Diva poliklinika > PROCEDURE > Hijaluronski fileri > Podmlađivanje dekoltea

Podmlađivanje dekoltea hijaluronom

Podmlađivanje dekoltea hijaluronskim filerima je optimalna procedura za popravljanje kvaliteta i izgleda kože u toj regiji. Hijaluron popravlja jedrinu i vitalnost i daje blistav izgled dekoltea.

podmladjivanje-dekoltea-hijaluronom-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd
Koža dekoltea je izložena stalnim spoljnim uticajima, visokim i niskim temperaturama, vetru i sunčevim zracima, pa se već posle 30. godine vide promene u toj zoni.
besplatne-konsultacije-uklanjanje-bradavica-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Na besplatnom konsultativnom pregledu naši lekari specijalisti sa dugogodišnjim iskustvom u radu proceniće da li je ova procedura adekvatna za tip i stanje kože, kao i kakvi se rezultati mogu očekivati.

Besplatne konsultacije za proceduru podmlađivanje dekoltea hijaluronom  u Poliklinici Diva dr Bogdanović

BESPLATNU konsultaciju za proceduru podmlađivanje dekoltea hijaluronom u Beogradu sa lekarima specijalistima dermatologije poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

Zašto se preporučuje podmlađivanje kože dekoltea hijaluronom?

Koža dekoltea je tanka i osetljiva. A vremenom pod uticajem raznih faktora gubi na vitalnosti. Sa godinama se proizvodi sve manje hijalurona i kolagena. A to naravno utiče i na izgled dekoltea.  Prvo se pojavljuju promene u teksturi kože i sitne borice. Kasnije se bore produbljuju, ali se to efikasno može sprečiti ili uklanjati hijaluronskim filerima.
 
Hijaluronom se može popraviti vitalnost te regije sa odmah vidljivim rezultatima. jer je to prirodan preparat koji naše telo prepoznaje kao svoj sastavni deo.
 

Kada se preporučuje da se počne sa podmlađivanjem dekoltea sa hijaluronom?

Da bi se sve gorenavedeno sprečilo, preporuka je da se sa tretmanima počne pri pojavi prvih borica da bi se usporio proces starenja.

hijaluronski-fileri-za-podmladjivanje-dekoltea-poliklinika-diva
hijaluronski-skin-booster-za-duboku-hidrataciju-koze-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd

Da li je podmlađivanje dekoltea hijaluronom bezbedno?

Procedura je maksimalno bezbedna jer je hijaluronska kiselina u hijaluronskim filerima veoma slična našem prirodnom hijaluronu. I naše telo ga ne prepoznaje kao strano.

Koji hijaluronski fileri su optimalni za podmlađivanje dekoltea?

Za regiju dekoltea se koriste specijalno dizajnirani skinbooster hijaluronski fileri. Posebnom tehnikom ih aplikujemo u srednji sloj kože.

Rezultat ove procedure je duboka hidratacija uz eliminaciju bora i vraćanje svežeg izgleda.

Kada se vide efekti tretmana?

Efekat tretmana je da odmah vidljiv. Aplikacijom hijaluronskih filera se postiže čvrća i jedrija koža uz osveženost regije dekoltea.

Cena podmlađivanja dekoltea hijaluronom

Cena podmlađivanja dekoltea hijaluronskim filerima u poliklinici Diva, u kojoj koristimo proveren premijum brend, je 250 evra za 1 ml filera u dinarskoj protivvrednosti i uključuje posebnu tehniku sa pixel kanilom.

Za cenu podmlađivanja hijaluronom pogledajte naš CENOVNIK.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru podmlađivanja dekoltea hijaluronskim filerima u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure podmlađivanja dekoltea hijaluronskim filerima u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

  • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
  • DIVA dr Bogdanović Njegoševa – Slavija – Vračar,
  • DIVA dr Bogdanović Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure hijaluronom.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

 

Autor teksta: dr spec. Svetlana Bogdanović

Koautor: dr spec. Marija Šejnjanović

About the author

DR SPEC. SVETLANA BOGDANOVIĆ • specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, • specijalista otorinolaringologije sa hirurgijom glave i vrata, • osnivač poliklinike DIVA Predavač i edukator za hijaluronske filere od 2010. godine. Više od 25 godina iskustva u radiotalasnoj hirurgiji koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu. Više od 20 godina iskustva u antiaging i laserskoj medicini. Doktorka Svetlana Bogdanović Rašković završila je Medicinski fakultet u Beogradu sa samo 23 godine i prvu specijalizaciju sa 28 godina kada je proglašena za najmlađeg hirurga u zemlji. Dve hirurške specijalizacije završila je sa najvećom ocenom na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Dr Bogdanović 1991. godine osniva ordinaciju DIVA koja 1993. godine prerasta u medicinsku ustanovu Polikliniku DIVA.

Leave a Reply