Pratite nas na

Top 5 zdravstvenih procedura prema mišljenju naših pacijenata!

Usled uticaja godina, genetike, spoljašnjih faktora, ishrane, upotrebe različitih lekova, stila života, nedovoljno sna ili bolesti, na našoj koži vidno se pojavljuju promene – izrasline, crvenilo, svrab, perutanje, promena boje, vidljivi kapilari… To nije razlog za strah i paniku kada se na vreme poseti dermatolog i utvrdi odgovarajuća terapija, jer rešenje definitivno postoji! A pacijenti poliklinike “Diva”, na osnovu sopstvenog iskustva, preporučuju baš ove zdravstvene tretmane!

top-5-zdravstvenih-procedura-prema-misljenju-nasih-pacijenata

U zavisnosti od toga kakve su promene na koži nastupile, lekari specijalisti dermatologije i estetske hirurgije u poliklinici “Diva” prepisuju odgovarajuću terapiju. Nekada ona podrazumeva jednu, a nekada kombinaciju dve ili više procedura, u zavisnosti od toga kakav je problem kože pacijenta, koliko dugo postoji, šta ga je izazvalo i koliko godina i kakav tip kože pacijent ima.

Ovakav individualni pristup rešavanja kožnih problema pokazao se kao najbolji, jer baš kao što koža ne reaguje isto kod svih ljudi u svim starosnim dobima, tako i nije moguće sve tipove kože tretirati na isti način.

Ipak, 5 zdravstvenih procedura se izdvojilo iz velikog broja koje su dostupne našim pacijentima, a evo i o kojima je reč:

A evo i kako one izgledaju, kao i kakvi se rezultati postižu ovim procedurama.

Uklanjanje mladeža radio-talasima

S obzirom na to da se svaki zdrav mladež može ukloniti bez bilo kakvog rizika po zdravlje, a čak se i preporučuje njihovo skidanje, kako bi se predupredilo da dođe do malignih promena, u poliklinici “Diva” su vam na raspolaganju dve metode: klasična hirurška i radiotalasna.

U čak 95% slučajeva, za uklanjanje mladeža, bira se radiotalasna metoda jer je BRZA (uklanjanje traje 30 sekundi), BEZBOLNA, beskrva, sa minimalnim ožiljcima. Zbog svega toga pacijenti se često za nju i sami odlučuju, naravno u dogovoru sa lekarom, i zato je i preporučuju kao proceduru koja daje fantastične rezultate nakon koje nije potreban oporavak.

Skidanje bradavica radiotalasnom metodom

Zbog toga što je krivac za pojavu bradavica humani papilloma virus (HPV) one se lako šire po telu, pa se čak prenose i na druge ljude koji dolaze u kontakt sa njima, te je veoma važno ne dirati ih i ne uklanjati samostalno, već to prepustiti stručnjacima.

U poliklinici “Diva” bradavice se uklanjaju radiotalasnom metodom iz istih razloga kao i mladeži, te je to uvek prvi izbor pacijenata.

Lečenje akni

Bez obzira na to koliko godina imate, akne, upalno oboljenje kože, su uporne, dosadne, bolne i teško se leče, a mogu ostaviti i TRAJNE posledice – ožiljke na koži. Kako bi se to sprečilo, a koža bila zdrava i lepa, potrebno je reagovati odmah i sa odgovarajućom terapijom.

Jedino BRZO, a efikasno rešenje su laserski tretmani. U poliklinici “Diva” godinama se za uspešno lečenje akni koristi 4D Combo laser koji ujedno umiruje infekciju i regeneriše kožu, te se problem sa aknama vrlo brzo rešava, već posle nekoliko BEZBOLNIH tretmana nakon kojih nije potreban oporavak. A dobra vest je da se ovim laserom mogu sanirati i ožiljci od akni, ukoliko je do njihove pojave već došlo!

Lečenje rosacea-e i seboreje

Obe ove bolesti kože, s obzirom na to da su nasledne i da ih pogoršavaju ekstremni vremenski uslovi, različite vrste hrane i pića, pa čak i lekovi, mogu se držati pod kontrolom adekvatnom terapijom. Lekari specijalisti poliklinike “Diva”, u zavisnosti od kvaliteta i tipa kože, kolika je površina zahvaćena, te starosti pacijenta i načina života koji vodi, odlučuju se za jedan od lasera kojima raspolažu, a u najvećem broju slučajeva to je 4D Combo laser uz čiju pomoć može proći i cela decenija pre no što se simptomi ponovo vrate.

Uklanjanje kapilara

Još jedna procedura, o kojoj nema potrebe puno pričati, a koja je prema mišljenju naših pacijenata doprinela kvalitetu njihovog života i rešila zdravstveni problem koji su imali na koži jeste uklanjanje kapilara, odnosno njihovo tretiranje vaskularnim Nd–YAG laserom ili Dlight SR laserom, jer su rezultati TRAJNI i BEZ neželjenih efekata!

Uz pomoć ovih medicinskih lasera brzo se postiže željeni rezultat, a koža je lepa i neoštećena.

Sada ostaje samo da zakažete BESPLATNU konsultaciju u poliklinici “Diva” kako bi lekari specijalisti utvrdili koje je najbolje rešenje vašeg problema sa kožom!

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply

top-5-zdravstvenih-procedura-prema-misljenju-nasih-pacijenata

Related Posts

Leave a Reply