aleksandra-simic-voditeljka-iskustva-pacijenata-diva-poliklinika

Aleksandra Simić

voditeljka

Dok nisam poznavala dr Bogdanović ona je za mene bila sinonim za male i velike važne intervencije, svima tako potrebne, koje potpadaju pod estetiku i zdravu kožu. Najpre me je osvojila svojim znanjem i stekla je moje poverenje kada sam došla na pregled mladeža. Sve je bilo u redu, a mi smo započele saradnju i brigu o mom licu.

Pobornik sam teze da svaka zena nakon 40. Godine treba da se potpomogne savremenim načinima podmlađivanja. Konture mog lica su izražene, kao i mimika, tako da sam od najranije mladosti imala borice. Danas, uz pomoć dr Bogdanović moje lice sija zahvaljujući tretmanima sa malo botoksa i hijalurona, kao i TwinLight lasera. Mislim da je u danasnje vreme ovakva vrsta kozmetike stvar lične higijene i brige o sebi. Ne delim je samo jednom polu jer mislim da i muškarci treba da brinu o sebi. Danas znam da za svaki kožni problem ili svaku neželjenu boricu na licu rešenje za mene ima dr Bogdanović. Nisam baš poverljiva kada je zdravlje u pitanju i bitno mi je da mi pomaže stručnjak poput nje. Iznenadila sam se kad sam saznala da je završila dve hirurške specijalizacije, jer je to jako retko.

Intervencije ne bole, izgled je prirodan, vi ste zadovoljni, izgledate svežije i mlađe i vredi na takav način investirati u svoju lepotu.

Moja velika iskrena preporuka od srca je dr Svetlana Bogdanović i njen sjajan tim!

Ostavite komentar