LASERSKI PILING I PRP – PRAVI NAČIN DA OŽILJCI OD AKNI POSTANU PROŠLOST!

Kontinuirani napredak medicine svakodnevno doprinosi uspešnijem rešavanju zdravstvenih i estetskih problema. Prateći svetske trendove i preporuke stručnjaka iz oblasti estetske hirurgije i dermatologije, poliklinika “Diva” od SADA primenjuje NOVI i usavršen način za uklanjanje ožiljaka od akni – kombinaciju laserskog pilinga i PRP metode – koji pokazuje zavidne rezultate! SADA ožiljci od akni zaista mogu da ostanu u prošlosti!

laserski-piling-i-prp-pravi-nacin-da-oziljci-od-akni-postanu-proslost

Ako tražite način kako da se rešite ožiljaka od akni i da imate glatku, blistavu, zdravu i lepu kožu, vreme je da uradite NAJSAVREMENIJI tretman koji je preporuka sa nedavno održane Master edukacije u Rimu. Lekari specijalisti se slažu u jednom – kombinacija laserskog pilinga i PRP metode daje IZVANREDNE rezultate u uklanjanju ožiljaka od akni, a evo i zašto!

Tretman medicinskim 4D Combo laserom omogućava lekarima specijalistima estetske hirurgije i dermatologije u poliklinici “Diva” da efikasno, bezbolno (oseća se blago peckanje tokom procedure laserom) i vrlo bezbedno ukloni ožiljke od akni sa veoma kratkim periodom oporavka (od najviše 24 sata)! A kada se istovremeno radi i PRP tretman, efekat je pojačan, a koža glatka i lepa.

Ovaj tretman ima kumulativno dejstvo dve navedene metode jer pacijent sa jedne strane upotrebom 4D Combo lasera dobija laserski piling, čime se koža izjednačava, a istovremeno njegovo protivupalno i regenerativno dejstvo pozitivno utiče na poboljšanje kvaliteta kože, dok s druge strane PRP metoda, tokom koje se primenjuje krvna plazma, dodatno doprinosi proizvodnji kolagena (što podstiče i 4D Combo laser), čime se popravlja struktura kože i popunjavanju ulegnuća, odnosno stvara novo, mlado tkivo. Na taj način koža postaje elastična i glatka!

Dodatna prednost ove kombinovane metode za uklanjanje ožiljaka od akni je što ne zahteva korišćenje iglica da bi se krvna plazma postavila u kožu, jer 4D Combo laser pravi mikrootvore u koje se plasira centrifugirani serum iz krvne plazme, što garantuje da je ova procedura komforna za pacijenta. Uz to, pošto je plazma izdvojena iz krvi pacijenta, nema mogućnosti za javljanje alergijskih niti imunoloških reakcija organizma.

Imajući sve ovo u vidu, jasno je da je ovakav način uklanjanja ožiljaka od akni potpuno prirodan i zato je ovaj, kombinovani tretman – laserski piling i PRP metoda, preporuka lekara specijalista poliklinike “Diva”!

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply

laserski-piling-i-prp-pravi-nacin-da-oziljci-od-akni-postanu-proslost

Related Posts

Leave a Reply