Diva poliklinika > PROCEDURE > Hijaluronski fileri > Popunjavanje ožiljaka hijaluronom

Popunjavanje ožiljaka hijaluronom u poliklinici Diva dr Bogdanović

Popunjavanje ožiljaka hijaluronom često je tražena procedura u poliklinici Diva. Hijaluronski fileri su idealna dopuna laserskim tretmanima za korekciju ožiljaka zbog toga što mogu nadoknaditi volumen i korigovati udubljenja koja formiraju ožiljci. A što uz karakteristiku hijaluronskih filera da hidriraju i povećavaju elastičnost i tonus kože, daje odlične rezultate.

popunjavanje-oziljaka-hijaluronom-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd
Stav stručnog tima poliklinike Diva je da se prvo uradi serija od 2 do 3 laserska tretmana za uklanjanje ožiljaka sa Frakcionisanim Er:Yag ili 4D Combo laserom. A nakon toga se samo oni koji nisu u potpunosti eliminisani laserskim tretmanima, dodatno popunjavaju hijaluronom.
besplatne-konsultacije-poliklinika-diva-dr-spec-svetlana-bogdanovic-estetski-hirurg

Koja je procedura adekvatna za tip i stanje kože, kao i kakvi se rezultati mogu očekivati, proceniće naši lekari specijalisti sa dugogodišnjim iskustvom u radu na besplatnom konsultativnom pregledu.

Besplatne konsultacije za proceduru popunjavanje ožiljaka hijaluronom  u Poliklinici Diva dr Bogdanović

BESPLATNU konsultaciju za proceduru popunjavanje ožiljaka hijaluronom u Beogradu sa lekarima specijalistima dermatologije poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

Popunjavanje ožiljaka hijaluronom

Različite vrste ožiljaka poput:
  • ožiljaka od akni,
  • raznih sitnih ožiljaka na licu (od ovčjih boginja na primer),
  • ožiljaka nakon operacije i
  • nastalih posle povreda,

bez obzira da li su na licu ili telu, mogu se korigovati pomoću hijalurona. Dakle, pomoću posebno dizajniranih hijaluronskih filera možemo ukloniti ili ublažiti sve vrste ožiljaka.

popunjavanje-oziljaka-hijaluronom-pre-poliklinika-divapopunjavanje-oziljaka-hijaluronom-posle-poliklinika-diva

hijaluronski-fileri-kako-izgleda-procedura-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Kako se popunjavaju ožiljci hijaluronom?

Kao prirodna supstanca, hijaluron ima sposobnost da:

• popunjava udubljenja koja su napravili ožiljci,
• dodatno hidrira kožu u zoni aplikacije,
• poboljšava tonus,
• povećava elastičnost.

I to sve rezultira odličnim efektima u eliminaciji svih vrsta udubljenih ožiljaka.

Da li je procedura popunjavanje ožiljaka hijaluronom bezbedna?

Hijaluronski fileri su dermalni fileri koji predstavljaju hijaluronsku kiselinu. S obzirom na to da je to prirodna supstanca, dobro se utapa u tkivo. I tako doprinosi eliminaciji ožiljaka uz poboljšanje tonusa i elastičnosti kože.

Popunjavanje ožiljka hijaluronom je veoma bezbedan i efikasan tretman koji se preporučuje uz laserske procedure.

Efekti popunjavanja ožiljaka hijaluronom – kada se vide?

Efekti su vidljivi neposredno nakon tretmana i pojačavaju se u narednih nekoliko dana. Osim što se aplikacijom hijaluronskih filera koriguju i popunjavaju ožiljci, koža postaje lepša, čvršća i zategnutija, uz značajno poboljšanje tena.

Koliko traju rezultati procedure popunjavanja ožiljaka?

Rezultati traju od 6 do 9 meseci. A preporučuje se njihovo ponavljanje jednom do dva puta godišnje zavisno od genetike i godina pacijenta.

Zahvaljujući velikom iskustvu postižemo maksimalne efekte u popunjavanju ožiljaka. Pravilnom kombinacijom lasera i hijaluronskih filera dobijamo dugoročne rezultate, a procedure su potpuno bezbedne.

Popunjavanje ožiljaka hijaluronom – cena

Cena popunjavanja ožiljaka hijaluronskim filerima u poliklinici Diva, u kojoj koristimo proveren premijum brend, je 250 evra za 1 ml filera u dinarskoj protivvrednosti i uključuje posebnu tehniku sa tupom kanilom.

Za cenu podmlađivanja hijaluronom pogledajte naš CENOVNIK.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru popunjavanje ožiljaka hijaluronskim filerima u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure popunjavanje ožiljaka hijaluronskim filerima u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

  • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
  • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
  • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure hijaluronom.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

 

Autor teksta: dr spec. Svetlana Bogdanović

Koautor: dr spec. Slavica Peković

About the author

DR SPEC. SVETLANA BOGDANOVIĆ • specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, • specijalista otorinolaringologije sa hirurgijom glave i vrata, • osnivač poliklinike DIVA Predavač i edukator za hijaluronske filere od 2010. godine. Više od 25 godina iskustva u radiotalasnoj hirurgiji koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu. Više od 20 godina iskustva u antiaging i laserskoj medicini. Doktorka Svetlana Bogdanović Rašković završila je Medicinski fakultet u Beogradu sa samo 23 godine i prvu specijalizaciju sa 29 godina kada je proglašena za najmlađeg hirurga u zemlji. Dve hirurške specijalizacije završila je sa najvećom ocenom na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Osnivač poliklinike Diva koja je počela sa radom 1993. godine. Od 1997. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu.

Ostavite komentar