sr POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d
sr POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d

Podmlađivanje lica i vrata

Podmlađivanje – fraxel laserom, 4D Combo laserskim tretmanima, hijaluronskim filerima, mezonitima

mladezi-bradavice-hijaluron-mezoterapija-poliklinika-diva-podmladjivanje-antiejdzing

Podmlađivanje u poliklinici DIVA se radi na nekoliko nacina

  • Fraxel laserom
  • 4D Combo laserskim tretmanima
  • Hijaluronskim filerima
  • Mezonitima

Tretmani fraxel laserom za podmlađivanje se rade u seriji od 2 do 3 tretmana (što zavisi od zdravstvenog stanja pacijenta, tipa kože i godina) sa pauzama od 4 do 6 nedelja između tretmana.
Tretmani su bezbedni, a postignuti rezultati traju 2 do 3 godine (što se razlikuje od slučaja do slučaja).
Rezultati su odlični i pacijenti su veoma zadovoljni.
Popunjavanje bora i konturiranje lica u cilju podmlađivanja
4D Combo laserski tretman je napravio revolucionarni skok u laserskom liftingu 
4D Combo laser objedinjuje dejstva ablatinih Er:Yag lasera koji regenerišu epiderm sa termičkim efektima Nd:Yag lasera koji dovode do zgušnjavanja i zatezanja kolagenih mrežica u koži i menjaju arhitektoniku i strukturu kože.
Tretmani podmlađivanja ovim laserom su bezbolni i bez upotrebe lokalne anestezije zahvaljujući snažnom coolling sistemu koji odvodi toplotu sa kože i stiti od ostećenja.

Popunjavanje bora i konturiranje lica u cilju podmlađivanja
se u poliklinici DIVA radi hijaluronom koji je sertifikovan hijaluronski filer.

Poliklinika DIVA je edukacioni centar za hijaluronske filere, a rezultat i bezbednost procedure mnogo zavisi od stručnosti lekara koji radi procedure. Hijaluronski fileri, zajedno sa laserima, spadaju u veoma tražene estetske procedure zahvaljujući svojoj efikasnosti jer za samo deset minuta se bore mogu eliminisati i efekat je vidljiv po završetku procedure.

Hijaluron je supstanca koja se nalazi u našoj koži i ima višestruke funkcije – hidriranje kože, održavanje tonusa i neutralisanje izrazito štetnih slobodnih radikala.
Korišćenje hijalurona omogućava nam da bez dugog perioda oporavka dobijemo eliminaciju bora, podmlađen izgled ili osvežavanje i popunjavanje usana.

3D Mezoniti su efikasno sredstvo za podmlađivanje jer nam omogućavaju da napravimo jaku potpornu mrežu u koži, koja se harmonično utapa u tkivo i daje prirodan lifting efekat. Ovaj tretman može se kombinovati sa hijaluronskim filerima i laserima. Metoda 3D mezoniti je inovativni sistem postavljanja elastičnih niti u kožu na sve nivoe kože. Njihova potporna moć i postavljanje u više pravaca i na više nivoa kože omogućavaju nam da napravimo specifičnu i jaku potpornu mrežu u koži, koja se harmonično utapa u tkivo, a efekat traje više od dve godine (što zavisi od tipa kože i godina pacijenta).

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply