Izabrala sam stručnost – poliklinika Diva iz ugla Olivere Kovačević

Našu poznatu novinarku, voditeljku i urednicu Zabavnog programa RTS-a, Oliveru Kovačević, često nazivaju „Čeličnom lejdi“ srpskog novinarstva. Između ostalog, to se može može povezati sa činjenicom da ona predstavlja spoj lepote i intelekta. Prava je dama kada je reč o izgledu i manirima – umerena, elokventna, šarmantna i ambiciozna, a po potrebi i prilici, stroga, provokativna i odlučna da razbija tabue, stereotipe i predrasude, kako u komunikaciji, tako i u oblačenju i izgledu.

olivera-kovacevic-izabrala-sam-strucnost-poliklinika-diva-antiaging-lasersko-podmladjivanje
Olivera Kovačević je žena koja ima mnogo interesovanja, voli izazove, a ujedno zna šta želi i predano radi na tome da to i ostvari.
 
Kada ste javna ličnost postoji neka vrsta odgovornosti u vezi sa tim šta govorite, kako se ponašate i kako izgledate. Izgled je posebno uočljiv kada ste na televiziji. Kamera vas prikazuje sa svih strana i primetno je kada vodite računa o sebi. S obzirom na to da imam visoke kriterijume, obraćam pažnju na detalje i sve analiziram, kada se spremam za emisiju, pored toga što mi je na prvom mestu važno da se dobro pripremim i istražim sve što mi je dostupno, neophodno je da i izgledam prikladno i prilagođeno datoj situaciji i temi“, ističe Olivera.
 
„Postoji izreka `Lepota je u oku posmatrača`, a verujem da se unutrašnja lepota oslikava spolja i zato je to i bio jedan od osnovnih pokretača da donesem odluku da na neki način iznutra pomognem svojoj koži da izgleda najbolje moguće. Nije mi namera da menjam lični opis, već da diskretno utičem na godine koje neminovno prolaze, a naročito zbog posla kojim se bavim.
 
“Tokom konsultacija u poliklinici Diva, kroz razgovor sa doktorkom Svetlanom Bogdanović, zaključile smo da bi u toj nameri najadekvatniji izbor bio savremeni TwinLight laser. Ovaj laser na prirodan način podstiče kožu na regeneraciju, takoreći iznutra, jer stimuliše stvaranje novog kolagena, zateže kožu i utiče na osvežavanje tena”.
 
S obzirom na to da je ranije tokom života razmatrala i opciju da bude lekar, pre donošenja odluke, pristupila je istraživanju dostupnih antiaging procedura i dobro se informisala o tome koje su prednosti svake od njih. Ujedno, bilo joj je posebno važno da taj posao radi osoba koja ima sve potrebne kvalifikacije, jer ceni stručnost, ali i da joj uliva poverenje, i tako se izbor, kako kaže, sveo na dr Svetlanu Bogdanović iz poliklinike Diva.
 
Dr Bogdanović je pionir kada je reč o uvođenju lasera i radiotalasne hirurgije na naše prostore. Već dugo pratim njen rad i primećujem posvećenost, kao i sklonost ka inovacijama, što izuzetno cenim. Taj spoj stručnosti, znanja, iskustva i rezultata bio je presudan u mojoj odluci“, zaključuje Olivera.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply