MRŠAVLJENJE, UKLANJANJE CELULITA I SKIDANJE MASNIH NASLAGA - EFIKASNO REŠENJE - MEZOLIPOLIZA

Čest problem sa kojim se u našoj praksi srećemo je celulit ili višak kilograma. U poliklinici „Diva“ lekari specijalisti već godinama uspešno koriste metodu MEZOLIPOLIZE kojom je moguće korigovati i smanjiti masne naslage uz redukciju obima (što zavisi od uzrasta i zdravstvenog stanja pacijenta).

mezolipoliza-poliklinika-diva-uklanjanje-masnih-naslaga-skidanje-celulita

Svi koji su ikada probali da skinu višak kilograma ili da uklone celulit vežbama za mršavljenje, kremama, uravnoteženom ishranom i masažama znaju da je to izuzetno teško, a naročito u predelu donjeg stomaka, nadlaktica, kolena i bokova.

S obzirom na to da je veliki broj faktora koji utiču na gojaznost, poput genetike, neredovne ili nepravilne ishrane, malo kretanja, u ovom tekstu nećemo se baviti uzrocima, već metodama koje pomažu u rešavanju problema.

Masne naslage na različitim delovima tela, često su praćene celulitom, te njihovo topljenje podrazumeva istovremenu primenu procedura za uklanjanje celulita.

Celulit se može javiti u bilo kom životnom dobu, počevši od puberteta, a statistika pokazuje da čak 85% žena starijih od 18 godina ima problem sa celulitom na

 • butinama,
 • kukovima,
 • stomaku,
 • listovima nogu,
 • oko kolena,
 • na rukama,
 • vratu…

Efikasna terapija za skidanje viška masnih naslaga i lečenje celulita je MEZOLIPOLIZA.

Šta je mezolipoliza?

Mezolipoliza je savremena metoda za efikasno skidanje masnih naslaga i celulita i predstavlja neoperativnu alternativu hirurškoj liposukciji! U velikom broju kliničkih studija, mezolipoliza je pokazala dobre rezultate u lečenju gojaznosti i celulita.

Mezolipoliza je tehnika kojom se pod kožu ubrizgavaju supstance sa lipolitičkim dejstvom koje rastvaraju masne ćelije dovodeći do saponifikacije masti i njihove postepene eliminacije čime se smanjuju masne naslage i obimi tretiranih delova tela.

Kakvi se rezultati očekuju nakon mezolipolize?

Da bi se značajno smanjili obimi tretirane regije potrebno je od 3 do 5 tretmana (što zavisi od uzrasta i zdravstvenog stanja pacijenta)!

uklanjanje-masnih-naslaga-sa-tela-poliklinika-diva-beograd

Šta je prednost mezolipolize u odnosu na druge metode?

Prednost mezolipolize je što se može ciljano delovati na tačno određene depozite masti ili celulita na

 • struku,
 • rukama,
 • stomaku,
 • bokovima ili
 • butinama

koji se teško mogu skinuti dijetama ili vežbama.

Da li je tretman mezolipolize bezbedan?

Tretman mezolipolize je optimalna metoda ukoliko ga radi iskusan lekar prilagođeno zdravstvenom stanju pacijenta.

Koliko se tretmana mezolipolize preporučuje da bi efekti bili vidljivi?

Naši lekari specijalisti u poliklinici “Diva” obično preporučuju 3 do 5 tretmana u seriji sa pauzama od 3 nedelje (što zavisi od tipa celulita i masnih naslaga).

A ukoliko postoji potreba za daljim skidanjem masnih naslaga, ili ako je reč o težim oblicima celulita, tada se odmah može početi naredna serija tremana.

Koliko traje tretman mezolipolize?

Tretman je brz i efikasan i traje oko 20 minuta.

Da li je tretman mezolipolize bolan i da li je potreban oporavak nakon toga?

Tretman je prilično komforan i sa minimalnim periodom oporavka (nekada se pojavljuje crvenilo i blag otok tretirane regije koji može biti prisutan nekoliko dana nakon procedure uklanjanja celulita i masnih naslaga).

Ko sve može da dođe na tretman mezolipolize?

Tretman mogu raditi sve zdrave osobe bez ograničenja, a za one koji imaju neko oboljenje ili terapiju naši lekari će prilagoditi mezolipolizu njihovom zdravstvenom stanju.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

U poliklinici „Diva“ konsultacije su BESPLATNE i možete ih zakazati na jedan od brojeva telefona:

011 32 42 841 ili 063 338 334,

kako bismo na pregledu precizirali kakvi rezultati mogu da se očekuju.

Vaša poliklinika “Diva”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply