načina života svakog pojedinačno.

Skin booster metoda

Skin booster terapija deluje na dublje strukture kože i obezbeđuje joj neophodnu hijaluronsku kiselinu, minerale i vitamine i tako je hidrira, hrani, čini čvršćom, elastičnijom i vitalnijom.
 
Skin booster terapija na prirodan način:
 • koži daje jedrinu,
 • hidrira je,
 • učvršćuje,
 • smanjuje fine bore,
 • poboljšava nepravilnosti na koži,
 • popravlja tonus,
 • kvalitet kože,
 • njenu teksturu,
 • ujednačava ten i
 • pomaže pri usporavanju starenja kože.

hijaluronski-skin-booster-za-duboku-hidrataciju-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Koja je razlika između hijaluronskih filera i hijaluronskih skin boostera?

Za razliku od hijaluronskih filera , koji služe za popunjavanje nedostataka nastalih topljenjem površinskog potkožnog masnog tkiva, da bi nadoknadili volumen tim zonama i popravili konture lica, skinboosteri utiču na duboku hidrataciju i regeneraciju. A dodavanjem minimalnog volumena postižu se jedrina i svežina kože u tretiranim regijama lica i vrata.

Hijaluron koji koža dobija tokom ovog tretmana pruža duboku hidrataciju.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku, hormonski status i način života svakog pojedinačno.

Za dodatne informacije možete zakazati BESPLATNU konsultaciju na brojeve telefona:

011 32 42 841 ili 063 338 334.

Vaša poliklinika “Diva”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply