Diva poliklinika > PROCEDURE > Hijaluronski fileri > Povećanje atraktivnosti lica hijaluronskim filerima

Povećanje atraktivnosti lica hijaluronskim filerima

Povećanje atraktivnosti lica postiže se hijaluronskim filerima. U poslednjih desetak godina hijaluronski fileri se sve više koriste kod mlađih pacijenata za ulepšavanje lica. Hijaluronom se mogu popuniti usne ili jagodice, konturirati brada i donja vilica i finim korekcijama značajno poboljšati izgled.

Hijaluronski fileri za atraktivniji izgled lica

Suptilne korekcije hijaluronom mogu kreirati sofisticiran i lep izgled lica. Ali neophodno je tretman uraditi sa osećajem za skladne proporcije i uz poštovanje prirodne fizionomije da bi se dobio optimalan rezultat.

poliklinika-diva-dr-bogdanovic-besplatne-konsultacije-beograd

Atraktivno lice karakterišu:

  • visoke i istaknute jagodice,
  • lepo definisana brada,
  • naglašena linija donje vilice i
  • senzualne, pune usne.

Kakvi rezultati se mogu očekivati od ove procedure, kao i da li je ona odgovarajuća za tip i stanje kože, proceniće naši lekari specijalisti na besplatnom konsultativnom pregledu.

Besplatne konsultacije za proceduru povećanje atraktivnosti lica hijaluronom u Poliklinici DIVA

BESPLATNU konsultaciju za proceduru povećanje atraktivnosti lica hijaluronskim filerima za Beograd, Novi Beograd ili Vračar sa lekarima poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

Kako se postiže povećanje atraktivnosti lica sa hijaluronom?

S obzirom na to da nemaju svi takav izgled po genetskoj predispoziciji, korekcije se mogu bezbedno uraditi hijaluronskim filerima. Njihova precizna i stručna alikacija omogućava postizanje lepših proporcija, usklađenijeg profila i ulepšavanje celokupnog izgleda lica.

Koje su karakteristike hijaluronskih filera bitne za postizanje atraktivnog izgleda?

U zavisnosti od toga koje zone tretiramo i kakve efekte težimo da postignemo, biramo filere određenih karakteristika. Koristimo široke palete od 8 hijaluronskih filera koji su prema svojim svojstvima prilagođeni za aplikaciju u sve nivoe tkiva.

Oni se razlikuju po gustini, tvrdoći ili mekoći i daju nam široke mogućnosti u kreiranju željenog izgleda. Istovremeno imaju i različit kapacitet privlačenja vode u koži, te je i to kriterijum na osnovu koga odlučujemo koji preparat biramo za određenu korekciju.

hijaluronski-fileri-savet-lekara-specijalista-poliklinika-diva

Hijaluronski fileri za uklanjanje nazolabijalnih bora i marionetskih bora

Za dinamične regije lica, biramo preparate veće mekoće. Oni su preporuka za regiju oko usana odnosno za korekciju nazolabijalnih bora i marionetskih bora.

Hijaluronski fileri za popunjavanje jagodica i konturiranje brade

Da bi se postigao prirodan izgled jagodica, brade i donje vilice koristimo hijaluronske filere koji imaju veći lifting kapacitet. Na taj način uz minimalno povećanje volumena dobijamo lepše konture. Zato što želimo da izbegnemo prenaglašen i neprirodan izgled jagodica i donje vilice.

Povećanje atraktivnosti lica hijaluronom – cena

Cena procedure za povećanje atraktivnosti lica hijaluronskim filerima u poliklinici Diva, u kojoj koristimo proveren premijum brend, je 250 evra u dinarskoj protivvrednosti i uključuje posebnu tehniku sa tupom kanilom.

Za cenu podmlađivanja hijaluronom pogledajte naš CENOVNIK.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru povećanja atraktivnosti lica hijaluronskim filerima u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure povećanja atraktivnosti lica hijaluronskin filerima u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

  • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
  • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
  • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure hijaluronom.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

 

Autor teksta: dr spec. Svetlana Bogdanović

Koautor: dr spec. Slavica Peković

About the author

DR SPEC. SVETLANA BOGDANOVIĆ • specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, • specijalista otorinolaringologije sa hirurgijom glave i vrata, • osnivač poliklinike DIVA Predavač i edukator za hijaluronske filere od 2010. godine. Više od 25 godina iskustva u radiotalasnoj hirurgiji koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu. Više od 20 godina iskustva u antiaging i laserskoj medicini. Doktorka Svetlana Bogdanović Rašković završila je Medicinski fakultet u Beogradu sa samo 23 godine i prvu specijalizaciju sa 29 godina kada je proglašena za najmlađeg hirurga u zemlji. Dve hirurške specijalizacije završila je sa najvećom ocenom na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Osnivač poliklinike Diva koja je počela sa radom 1993. godine. Od 1997. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu.

Ostavite komentar