Diva poliklinika > BLOG > Terapija za akne i ožiljke od akni > Laserski piling i PRP – pravi način za efikasno lečenje ožiljaka od akni!

Laserski piling i PRP – pravi način za efikasno lečenje ožiljaka od akni!

Kontinuirani napredak medicine svakodnevno doprinosi uspešnijem rešavanju zdravstvenih i estetskih problema. Prateći svetske trendove i preporuke stručnjaka iz oblasti estetske hirurgije i dermatologije, poliklinika “Diva” od SADA primenjuje NOVI i usavršen način za uklanjanje ožiljaka od akni – kombinaciju laserskog pilinga i PRP metode – koji pokazuje zavidne rezultate! SADA ožiljci od akni zaista mogu da ostanu u prošlosti!

laserski-piling-i-prp-pravi-nacin-da-oziljci-od-akni-postanu-proslost

Efikasnost lečenja ožiljaka od akni sa ciljem da se dobije glatka, blistava, zdrava i lepa koža, v, je sada povećana SAVREMENIM tretmanom koji je preporuka sa nedavno održane Master edukacije u Monte Karlu. Lekari specijalisti se slažu u jednom – kombinacija laserskog pilinga i PRP metode daje IZVANREDNE rezultate u uklanjanju ožiljaka od akni, a evo i zašto!

Tretman medicinskim Frakcionisanim laserom ili 4D Combo laserom omogućava lekarima specijalistima estetske hirurgije i dermatologije u poliklinici “Diva” da efikasno, komforno (oseća se blago peckanje tokom procedure laserom) i vrlo bezbedno ukloni ožiljke od akni sa veoma kratkim periodom oporavka (od najviše 24 sata)! A kada se istovremeno radi i PRP tretman, efekat je pojačan, a koža glatka i lepa.

Ovaj tretman ima kumulativno dejstvo dve navedene metode jer pacijent sa jedne strane upotrebom Frakcionisanog ili 4D Combo lasera dobija laserski piling, čime se koža izjednačava, a istovremeno njegovo protivupalno i regenerativno dejstvo pozitivno utiče na poboljšanje kvaliteta kože, dok s druge strane PRP metoda, tokom koje se primenjuje krvna plazma, dodatno doprinosi proizvodnji kolagena (što podstiču i laseri), čime se popravlja struktura kože i popunjavanju ulegnuća, odnosno stvara novo, mlado tkivo. Na taj način koža postaje elastična i glatka!

Dodatna prednost ove kombinovane metode za uklanjanje ožiljaka od akni je što ne zahteva korišćenje iglica da bi se krvna plazma postavila u kožu, jer 4D Combo laser pravi mikrootvore u koje se plasira centrifugirani serum iz krvne plazme, što garantuje da je ova procedura komforna za pacijenta. Uz to, pošto je plazma izdvojena iz krvi pacijenta, nema mogućnosti za javljanje alergijskih niti imunoloških reakcija organizma.

Imajući sve ovo u vidu, jasno je da je ovakav način uklanjanja ožiljaka od akni potpuno prirodan i zato je ovaj, kombinovani tretman – laserski piling i PRP metoda, preporuka lekara specijalista poliklinike “Diva”!

NAPOMENA:

Da li su ove procedure pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Na konsultacijama koje su BESPLATNE, naši lekari specijalisti u razgovoru sa pacijentom o očekivanim efektima uz direktan uvid u stanje kože, preporučuju procedure ili kombinaciju procedura koje će dati željene rezultate.

Zakazivanje za besplatne konsultacije pre procedure laserski piling i PRP u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure laserski piling i PRP kako bi lekar procenio koja će dati najbolje efekte u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

Vaša „Poliklinika Diva“

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Ostavite komentar

laserski-piling-i-prp-pravi-nacin-da-oziljci-od-akni-postanu-proslost

Ostavite komentar