Podmlađivanje laserom za muškarce – za mladalački izgled bez bora

Podmlađivanje laserom je izuzetno popularna procedura koja daje dugoročne rezultate jer na prirodan podstiče kožu na regeneraciju pa ona postaje biološki mlađa. Istraživanja pokazuju da sve veći broj muškaraca vodi računa o svom licu i izgledu, kako zbog povećanja samopouzdanja, tako i zbog privlačenja životnog partnera, ali i zbog posla kojim se bave, i to je postalo deo rutine svakodnevne nege.

podmladjivanje-laserom-za-muskarce-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd

Zašto izabrati podmlađivanje laserom za muškarce?

 

Mladalački i negovan izgled danas je sastavni deo života muškarca koji prati trendove. Čak se i poslovni uspeh prikazuje na taj način, jer je ulaganje u sebe stil života.

Svakodnevne obaveze, posao, stres, malo sna, dugotrajno izlaganje suncu, način ishrane i pušenje, pored genetske predispozicije, dovode do ranije ili kasnije pojave bora i promena u pigmentaciji kože. Ona gubi elastičnost i godine su sve primetnije. Zato se muškarci i odlučuju za savremene metode za podmlađivanje kože, poput laserskih procedura, jer duže žele da izgledaju onako kako se osećaju – puni energije i spremni na sve što život može da im pruži.
 
Zato, u poliklinici Diva, postoji lasersko podmlađivanje za muškarce, prilagođeno njihovoj koži, a u skladu sa individualnim potrebama.
 
Muškarci biraju lasersko podmlađivanje jer procedura kratko traje, te se mogu vratiti svakodnevnom životu veoma brzo, a rezultati su dugoročni i pojačavaju se vremenom. Takoreći, lasersko podmlađivanje za muškarce može se obaviti na pauzi za ručak.
 
Savremen muškarac želi da pokaže da mu posao i život ne predstavljaju teškoće, i zato se odlučuje za adekvatnu garderobu, sat, frizuru, mesta za trening, ali i procedure odgovarajuće njegovoj koži.
 

Podmlađivanje laserom za muškarce – TwinLight laser

Podmlađivanje novim TwinLight laserom je procedura koja se sastoji od 4 u jednoj, pa tako istovremeno, u zavisnosti od potreba muške kože, dovodi do:
 
 • otklanjanje umornog izgleda,
 • vraćanje mladalačke svežine,
 • ublažavanja ili uklanjanja bora,
 • zatezanja kože,
 • lepšeg tena (što je posebno vidljivo ukoliko postoje problem sa aknama ili ožiljcima od akni).

Ovaj laser predstavlja zlatni standard u estetskoj dermatologiji. Tokom kliničkog testiranja dokazano je da je minimalno invanzivan, bezbedan i maksimalno efikasan, a rezultati nakon ove procedure su dugoročni.

Poliklinika Diva jedina u regionu može da ponudi ovaj sofisticirani i izuzetno efikasan tretman.

Kakvi su rezultati laserskog podmlađivanja za muškarce i kada se vide?

Efekti podmlađivanja laserom za muškarce su fantastični i dovode do:

 • poboljšanja tena,
 • usporavanja starenje kože,
 • ublažavanja bora,
 • hidriranja kože,
 • uklanjanja proširenih pora i fleka,
 • a koža je čvršća i zategnutija.

Lasersko podmlađivanje može ukloniti umoran izraz licu i vratiti mu mladalačku svežinu.

Laser utiče na stvaranje novog kolagena i elastina u koži pa je na prirodan način podstiče na regeneraciju, a istovremeno osvežava i regeneriše površinski sloj, te se prvi rezultati vide posle par dana, a pun efekat nakon mesec dana.

Koliko tretmana laserskog podmlađivanja je potrebno uraditi?

1 do 3 tretmana daju dugoročne rezultate, a koliko je tačno potrebno određuje lekar specijalista na konsultacijama uzimajući u obzir godine pacijenta, tip i kvalitet kože.

Koliko traje oporavak nakon procedure?

Oporavak traje 6 do 12 sati nakon procedure.

Ko u poliklinici Diva obavlja lasersko podmlađivanje za muškarce?

Lekari specijalisti estetske hirurgije i dermatologije, jer se u poliklinici Diva ova procedura obavlja snažnim medicinskim laserima.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku, hormonski status i način života svakog pojedinačno.

U poliklinici „Diva“ konsultacije su BESPLATNE i možete ih zakazati na jedan od brojeva telefona:

011 32 42 841 ili 063 338 334,

kako bismo na pregledu precizirali kakvi rezultati mogu da se očekuju.

Vaša poliklinika “Diva”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334