Ovo su razlozi zbog kojih je važno birati premijum brendove hijaluronskih filera!

Kada se odlučite za osvežavanje, podmlađivanje ili konturiranje lica ili usana hijaluronom, pored biranja lekara specijaliste koji će obaviti proceduru, važno je i da se raspitate i o tome koji brendovi hijaluronskih filera će biti korišćeni. To je bitno iz više razloga.

zasto-je-vazno-birati-premijum-brendove-hijaluronskih-filera

Preporuka lekara specijalista poliklinike Diva dr Bogdanović je da premijum brendovi hijaluronskih filera budu visoko na vašoj listi, jer nije svejedno koji hijaluron se koristi. Kada je reč o premijum brendovima hijaluronskih filera, ova 4 razloga im idu u prilog.

1. Sigurnost i kvalitet

Premijum brendovi hijaluronskih filera koji su zvanično registrovani u Srbiji prethodno su prošli rigorozne kontrole i testove da bi dobili sertifikat. Oni se uvoze sa tržišta koja imaju ozbiljne zakonske regulative, a sertifikat dobijaju tek nakon što su klinički ispitani.

Ujedno, oni su testirani i u drugim zemljama, tako da je dobijeno više različitih potvrda o

  • kvalitetu,
  • čistoći,
  • bezbednosti i
  • efikasnosti

od strane medicinskih tela koja odlučuju o sigurnosti preparata.

2. Bez neočekivanih nuspojava

S obzirom na to koje kontrole prolaze i kakve standarde moraju da ispune, sastav hijaluronskih filera premijum brendova je poznat i u skladu sa zakonom ispisan na pakovanju, tako da ste sigurni u ono što će biti aplicirano u kožu ili usne.

3. Postoji više različitih vrsta hijaluronskih filera u ponudi jednog premijum brenda

Premijum brendovi hijalurona izuzetno vode računa o individualnom pristupu pacijentu, kao i o tome na koju regiju će se hijaluronski filer aplicirati. To znači da u ponudi imaju filere različitih

  • gustina,
  • tekstura i
  • očekivane trajnosti

u zavisnosti od toga

  • šta se njima želi postići,
  • gde će se na licu aplicirati, kao i
  • kakav je tip kože pacijenta.

U odnosu na to, iskusan lekar specijalista će tačno znati koji tip filera da izabere za određenu proceduru.

4. Dugotrajnost

Premijum brendovi hijaluronskih filera insistiraju na čistoći hijalurona, pa tako nema mešanja i „razređivanja“ filera da bi se dobila veća količina. To garantuje dugotrajniji efekat hijalurona nakon aplikacije.

I zato se u poliklinici Diva dr Bogdanović koriste isključivo premijum brendovi hijaluronskih filera, jer su zdravlje, sigurnost i zadovoljstvo pacijenta prioritet.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply