Savremeni trendovi u podmlađivanju laser i PRP! Sada u poliklinici “Diva”

Kako prirodno postići negovan, mladolik i svež izgled i nakon 40. godine? Odlični rezultati se postižu kombinacijom metoda snažnog Er Yag lasera i inovativnog PRP tretmana. Pomoću krvne plazme samog pacijenta uz snažnu stimulaciju regeneracije kože koju izaziva Er: Yag lasera postiže se sjajan efekat, koža je zategnutija a istovremeno vraća tonus i svežina, te je zato DANAS ovo jedna od najtraženijih procedura u antiagingu!

nova-metoda-podmladjivanja-laser-i-prp-preporuka-sa-master-edukacije-u-rimu

S obzirom na to da ljudsko telo ima sposobnost regeneracije tkiva, PRP terapija upravo zbog toga koristi plazmu samog pacijenta iz koje se centrifugiranjem izvlači serum obogaćen faktorima rasta iz trombocita, kako bi se koža podstakla na podmlađivanje, što dodatno pojačava efekat lasera koji stimuliše stvaranje NOVOG kolagena i zatezanje kože. PRP tretman pomoću faktora rasta  stimuliše reakciju matičnih ćelija koje i inače imaju ulogu u regeneraciji kože I poboljšanju njene vitalnosti.Dakle, kombinacija ove dve procedure za podmlađivanje (laser i PRP) stimuliše kožu da se prirodno podmladi!

Kombinacija dva lasera – Er:Yag i Nd:Yag, pored toga što doprinosi mladolikom izgledu, kao deo tretmana predstavlja pripremu za aplikovanje seruma obogaćenog faktorima rasta  jer pravi mikrskopske kanaliće u koži kroz koje  serum difunduje.

Rezultati nakon ovog tretmana su 

  • podmladjena koža,
  • vraćen tonus i svežina,
  • poboljšanje tena,
  • koža je na dodir glatka i lepog i zdravog izgleda.

a sve to se postiže nakon tretmana koji traje  30 do 45 minuta, I vrlo je konforan.

To su sve razlozi zbog kojih se i svetske i domaće poznate ličnosti odlučuju za kombinaciju lasera i PRP metode. A njihov posao zahteva da vrlo vode računa o svom izgledu!

Prednost ove kombinovane procedure svakako je što nema alergijskih reakcija, I pacijenti se nakon kratkog oporavka vraćaju svakodnevnim aktivnostima.

Ostaje još samo zaključak: “Zar ne zvuči sjajno –  prirodno podmlađen izgled?”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply