Povećanje atraktivnosti lica hijaluronskim filerima

Povećanje atraktivnosti lica postiže se hijaluronskim filerima. U poslednjih desetak godina hijaluronski fileri se sve više koriste kod mlađih pacijenata za ulepšavanje lica. Hijaluronom se mogu popuniti usne ili jagodice, konturirati brada i donja vilica i finim korekcijama značajno poboljšati izgled.

povecanje-atraktivnosti-lica-hijaluronskim-filerima-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Hijaluronski fileri za atraktivniji izgled lica

Suptilne korekcije hijaluronom mogu kreirati sofisticiran i lep izgled lica. Ali neophodno je tretman uraditi sa osećajem za skladne proporcije i uz poštovanje prirodne fizionomije da bi se dobio optimalan rezultat.
Atraktivno lice karakterišu:

  • visoke i istaknute jagodice,
  • lepo definisana brada,
  • naglašena linija donje vilice i
  • senzualne, pune usne.

Kako se postiže povećanje atraktivnosti lica sa hijaluronom?

S obzirom na to da nemaju svi takav izgled po genetskoj predispoziciji, korekcije se mogu bezbedno uraditi hijaluronskim filerima. Njihova precizna i stručna alikacija omogućava postizanje lepših proporcija, usklađenijeg profila i ulepšavanje celokupnog izgleda lica.

Koje su karakteristike hijaluronskih filera bitne za postizanje atraktivnog izgleda?

U zavisnosti od toga koje zone tretiramo i kakve efekte težimo da postignemo, biramo filere određenih karakteristika. Koristimo široke palete od 8 hijaluronskih filera koji su prema svojim svojstvima prilagođeni za aplikaciju u sve nivoe tkiva.

Oni se razlikuju po gustini, tvrdoći ili mekoći i daju nam široke mogućnosti u kreiranju željenog izgleda. Istovremeno imaju i različit kapacitet privlačenja vode u koži, te je i to kriterijum na osnovu koga odlučujemo koji preparat biramo za određenu korekciju.

Hijaluronski fileri za uklanjanje nazolabijalnih bora i marionetskih bora

Za dinamične regije lica, biramo preparate veće mekoće. Oni su preporuka za regiju oko usana odnosno za korekciju nazolabijalnih bora i marionetskih bora.

Hijaluronski fileri za popunjavanje jagodica i konturiranje brade

Da bi se postigao prirodan izgled jagodica, brade i donje vilice koristimo hijaluronske filere koji imaju veći lifting kapacitet. Na taj način uz minimalno povećanje volumena dobijamo lepše konture. Zato što želimo da izbegnemo prenaglašen i neprirodan izgled jagodica i donje vilice.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru povećanja atraktivnosti lica hijaluronskim filerima u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure povećanja atraktivnosti lica hijaluronskin filerima u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

  • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
  • DIVA dr Bogdanović Njegoševa – Slavija – Vračar,
  • DIVA dr Bogdanović Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure hijaluronom.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

Vaša „Poliklinika Diva“

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply