Diva poliklinika > BLOG > Podmlađivanje kože > Cellular Matrix – inovativni tretman za regeneraciju i podmlađivanje kože

Cellular Matrix – inovativni tretman za regeneraciju i podmlađivanje kože

Cellular Matrix je procedura za rejuvenaciju koja istovremeno podstiče tkivo na regeneraciju, zahvaljujući faktorima rasta, i dubinski intenzivno hidrira kožu pomoću hijalurona. Kombinacija PRP i hijalurona daje pojačan efekat podmlađivanja, a koža je nakon tretmana jedra, boljeg tonusa i bez nepravilnosti i borica.

cellular-matrix-inovativni-tretman-za-regeneraciju-i-podmladjivanje-koze
Cellular Matrix je inovativni tretman koji kombinuje benefite dva priznate metode za podmlađivanje – PRP i hijaluron.
 

Benefiti Cellular Matrix metode koja kombinuje PRP i tečni hijaluron

PRP tretman, poznat i pod nazivom „vampirski lifting“, podstiče regeneraciju kože i bolji protok krvi u tkivu, pa tako dovodi do popravljenog tonusa, veće elastičnosti i sjaja kože, a ujedno na prirodan način utiče i na stvaranje novog kolagena i elastina koji koriguju vidljive efekte boranja i nepravilnosti na koži. Platelet Rich Plasma bogata je matičnim ćelijama i trombocitima koji ispuštaju faktore rasta. Njihova uloga u organizmu je da utiču na brzo zaceljivanje i regeneraciju tkiva na ćelijskom nivou.
 
Hijaluronska kiselina već se nalazi u koži i služi da je hidrira, održava tonus i neutrališe izrazito štetne slobodne radikale koji utiču na ubrzavanje starenja. Kada se dopune depoziti hijalurona, koji počinju intenzivnije da se troše u koži već oko 25. godine života, poboljšava se hidratacija, vraća jedrina i ublažavaju bore, a koža je sjajnija i glatka.
 

Kada je Cellural Matrix pravi izbor?

Cellular Matrix utiče na smanjivanje bora, ožiljaka od akni, nepravilnosti na koži, deluje na zatezanje i podmlađuje kožu lica, vrata, dekoltea i ruku.
 

Zašto kombinacija PRP i hijalurona daje tako dobre rezultate?

Kada se hijaluron doda u centrifugiranu plazmu pacijenta ima ulogu nosača faktora rasta, te se na taj način postiže pojačan rezultat, a efekti su dugoročni.
 

Kako izgleda Cellular Matrix procedura i ko je izvodi u poliklinici Diva?

Prvo se izvadi malo krvi pacijenta koja se potom centrifugira kako bi se izdvojili trombociti. Nakon toga se, u tako dobijeni serum, dodaje tečni hijaluron, a sve se aplikuje u kožu pomoću metode pixel kanile – savremene potpuno NOVE tehnika koja je omogućava da se koži vrati mladalački izgled bez rizika od komplikacija. Nakon ovog tretmana nema modrica.
 
U poliklinici Diva sve procedure rade isključivo lekari specijalisti sa višedecenijskim iskustvom.
 

Koliko traje procedura?

Tretman traje oko pola sata, a nakon njega, pacijent se može vratiti svakodnevnim aktivnostima.
 

Kada se vide efekti Cellular Matrixa?

Odmah po tretmanu vidne su hidriranost kože i jedrina, a efekti procedure se pojačavaju u narednom periodu, dok su najprimetniji nakon dve sedmice.
 

Koliko tretmana je potrebno?

U zavisnosti od toga šta je cilj procedure, lekar specijalista na besplatnoj konsultaciji određuje koliko je puta potrebno ponoviti tretman kako bi rezultati bili adekvatni, što zavisi od tipa kože, godina pacijenta i indikacije na koju se primenjuje.
 

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Na konsultacijama koje su BESPLATNE, naši lekari specijalisti u razgovoru sa pacijentom o očekivanim efektima uz direktan uvid u stanje kože, preporučuju procedure ili kombinaciju procedura koje će dati željene rezultate.

Zakazivanje za besplatne konsultacije pre procedure Cellular Matrix u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure Cellular Matrix kako bi lekar procenio koja će dati najbolje efekte u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

Vaša „Poliklinika Diva“

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Ostavite komentar