Diva poliklinika > BLOG > Novosti u poliklinici Diva > Poliklinika DIVA proslavila 2 jubileja – 26 godina rada i godinu dana od lansiranja novih krema!

Poliklinika DIVA proslavila 2 jubileja - 26 godina rada i godinu dana od lansiranja NOVIH krema!

Poliklinika “Diva” proslavila je 26 godina uspešnog poslovanja i godinu dana od lansiranja NOVE, unapređene formule krema za antiage negu. Na ekskluzivnoj proslavi u elitnom, beogradskom restoranu “Madera”, te večeri smo obradovali sve prisutne dame kremama Dr Bogdanović Cosmetics.

strucni-tim-poliklinike-diva

Lepota po vašoj meri! Druženje dugo 26 godina

Poliklinika „Diva” je ovog novembra proslavila 26 godina rada. Bila je to idealna prilika da ceo tim od 15 članova pogleda iza sebe, osvrne se na rezultate i napravi planove za budućnost!

dr-svetlana-bogdanovic-poliklinika-diva

Osnivač poliklinike “Diva” i vođa stručnog tima, dr Svetlana Bogdanović, podsetila se početaka:

„Danas, kada se osvrnem iza sebe, shvatam da je uvođenje medicinskih i dermatoloških lasera i antiaging procedura pre 26 godina predstavljalo pravi poduhvat i pionirski korak. Estetska medicina je bila u povoju, ja na početku karijere.”

Izbor specijalizacija, otorinolaringologije sa hirugijom glave i vrata, kao i plastične i rekonstruktivne hirurgije joj je donekle utabao put i bio logičan sled razvoja:
“Kada me pitaju da li se osećam kao pionir i predvodnik, odgovaram da, osećam se i ponosna sam na svoja dostignuća i viziju. A njeno ostvarenje ne bi bilo moguće da nije bilo požrtvovanog tima stručnjaka koji me pratio u stopu, predano, odgovorno i hrabro!”

“Strast prema medicini i estetici, uz osećaj za meru i oko za detalje omogućili su nam postizanje vrhunskih rezultata. Hvala stručnom timu na tome! Želela bih da se zahvalim i svim pacijentima koji su nam poklonili poverenje i uvek motivisali da idemo napred, u korak sa vremenom”, zaključila je dr Bogdanović.

Poklon za jubilej – antiage kreme “Dr Bogdanović Cosmetics”

A slavlje je upotpunjeno poklonima koje su dobile sve dame u restoranu “Madera” – antiage kremama iz “Dr Bogdanović Cosmetics” kolekcije.

Hvala svima na divnim željama, čestitkama i poverenju tokom svih ovih godina. Budite lepi, ostanite svoji!

Vaša poliklinika “Diva”

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply