verica-rakocevic-modna-kreatorka-iskustva-pacijenata-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Verica Rakočević

modna kreatorka

Zašto je poliklinika Diva dr Bogdanović moj izbor?

Već dugo pratim rad poliklinike Diva i za ovu medicinsku ustanovu sam se odlučila jer mi stručnost lekara specijalista koji tamo rade, a posebno dr Svetlana Bogdanović, ulivaju poverenje.
Zato je prvi razlog stručnost! Svoju kožu i brigu o njoj mogu poveriti samo lekaru specijalisti sa iskustvom i znanjem, pa su zato dr Svetlana Bogdanović i poliklinika Diva moj izbor.

Drugi razlog je taj što težim prirodnom izgledu. A u poliklinici Diva upravo na tome instistiraju i uvek ističu da je manje zapravo više kad je reč o procedurama za podmlađivanje, jer se na taj način zadržava normalan izraz lica.

Treći razlog je što su fokusirani na procedure tokom kojih se koriste sastojci koji se i inače nalaze u našoj koži.

Od svoje pedeste godine radim jednom ili dva puta mesečno procedure za podmlađivanje koje deluju na kožu na prirodan način. Znam da mora da postoji kontinuitet kako bi se koža što duže održala jedrom, sjajnom i zdravom. Zagovornik sam procedura koje podstiču kožu na regeneraciju i na taj način joj pomažu da se podmladi. Zato se isključivo odlučujem za procedure koje ne menjaju mimiku, izraz ni konstituciju lica, jer mi je važno da nakon procedure i dalje to budem ja. Preterivanje nikad nije bio moj izbor.

Inače mnogo gestikuliram, pa su mi se veoma rano pojavile između obrva i oko očiju, a za njih biram malo botoksa, jednom godišnje je sasvim dovoljno, ali je jako važno da to radi iskusan lekar specijalista kako se ne bi dobio neprirodan izraz, već je cilj zadržati normalnu mimiku lica.
To su sve razlozi zbog kojih se odlučujem za polikliniku Diva.

Ostavite komentar