Vodič za podmlađivanje

Kod mlađih pacijenta krene sa D light SR laserom i mezoterapijom.
U srednjim godinama se preporučuje Frakcionisani laser ili 4 D combo laser u kombinaciji sa hijaluronskim filerima a kasnije se dodaju 3D mezoniti ili siluete soft lifting niti

estetske-intervencije

Naša preporuka je da se kod mlađih pacijenta krene sa D light SR laserom  i mezoterapijom.

U srednjim godinama se preporučuje  Frakcionisani laser ili 4 D combo laser u kombinaciji sa hijaluronskim filerima a kasnije se dodaju 3D mezoniti, siluete soft lifting niti

Podmlađivanje u poliklinici DIVA se radi kombinacijom svih procedura koje su trenutno aktuelne I u svetu:

  • D-light SR laser
  • Frakcionisani ER Yag laser
  • 4D Combo lifting laserom Er Yag + Nd Yag
  • Hijaluronski fileri za osvežavanje i konturiranje lica i uklanjanje bora
  • Mezoniti  
  • Lifting Siluet soft nitima  

Kako da se pacijent odluči šta je za njega najbolje?

Najsigurnije je odluku prepustiti stručnjacima klinike DIVA. Nekada je dovoljno primeniti samo jednu metodu a nekada je potrebno kombinovati više procedura da se postigne zeljeni rezultat.

Na osnovu dvadesetogodišnjeg iskustva u antiaging-u naši lekari specijalisti plastične hirurgije i dermatologije procenjuju koje će metode dati najbolje rezultate u konkretnom slučaju pa sugerišu pacijentima idealnu kombinaciju da se dobije maksimalni efekat u podmladjivanju a zadrži prirodan izgled.

4D Combo laser

4D Combo laser je napravio ozbiljan pomak u laserskom podmladjivanju. Tretman objedinjuje dejstva ablatinih Er Yag lasera koji regenerisu epiderm sa termickim efektima Nd Yag lasera koji dovode do zgušnjavanja i zatezanja kolagenih mrezica u kozi i menjaju arhitektoniku i strukturu koze.

Tretmani podmlađivanja ovim laserom su komforni  I bez upotrebe lokalne anestezije zahvaljujući snažnom coolling sistemu koji odvodi toplotu sa kože i stiti od ostećenja.

Rezultati su odlični i pacijenti su prezadovoljni.

Hijaluronski fileri

Popunjavanje bora i konturiranje lica u cilju podmlađivanja se u poliklinici DIVA radi najčistijim i najbezbednijim hijaluronskim filerima po svim svetskim statistikama.

Poliklinika DIVA je edukacioni centar za hijaluronske filere sa sertifikatom   centrale u Parizu a rezultat i bezbednost procedure mnogo zavisi od stručnosti lekara koji Vam radi procedure Hijaluronski fileri zajedno sa laserima spadaju u najfrekventnije estetske procedure zahvaljujući svojoj efikasnosti jer za samo deset minuta se bore mogu značajno ublažiti pa čak i eliminisati  i efekat je vidljiv odmah.

Hijaluron je prirodna supstanca, koja se nalazi u našoj koži, i ima višestruke funkcije – hidriranje kože, održavanje tonusa i neutralisanje izrazito štetnih slobodnih radikala.
Korišćenje hijalurona omogućava nam da uz kratak  period oporavka, dobijemo podmlađen izgled ili osvežavanje i popunjavanje usana.

 

3DMezoniti

3DMezonitisu efikasno sredstvo za podmlađivanje jer nam omogućavaju da napravimo jaku potpornu mrežu u koži, koja se harmonično utapa u tkivo i daje prirodan lifting efekat. Metoda 3D mezoniti  je inovativni  sistem postavljanja elasticnih niti  u kožu na sve nivoe kože. Njihova potporna moć i postavljanje u više pravaca  omogućavaju nam da dobijemo zategnutiju i vitalniju kožu.

Rezultat se obično održava dve godine ili nešto duže. Regije koje se tretiraju uključuju obraze i srednji deo lica, bore oko očiju, bore smejalice, nazolabijalne brazde, vrat i liniju vilice, dekolte, i dr. 

 

Silhouette soft niti –  lifting nitima

 

SILHOUETTE SOFT NITI –su vrlo efikasna, neoperativna metoda za podizanje i zatezanje kože.Primenom Silhouette soft niti ,zahvaljujući snažnom lift efektu  uspešno se rešava problem opustene kože a zadržava prirodan izgled.

Šta je silhouette (siluet) lifting ?

To je nehirurška metoda podizanja i oblikovanja lica primenom Silhouette soft niti. Na samoj niti se nalaze proširenja u obliku konusa zbog čega tretman ima snažan lifting efekat. Provlačenjem niti kroz kožu upravo ovi konusi koji se nalaze  na samoj niti nabiraju kožu i time je zatežu. Takođe, tokom razgradnje niti dolazi do podmlađivanja u smislu da koža postaje svežija, lepše je strukture, izgleda i kvaliteta.

Rezultat je odmah vidljiv prvenstveno u smislu podizanja opuštene kože. Mimika lica se ne menja. Rezultati traju od 18 do 24 meseca, nakon njihove ragradnje u koži ostaje novostvoreni kolagen a koža dobija na kvalitetu u celini.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply