Uklanjanje kapilara na nogama pomoću lasera

Lasersko uklanjanje kapilara brzo i komforno
Terapija vaskularnim Nd:YAG laserom

uklanjanje-kapilara-uklanjanje-fleka-poliklinika-diva
Terapija vaskularnim Nd–YAG laserom je bezbedna, efikasna i bezbolna terapija za male krvne sudove na licu i telu, s dugoročnim rezultatima.
 
Nd:YAG laserom se mogu tretirati svi krvni sudovi prečnika 0,5-2,5mm bez obzira na to da li su na licu, telu ili nogama, bezbolno i bez ikakvih rizika.

Tretmani su komforni zahvaljujući strogoj selektivnosti laserskog zraka koji tretira isključivo krvne sudove bez iritacije kože.

Laserski zrak talasne dužine 1064nm prolazi kroz kožu ne oštećujući je, a krvni sudovi ga resorbuju, što dovodi do njihove obliteracije procesom fototermokoagulacije; što znači da se svetlosna energija laserskog zraka pretvara u toplotnu, koja vrši koagulaciju krvnog suda, čime se postiže njihova obliteracija
 

Šta se uklanja ND:YAG laserom?

 

Indikacije:

Sve vrste kapilara na licu i telu:
  • teleangiektazije i spajder kompleksi na licu i telu,
  • kapilari i manji hemangiomi na licu i telu,
  • venulice i venski kapilari na licu i telu.

Lasersko uklanjanje kapilara bez neželjenih efekata

Tretmani su komforni zahvaljujući strogoj selektivnosti laserskog zraka koji tretira isključivo krvne sudove bez iritacije kože (nekada posle tretmana postoji blago crvenilo i otok tretirane regije, koji se brzo povlače u sledećih nekoliko dana).

Tretman  uklanjanja kapilara i venulica na licu, telu ili nogama se radi 2 do 3 puta s pauzama od 6 do 8 nedelja.

Prednosti Nd Yag terapije u odnosu na dosadašnje su:

  • procedura je bezbolna i nema neželjenih efekata,
  • brza je i efikasna, a dovodi do rezultata najčešće za dva do tri tretmana (što zavisi od veličine i kvaliteta krvnih sudova),
  • tretman traje od 20 do 60 minuta i mogu se tretirati sve regije lica i tela osim regije očiju,
  • tretmanom se postiže prevencija daljeg proširivanja tretiranih krvnih sudova, redukcija broja proširenih kapilara već u prvom tretmanu i izuzetan estetski rezultat, jer se kapilari odstranjuju bez iritacije kože (moguća je pojava blagog crvenila koje se povlači u roku od nekoliko dana).
Pogledajte proceduru

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon: 011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply