8 razloga zašto su 3D mezoniti pravi izbor za lifting lica

Ukoliko ste primetili da se koža na licu opustila i odlučili da je vreme za njeno podizanje i zatezanje, 3D mezoniti lifting lica je jedna od neoperativnih antiaging procedura koja daje mlađi izgled na prirodan način. Pored toga, ovakav tretman ujedno utiče i na poboljšanje tonusa kože i korekciju bora.

8-razloga-zasto-su-3D-mezoniti-pravi-izbor-za-lifting-lica

Lifting lica 3D mezonitima obično se preporučuje osobama koje imaju više od 35 godina, ali se sa njom može početi i ranije ukoliko je to potrebno. Više je razloga zbog kojih se pacijenti poliklinike Diva, uz konsultacije sa lekarima specijalistima estetske hirurgije i dermatologije, odlučuju baš za ovu proceduru.

1. 3D mezoniti stimulišu kožu na zatezanje na prirodan način

3D mezoniti su biorazgradiva vlakna i koža ih resorbuje u roku od 4 do 8 meseci (što zavisi od godina starosti i tipa kože). Postavljanje ovih vlakana stimuliše formiranje potpuno novog kolagena u koži na njihovom mestu čime se pravi potporna mreža i na taj način obezbeđuje zatezanje.

2. Efekti 3D mezoniti su dugotrajni

Rezultati liftinga lica dobijeni pomoću ove procedure traju i do 2 godine.

3. Procedura kratko traje

Nakon aplikovanja anestetika u obliku kreme potrebno je da prođe od 15 do 20 minuta da počne njegovo dejstvo, a potom procedura postavljanja niti pomoću tankih iglica traje od 20 minuta do pola sata.

4. Postavljanje 3D mezoniti je komforno i bezbedno za pacijenta

Anestetik u obliku kreme, koji se na kožu nanosi pre procedure, omogućava komforno plasiranje 3D mezoniti u kožu pacijenta.

A o tome koliko je ova procedura bezbedna svedoči i podatak da se hirurški konci istog sastava koriste u dečjoj kardiohirurgiji.

5. Višestruki benefiti postavljanja 3D mezoniti

Nakon ove procedure dobija se lifting efekat i prirodan izgled uz normalnu mimiku lica, a koža je:

  • podmlađena,
  • prokrvljena,
  • sa korigovanim borama,
  • i novim kolagenom, a
  • obrazi dobijaju jedrinu.

6. Za lifting lica 3D mezonitima dovoljan je samo jedan tretman

Lifting lica biorazgradivim nitima prve efekte daje nakon procedure, a maksimalno su izraženi 3 do 4 meseca nakon postavljanja niti u kožu.

7. Lifting 3D mezonitima lako se kombinuje sa drugim procedurama za podmlađivanje

Procedura se može kombinovati sa mezoterapijom, PRP tretmanom, hijaluronskim filerima i laserskim liftingom, a važno je samo sačekati da prođe nekoliko dana od ugradnje 3D mezoniti.

8. Nakon postavljanja 3D mezoniti u kožu nema potrebe za dugim oporavkom

Na mestu uboda vidljive su samo tačkice koje se povlače posle par sati.

I da naglasimo, ovaj lifting lica je jednostavan tretman za izvođenje kada zahvat izvodi iskusan i obučen lekar.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply