Lifting lica i vrata – 10 neoperativnih procedura dostupnih u poliklinici Diva

Lifting lica i vrata nehirurškim putem je moguć, a u Poliklinici Diva na raspolaganju su vam različite metode za podmlađivanje kože lica i vrata. Starenje je proces koji ne možemo zaobići ali ga, ukoliko se sa adekvatnim tretmanima krene na vreme, možemo odložiti i usporiti. Suptilno, skladno, pametno i pre svega, prirodno podmlađivanje naša je preporuka i način rada.

lifting-lica-i-vrata-10-neoperativnih-procedura-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Šta je lifting lica i vrata i kada se preporučuje?

Neoperativni lifting lica i vrata predstavlja skup procedura koje se koriste pojedinačno ili kombinovano. A imaju za cilj sprečavanje i usporavanje daljeg opuštanja kože i vraćanja njenog

 • sjaja,

 • jedrine,

 • zategnutosti i

 • podmlađenog izgleda.

Ove procedure preporučuju se svakome ko primećuje gubitak volumena i opuštanje kože lica i vrata, do kojeg dovode različiti faktori poput genetike, načina života, izostanka adekvatne nege, elastičnosti same kože itd…

Lifting lica i vrata – procedure koje daju najbrže i najbolje rezultate!

Antiaging medicina brzo napreduje, te je tako iznedrila i mnogobrojne neoperativne metode koje su idealne za lifting lica i vrata.

Zatezanje lica i vrata BEZ hirurških intervencija

Ovo su procedure koje BEZ hirurških intervencija zatežu i podmlađuju kožu, dostupne su i lako prihvatljive ljudima (baš zbog toga što nema operacije, anestezije, zarastanja i oporavka), a izuzetno su uspešne i njihovi rezultati su fantastični, dugotrajni i sve izgleda prirodno.

Neke od danas najpoznatijih i najtraženijih procedura za nehirurški lifting lica i vrata su:

Sve ove procedure dostupne su u Poliklinici Diva i obavljaju ih lekari specijalisti plastične hirurgije i dermatologije.

Morfeus 8 – radiotalasni lifting lica i vrata

Za podmlađivanje i lifting lica i vrata u Poliklinici Diva koristimo jedinstveni, najsavremeniji i revolucionarni Morfeus 8. Ova neinvanzivna procedura, za svega 3 do 4 tretmana, dovodi do:

 • smanjivanja finih linija i bora,
 • zatezanja opuštene kože lica i vrata,
 • poboljšanja tonusa i teksturu kože i
 • smanjivanja masnih naslaga u regiji podbratka.

Kako Morfeus 8 dovodi do zatezanja lica i vrata?

Morfeus 8 radiotalasni lifting lica i vrata podstiče regenerativne sposobnosti samog organizma na taj način što stimuliše “ćelije graditelje” na aktivnost i proizvodnju kolagena, a sve to na dubini od 4 do 6 mm.

Koje se sve regije lica i vrata mogu zategnuti Morfeusom 8?

Celo lice i vrat ili samo određene regije – regija oko očiju, donji deo obraza, regija donje vilice i podbradak ili vrat mogu se tretirati Morfeus 8 tehnologijom, čiji vrhunski rezultati odlažu, a vrlo često, čak i potpuno, eliminišu potrebu za hirurškim zahvatima.

3D mezoniti – inovativna tehnika za zatezanje lica i vrata

Takozvane “viseće obraze”, koji se javljaju nakon 40. godine života kao posledica gubitka tonusa u donjoj polovini lica, trebalo bi tretirati inovativnim sistemom postavljanja elastičnih niti. A idealno bi bilo na samom početku procesa opuštanja kože lica.

Postavljanjem 3D mezoniti u sve nivoe kože i u svim pravcima, odmah po otpočinjanju gubitka volumena, održava se jedrina kože i sprečava njeno dalje opuštanje.

Kako 3D mezoniti dovode do zatezanja lica i vrata?

U zavisnosti od tipa kože, a s obzirom na to da su od biorazgradivog materijala, mezoniti se nakon 4 do 8 meseci resorbuju, formirajući nov kolagen upravo tamo gde su bile postavljene. Dakle, do liftinga lica i vrata mezonitima dolazi zahvaljujući novim kolagenim mrežama koji nastaje iza njih, a koji pravi novu potporu koži.

Koje se sve regije lica i vrata mogu zategnuti mezonitima?

Ova procedura koristi se za zatezanje čitavog lica (gornjeg, srednjeg i donjeg dela lica) i zatezanje vrata i podbratka, dokoltea, ali i kolena, unutrašnje strane butina i nadlaktica.

Koje su prednosti liftinga lica i vrata 3D mezonitima?

Tretman mezonitima je bezbedan, a njihov efekat uočljiv je neposredno posle procedure i tokom naredna 3 do 4 meseca efekat se pojačava. A rezultati traju i do 2 godine.

Obavljanje ove procedure je kratko – traje oko 25 minuta, oporavak nakon nje je vrlo brz, a ona se može kombinovati sa drugim metodama kako bi efekat podmlađivanja i zatezanja lica i vrata bio još efikasniji, uočljiviji i dugotrajniji.

COG niti – komforna i napredna neoperativna procedura za zatezanje lica i vrata

Jedna od vrlo traženih procedura koju naši lekari specijalisti u Poliklinici Diva često obavljaju je zatezanje lica i vrata COG nitima.

COG niti postavljaju se u više pravaca i nivoa u svim regijama lica, brišu bore, zatežu i podižu kožu lica i vrata, ali i drugih delova tela i poboljšavaju njen tonus.

Ove niti daju trenutni lifting efekat, jer imaju zareze po sebi, te podsećaju na riblju kost, sto dovodi do zatezanja tkiva odmah po aplikaciji COG niti. Biorazgradive su i snažni su stimulatori proizvodnje kolagena, odnosno, stimulišu stvaranje novu potporne mreže u koži.

Koja će se dužina i oblik niti koristiti određuje lekar specijalista, na osnovu oblika lica i količine bora. Same niti postavljaju se specijalnim iglama, tzv. kanilama koje poseduju zaobljeni vrh, te ne mogu povrediti krvne sudove i živce.

Kome se preporučuje zatezanje lica i vrata COG nitima?

Apsolutno svima koji žele da povrate čvrstinu i jedrinu svoje kože i podmlade je na prirodan način uz potpuno zadržavanje mimike. Preporučuje se i onima koji žele da izbegnu operaciju, kao i onima koji žele odmah vidljiv efekat procedure.

Radiotalasni neoperativni lifting kapaka

Nehirurško podizanje kapaka je metoda koja u sebi sadrži i regenerativni i lifting efekat, a prema svojim rezultatima može parirati hirurškom podizanju kapaka. Bezbolna je, ne nosi rizike, oporavak nakon procedure je kratkotrajan i minimalan, a rezultati radiotalasnog liftinga kapaka su odmah vidljivi.

Koje još procedure koristimo za zatezanje lica i vrata u poliklinici Diva?

Lifting efekat licu i vratu daju još neke procedure koje se uspešno primenjuju već dugi niz godina u Poliklinici Diva, kao što su:

Lifting lica i vrata – cena

Cena liftinga lica i vrata u poliklinici Diva zavisi od toga koju je proceduru za vašu kožu odredio lekar specijalista, koliko tretmana će biti potrebno (što zavisi od starosti i stanja kože), kao i od toga da li se rade kombinovane procedure:

 • Morfeus 8 neoperativni lifting celog lica i cena je 350 evra + 100 evra (jednokratno za individualni aplikator koji ostaje u vlasništvu pacijenta – može se koristiti za više tretmana i više regija),
 • Morfeus 8 neoperativni lifting celog lica i vrata i cena je 450 evra + 100 evra (jednokratno za individualni aplikator koji ostaje u vlasništvu pacijenta – može se koristiti za više tretmana i više regija),
 • Morfeus 8 neoperativni lifting podbratka ili bora oko usta ili bora oko očiju i cena je 220 evra + 100 evra (jednokratno za individualni aplikator koji ostaje u vlasništvu pacijenta – može se koristiti za više tretmana i više regija),
 • Lifting 3D mezonitima: 290 (30 niti), 480 (50 niti) evra u dinarskoj protivvrednosti,
 • Lifting COG nitima: 4 niti – 400 evra, 8 niti – 700 evra u dinarskoj protivvrednosti,
 • Radiotalasni lifting kapaka: donji kapci – 350 evra, gornji i donji kapci – 450 evra u dinarskoj protivvrednosti

Za cene drugih antiage procedura pogledajte naš CENOVNIK.

 

Na konsultacijama koje su BESPLATNE, naši lekari specijalisti u razgovoru sa pacijentom o očekivanim efektima uz direktan uvid u stanje kože, preporučuju procedure ili kombinaciju procedura koje će dati željene rezultate.

Proverite i sami kakvi su efekti liftinga lica i vrata i zakažite BESPLATNU konsultaciju na brojeve telefona 011 334 21 31 ili 063 338 334.

Vaša poliklinika “Diva”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply