Kako se prirodno podmladiti? Lako uz pomoć OVA 4 tretmana!

U savremenom dobu postoji mnogo načina da se koža podmladi, ali koji od njih su oni koji će vam obezbediti da prirodno i sigurno sačuvate mladolik izgled, uklonite bore i zategnete lice, te da rezultati budu dugotrajni, bez neželjenih efekata, pitate se? Odgovor daju lekari specijalisti estetske hirurgije i dematologije iz poliklinike “Diva” na osnovu iskustva u radu sa pacijentima dugom više od 25 godina.

kako-se-prirodno-podmladiti

S obzirom na to da imaju višedecenijsko iskustvo u podmlađivanju i rešavanju problema pacijenata koji su im se za pomoć obratili sa različitim bolestima kože, lekari specijalisti poliklinike “Diva” u najvećem broju slučajeva, kada je reč o vraćanju i održavanju mladolikog izgleda prirodnim putem, preporučuju ove 4 anti-aging metode. A evo i zbog čega!

1. Lasersko podmlađivanje lica

Da li ste znali da je jedna od najtraženijih antiage procedura za prirodno podmlađivanje upravo uklanjanje tragova vremena sa kože laserom? U poliklinici “Diva”, lekari specijalisti u tu svrhu koriste 4D Combo laser jer oporavak nakon ovog tretmana kratko traje, sama procedura je brza, a rezultati su fantastični i dugotrajni!

Sama procedura traje pola sata i na potpuno prirodan način podstiče vašu kožu da stvara NOVI kolagen i elastin, odnosno da se regeneriše, a kao rezultat dobijate vraćanje svežine licu, uklonjenje bore i zategnutost kože. Koža podmlađena na ovaj način sporije stari, a efekat, koji je u potpunosti vidljiv mesec dana po tretmanu, traje i do 2 godine (što zavisi od tipa kože i godina pacijenta)!

Kao najbolja preporuka lekara specijalista sa nedavno održane Master edukacije u Rimu, izdvaja se kombinacija ove procedure sa PRP metodom, ponovo tretmanom za prirodno podmlađivanje, jer se tada dobija kumulativni efekat ova dva tretmana! Više o PRP metodi, saznaćete u daljem tekstu.

2. PRP metoda podmlađivanja

Ova metoda za podmlađivanje podrazumeva postavljanje u kožu seruma punog faktora rasta iz vaše krvne plazme, čime se omogućava da se ovom, jednom od najprirodnijih metoda za podmlađivanje koje postoje, dobije podmlađena i regenerisana koža, sa umanjenim borama, baš kao i lifting lica, te glatka i elastična koža. A sve to BEZ alergijskih reakcija i nepoželjnih efekata jer se koristi krv samog pacijenta!

Kada se kombinuje sa laserskim podmlađivanjem, efekat podmlađivanja je duplo jači, a sve se to dobija BEZ upotrebe igala!

3. Hijaluronski fileri

Svi znaju da hijaluron postoji u našoj koži i da je to prirodna supstanca. Kada se koristi u cilju podmlađivanja, tada vraća jedrinu našoj koži, mladalačku svežinu, hidrira kožu i omogućava joj da zadrži vlagu, neutrališe izuzetno štetne slobodne radikale, uklanjaju se bore i vraća izgubljeni tonus koži koja postaje elastična i čvrsta, a što je možda i najvažnije, ovim tretmanom omogućava se sporije starenje! Nadoknađivanjem sa godinama izgubljenog hijalurona u koži, odlaže se stvaranje novih bora, isušivanje i opuštanje kože.

Hijaluron, s obzirom na to da je prirodan, ne izaziva alergijske reakcije i nema rizika od infekcija. U poliklinici “Diva” lekari specijalisti koriste tehniku sa Pixel kanilom, što je dodatni bonus, jer nema potrebe za velikim brojem uboda, čime se smanjuje mogućnost pojave otoka i modrica. Procedura postavljanja hijalurona traje 10 minuta, a rezultati, koji su vidljivi ODMAH nakon tretmana, tu su i do 2 godine!

Pored toga što se koristi za podmlađivanje kože, ova tehnika daje sjajne rezultate i kada je reč o povećanju, popunjavanju i konturiranju usana, koje posle procedure zadržavaju prirodan osećaj, a vidno su jedre i meke.

Uz to, hijaluron spretnim i iskusnim lekarima specijalistima omogućava i da poprave nedostatke i asimetriju.

4. Mezoterapija

Mezoterapija je popularan način za podmlađivanje jer vraća u srednji sloj kože prirodne sastojke koji joj nedostaju i to u obliku koktelavitamine A, B, C, E i K, minerale, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu i faktore rasta. Tako dolazi do poboljšanja ishrane kože, bolje hidratacije i protoka krvi, a uz to se stimuliše i stvaranje NOVOG kolagena u koži i umanjuju bore i podočnjaci, a koža je podmlađena.

Ova procedura u kombinaciji sa frakcionisanim laserom omogućava aplikaciju BEZ iglica i ravnomernu distribuciju, daje još bolje rezultate!

A zajednička prednost svih navedenih prirodnih načina za podmlađivanje je to da se, kada se kombinuju jedni sa drugima, dobija puno bolji i dugotrajniji efekat!

U izboru najbolje procedure za vas, kako i kombinacije koja bi dala najbolje rezultate, UVEK vam na BESPLATNIM konsultacijama pomažu lekari specijalisti estetske hirurgije i dermatologije u poliklinici “Diva”.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply

kako-se-prirodno-podmladiti

Related Posts

Leave a Reply