Diva poliklinika > BLOG > Nega kože za muškarce > Podmlađivanje laserom za muškarce – za mladalački izgled

Podmlađivanje laserom za muškarce – za mladalački izgled bez bora

Podmlađivanje laserom je izuzetno popularna procedura koja daje dugoročne rezultate jer na prirodan podstiče kožu na regeneraciju pa ona postaje biološki mlađa. Istraživanja pokazuju da sve veći broj muškaraca vodi računa o svom licu i izgledu, kako zbog povećanja samopouzdanja, tako i zbog posla kojim se bave te su i laseri postali deo rutine brige o koži.

podmladjivanje-laserom-za-muskarce-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd

Zašto izabrati podmlađivanje laserom za muškarce?

Mladalački i negovan izgled danas je sastavni deo života muškarca koji prati trendove. Čak se i poslovni uspeh prikazuje na taj način, jer je ulaganje u sebe stil života.

Svakodnevne obaveze, posao, stres, malo sna, dugotrajno izlaganje suncu, način ishrane i pušenje, pored genetske predispozicije, dovode do ranije ili kasnije pojave bora i promena u pigmentaciji kože. Ona gubi elastičnost i godine su sve primetnije. Zato se muškarci i odlučuju za savremene metode za podmlađivanje kože, poput laserskih procedura, jer duže žele da izgledaju onako kako se osećaju – puni energije i spremni na sve što život može da im pruži.
 
Zato, u poliklinici Diva, postoji nova metoda NANO Q za lasersko podmlađivanje za muškarce, prilagođeno njihovoj koži, a u skladu sa individualnim potrebama.
 
Muškarci biraju lasersko podmlađivanje NANO Q laserom jer je procedura koja ne zahteva oporavak, te se mogu vratiti svakodnevnom životu odmah nakon tretmana, a rezultati su dugoročni i pojačavaju se vremenom. Takoreći, lasersko podmlađivanje za muškarce može se obaviti na pauzi za ručak.
strucni-tim-lekari-specijalisti-estetska-hirurgija-dermatologija-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Savremen muškarac želi da pokaže da mu posao i život ne predstavljaju teškoće, i zato se odlučuje za adekvatnu garderobu, sat, frizuru, mesta za trening, ali i procedure odgovarajuće njegovoj koži.

Besplatan pregled kod lekara specijaliste dermatologije ili estetske hirurgije trebalo bi zakazati da se na osnovu tipa kože i godina pacijenta odredi optimalna laserska procedura za postizanje željenog rezultata.

Besplatne konsultacije za lasersko podmlađivanje za muškarce u Poliklinici Diva dr Bogdanović

BESPLATNU konsultaciju za lasersko podmlađivanje za muškarce Beograd sa lekarima specijalistima dermatologije poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

Podmlađivanje laserom za muškarce – NANO Q laser

Podmlađivanje novim NANO Q laserom je procedura koja se sastoji od nekoliko u jednoj, pa tako istovremeno, u zavisnosti od potreba muške kože, dovodi do:
 • vraćanje mladalačke svežine,
 • ublažavanja ili uklanjanja bora,
 • zatezanja kože,
 • lepšeg tena (što je posebno vidljivo ukoliko postoje problem sa aknama ili ožiljcima od akni),
 • otklanjanje umornog izgleda.

Ovaj laser predstavlja zlatni standard u estetskoj dermatologiji. Tokom kliničkog testiranja dokazano je da je minimalno invanzivan, površinski sloj kože ostaje intaktan (bez znakova iritacije i crvenila). Bezbedan je i maksimalno efikasan, a rezultati nakon ove procedure su dugoročni.

Poliklinika Diva jedina u regionu može da ponudi ovaj sofisticirani i izuzetno efikasan tretman.

switch-q-podmladjivanje-i-laserski-lifting-bez-perioda-oporavka-poliklinika-diva
switch-q-nehirurski-lifting-laserom-i-za-osuncanu-kozu-poliklinika-diva

Kakvi su rezultati laserskog podmlađivanja za muškarce i kada se vide?

Efekti podmlađivanja laserom za muškarce su izuzetni i dovode do:

 • ublažavanja bora,
 • poboljšanja tena,
 • usporavanja starenje kože,
 • uklanjanja proširenih pora i fleka,
 • a koža je čvršća i zategnutija.

Lasersko podmlađivanje može ukloniti umoran izraz licu i vratiti mu mladalačku svežinu.

Laser utiče na stvaranje novog kolagena i elastina u koži pa je na prirodan način podstiče na regeneraciju, a istovremeno osvežava i regeneriše površinski sloj, te se prvi rezultati se vide odmah posle tretmana, a pun efekat nakon mesec dana.

Koliko tretmana laserskog podmlađivanja je potrebno uraditi?

2 do 3 tretmana daju dugoročne rezultate, a koliko je tačno potrebno određuje lekar specijalista na konsultacijama uzimajući u obzir godine pacijenta, tip i kvalitet kože.

Koliko traje oporavak nakon procedure?

Posle NANO Q lasera nema potrebe za oporavkom jer na koži nisu prisutni znakovi iritacije.

Ko u poliklinici Diva obavlja lasersko podmlađivanje za muškarce?

Lekari specijalisti estetske hirurgije i dermatologije, jer se u poliklinici Diva ova procedura obavlja snažnim medicinskim laserima.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru za lasersko podmlađivanje za muškarce u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure za lasersko podmlađivanje za muškarce u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
 • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
 • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure.

Pregled ili proceduru možete zakazati

 • svakog radnog dana od 9h do 20h
 • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

 

Autor teksta: dr spec. Svetlana Bogdanović

Koautor: dr spec. Hristina Miladinović

About the author

DR SPEC. SVETLANA BOGDANOVIĆ • specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, • specijalista otorinolaringologije sa hirurgijom glave i vrata, • osnivač poliklinike DIVA Predavač i edukator za hijaluronske filere od 2010. godine. Više od 25 godina iskustva u radiotalasnoj hirurgiji koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu. Više od 20 godina iskustva u antiaging i laserskoj medicini. Doktorka Svetlana Bogdanović Rašković završila je Medicinski fakultet u Beogradu sa samo 23 godine i prvu specijalizaciju sa 29 godina kada je proglašena za najmlađeg hirurga u zemlji. Dve hirurške specijalizacije završila je sa najvećom ocenom na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Osnivač poliklinike Diva koja je počela sa radom 1993. godine. Od 1997. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu.

Ostavite komentar