Diva poliklinika > BLOG > Podmlađivanje kože > Tajne holivudskih zvezda

TAJNE HOLIVUDSKIH ZVEZDA

Popularne neoperativne procedure za podmlađivanje. Idealna kombinacija – Frakcionisani Er:Yag laser i hijaluron

mladezi-bradavice-hijaluron-mezoterapija-diva-tajne-holivudskih-zvezda

Svetski trendovi pokazuju sve veću popularnost neoperativnih procedura za podmlađivanje što je u zadnjih par godina dovelo do ekspanzije dermatoloških lasera i filera jer se dobija odličan efekat bez potrebe za dugim oporavkom. Amerikanci to zovu LUNCH TIME PROCEDURE što znači da se može obaviti u vreme pauze za ručak i ponovo vratiti na posao jer se na koži ne vide znakovi iritacije (osim kratkotrajnog prolaznog crvenila koje se vrlo brzo može poktiti šminkom). U ponudi i u svetu i kod nas se pojavljuju različite metode i postupci pa je pacijentima teško da se odluče za pravu kombinaciju. Zato ćemo vam prezentovati onu koju često koriste holivudske zvezde – Frakcionisani 4D Combo laser i hijaluronski fileri nove generacije uz 3D Mezoniti.

Idealna kombinacija – Frakcionisani Er:Yag laser i hijaluron

Frakcionisani Er:Yag laser je laser koji istovremeno ima lifting efekat i otklanja bore zahvaljujući dvostrukom dejstvu na kožu. Skidanjem površinskog sloja popravlja se tekstura kože i ten te otklanjaju boreproširene pore i ožiljci, a pravljenjem mikroskopskih zona koagulacije u dubljim slojevima stimuliše sintezu potpuno novih kolagenih vlakana sa fantastičnim rezultatima u zatezanju kože, eliminaciji ožiljaka i strija. Kliničke studije pokazuju da Frakcionisani Er:Yag laser izaziva snažnu stimulaciju sinteze kolagena i daje superiorne rezultate u odnosu na druge metode. Naše iskustvo govori isto, jer smo imali više pacijenata koji su radili različite procedure i nezadovoljni efektima odlučili su da urade tretman Frakcionisanim Er:Yag laserom kod nas. Bili su iznenađeni efikasnošću i komforom Frakcionisanog Er:Yag lasera. Poboljšanja se vide već posle 24 sata a efekti traju od 3 do 5 godina (što sve zavisi od tipa kože i godina pacijenta).

Korekcija bora hijaluronom

Hijaluron je popularan filer jer se i inače nalazi u našoj koži, po ubrizgavanju ulazi u sastav vezivnog tkiva i kasnije se polako razgrađuje. Nove generacije hijaluronskih filera se mogu koristiti za korekciju bora na licu i remodeliranje kontura u kombinaciji sa Frakcionisanim Er:Yag laserom ili samostalno, u zavisnosti od godina pacijenta i dubine bora. Hijaluron nam omogućava da bez perioda dugog oporavka, dobijemo eliminaciju bora, podmlađen izgled ili osvežavanje i popunjavanje usana. Jednostavnost, bezbednost i komfor procedure čini je veoma popularnom za sve uzraste. Za upotrebu hijaluronskih filera nema donje granice u godinama kada se mogu koristiti. Optimalno je početi kada se pojave prve borice bez obzira na godine, jer se lakše koriguju dok su u začetku i sprečava njihovo produbljivanje.

Bezbedno, bezbolno i efikasno

Klinika DIVA ima višegodišnje iskustvo u kombinovanju Frakcionisanog Er:Yag lasera i hijalurona. Na osnovu našeg iskustva i puno zadovoljnih pacijenata možemo garantovati bezbednost uz fantastične rezultate – uklonjene bore sa kože lica i lifting.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Ostavite komentar