Pratite nas na

Epilacija laserom – najtraženija procedura u 2016. godini!

Prošla godina u poliklinici “Diva” bila je vrlo dinamična, a tako je počela i 2017. godina! Zato smo odlučili da na tren zastanemo i napravimo mali presek, te vidimo koja je to procedura vama bila veoma interesantna i zašto.

epilacija-laserom-najtrazenija-procedura-u-2016-godini

Ponovo nam je mnogo pacijenata ukazalo poverenje, što onih koji su već ranije bili kod nas, što onih koji su došli zbog preporuke, i hvala vam na tome, jer je to dodatna potvrda naše stručnosti i rada tokom 25 godina! Takođe, učestvovali smo na različitim manifestacijama na kojima ste imali mogućnost da direktno od dr Svetlane Bogdanović, osnivača poliklinike “Diva”, specijaliste plastične i rekonstruktivne hirurgije, saznate sve odgovore na pitanja koja ste postavljali i uz njenu pomoć razrešite nedoumice u vezi sa procedurama koje obavljamo.

Uz to, održane su i radionice na kojima su predstavljeni novi načini primene hijaluronskih filera, jer je poliklinika “Diva” edukacioni centar za hijaluronske filere.

Veliki broj pacijenata je tokom prošle godine iskoristio konsultacije sa lekarima specijalistima, koje su u našoj poliklinici BESPLATNE, kako bi doneli odluku o tome koja bi im procedura odgovarala. Razlozi za posetu su bili različiti, a interesovanje je bilo veliko za estetske tretmane podmlađivanja:

kao i za zdravstvene procedure poput:

što je i nije iznenađujuće jer je, za većinu navedenih procedura, dr Svetlana Bogdanović bila prva koja je počela da ih primenjuje u praksi u našoj zemlji, te njenu stručnost, iskustvo i znanje, baš kao i tima koji je okružuje, pacijenti prepoznaju.

Ipak, jedna procedura se, po broju obavljanja i interesovanja, izdvojila od drugih, a razlog za to je vrlo jednostavan – traže je i žene i muškarci podjednako, a rešava problem koji nas sve pogađa! Naravno, reč je o trajnoj epilaciji laserom.

Uz to, laserska epilacija, pored estetskog, rešava i zdravstveni problem urastanja dlačica, koji može biti vrlo bolan, pa nam se pacijenti često obraćaju za taj tretman kako bi se rešili neugodnih bubuljica koje se javljaju usled upale folikula dlake.

Pacijenti i sami kažu da su se za našu ustanovu odlučili upravo zbog toga što znaju da se kod nas koriste medicinski laseri, a procedure rade iskusni lekari specijalisti, što i garantuje uklanjanje dlačica i uliva poverenje.

Dodatno, na njihovu odluku da posete baš polikliniku “Diva”, u Kosovskoj 34 u Beogradu, utiče i saznanje da smo u mogućnosti da uklonimo i tamne i svetle dlačice.

I zato još jednom hvala svima koji su tokom više od 25 godina bili naši pacijenti i koji su prepoznali znanje i kvalitet, a ostale pozivamo da se pridruže timu koji pobeđuje! Vaša poliklinika “Diva”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply