Zatezanje i podmlađivanje kolena bez operacije? MOGUĆE JE!

Opuštena, “vrećasta”, izborana kolena problem su velikog broja žena i muškaraca koji se javlja kao posledica prolaska godina. Često se može čuti da tu pomoći nema, da je to prirodno i zacrtano u genetičkom kodu, te da ne vredi trošiti sate i sate vežbajući, hraneći se zdravo, negujući kožu… Pre svega, sve navedeno može uticati na odlaganje prvih znaka opuštanja kože oko kolena, ali genetiku svakako ne možemo promeniti. Barem ne još. Ali nije tačno da ne postoji način da se uklone bore oko kolena, koža zategne, a kolena podmlade. Evo i kako je moguće rešiti se “vrećastih” kolena i to BEZ operacije!

zatezanje-i-podmladjivanje-kolena-bez-operacije-moguce-je-45600109

Jasno je da je za normalno kretanje neophodno da oko kolena imamo mali “višak” kože, što nam omogućava da ih savijamo dok hodamo ili trčimo. Međutim, kako godine prolaze, kao i ostatak kože, ona oko kolena gubi elastičnost, istanjuje se, počinje da visi i pojavljuju se nabori. Posebnu predispoziciju za opuštanje kože oko kolena imaju mršaviji ljudi, koji nemaju puno masnoće u telu, pa se ovaj problem ranije javlja.

Do pre nekoliko godina jedini način da se rešite viška kože na kolenima bila je klasična hirurška intervencija, za koju je potrebno izdvojiti mnogo novca, ali i vremena koje je potrebno za oporavak nakon operacije, a tu su i bolovi i trajni ožiljci. Srećom, danas više nije tako!

Iskustvo od 25 godina rada sa pacijentima lekara specijalista plastične hirurgije i dermatologije pokazalo je da kombinacija 2 neoperativne procedure:

daje ODLIČNE rezultate i zateže kožu oko kolena i podmlađuje ih. Tako da je moguće da ponovo, bez straha, nosite suknje iznad kolena i kratke pantalone!

Rezultati kombinovanja 3D mezoniti i 4D Combo lasera na zatezanje kolena

Ove dve procedure zajedno čine da kolena:

  • budu podmlađena,
  • bez nabora,
  • bez opuštene kože,
  • povrate jedrinu,
  • mladalačku formu,
  • budu vitalna,
  • a kože bude čvrsta i
  • zategnuta,
  • sa potpuno novim kolagenim mrežicama.

Odnosno, na taj način se, neoperativnim putem, dobija SNAŽAN lifting efekat! A evo i kako je to moguće.

Kako se kolena zatežu kombinacijom 3D mezoniti i 4D Combo lasera?

Metodom 3D mezoniti, elastične niti se postavljaju u svim pravcima i na svim nivoima kože, čime se ODMAH dobija efekat poput onog hirurškim liftingom. Uz to, ova vlakna koža resorbuje u roku od 4 do 8 meseci što utiče na stvaranje NOVOG kolagena, te koža na kolenima ima novu potpornu mrežu. Sama procedura veoma kratko traje (oko 30 minuta) i potpuno je BEZBEDNA.

A metoda 3D mezoniti NAJBOLJE krajnje rezultate zatezanja kolena daje u kombinaciji sa 4D Combo laserom.

Jer 4D Combo laser za kratko vreme (procedura traje oko pola sata) uklanja nabore i rešava problem opuštene kože na kolenima. Ovaj laser regeneriše epiderm i utiče na stvaranje NOVOG kolagena i elastina, te je koža na kolenima nakon procedure zategnuta i podmlađena, a sve to BEZ iritacije kože, modrica ili otoka.

A ono što je možda i najvažnije, obe ove procedure su BEZBOLNE i ne zahtevaju dug period oporavka, koji je potreban nakon operacije, već se svom svakodnevnom životu možete vratiti odmah po završetku tretmana!

Na kraju, izbor je na Vama. Da li biste se pre podvrgli operaciji ili neoperativnim procedurama i rešili problem opuštene kože oko kolena?

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply