Diva poliklinika > BLOG > Fileri > Zašto je prirodan izgled u modi?

Zašto je prirodan izgled u modi?

Svakim danom se povećava broj estetskih i antiage procedura. Ujedno, s vremena na vreme, pojavljuju se različiti trendovi u vezi sa oblikom i veličinom usana, jagodica, brade, grudi… kao i u vezi sa materijalima koji se koriste. A šta kada trend prođe?

zasto-je-prirodan-izgled-u-modi-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-dermatologija-estetska-medicina
Polazno načelo lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije u poliklinici Diva, na čelu sa dr spec. Svetlanom Bogdanović je da estetski zahvati ne treba da promene lični opis i karakteristike koje su prirodno date. Osnovni stav je da je uloga antiage i estetskih procedura održavanje mladalačkog izgleda i isticanje onog što je lepo na licu uz zadržavanje sklada.
 
Zato je cilj metoda koje na prirodan način pomažu koži da ostane mladolika, a koje lekari u našoj ustanovi primenju, da se postigne prirodno i suptilno podmlađivanje. Umerenost u svemu je ključ uspešnosti, pa je tako i kada je reč o estetskoj medicini. Manje je više, često se može čuti u poliklinici Diva. Jer ideja je uspostaviti ravnotežu u crtama lica, i to je ono što uvek izgleda dobro i lepo, bez obzira na trendove.
 
Zato se pre svakog tretmana, u poliklinici Diva prvo obavljaju detaljne konsultacije na kojima se uzimaju u obzir želje pacijenta, a zatim se, u odnosu na konture lica, godine i tip kože donosi odluka o tome koje će procedure dugoročno doprineti što boljem prirodnom i skladnom mladalačkom izgledu, uz obavezno zadržavanje individualnih crta i prirodnog izraza lica.
 
Jer preterivanje sa procedurama često dovodi do nesklada na licu, a neodgovarajući materijali mogu dovesti i do zdravstvenih problema koji se mogu javiti i godinama kasnije.
 
Trendovi u estetskoj medicini dolaze i prolaze, a trebalo bi da je najvažnije da se rezultat bilo kog estetskog zahvata uklopi u celokupan izgled, jer to je ono što je lepo. I zato je prirodan i skladan izgled uvek u modi!

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply