NOVO - Laser + SKIN GLOW busteri – za podmlađenu i blistavu kožu!

Kožu je neophodno redovno negovati. A kada bi vam neko rekao da je moguće istovremeno ukloniti bore sa lica, osvežiti i podmladiti kožu, a ujedno je nahraniti i regenerisati, sigurni smo da biste se odmah odlučili upravo za tu proceduru. Sve to se dobija kombinacijom ND:Yag lasera i SKIN GLOW bustera!

laserska-mezoterapija-snazan-lifting-efekat-uz-brz-oporavak

SKIN GLOW busteri, u kombinaciji sa ND:Yag laserom daju sjajne rezultate! Ovaj kombinovani tretman stimuliše stvaranje NOVOG kolagena u koži i umanjuje bore, te usporava starenje kože, a koža je nahranjena i blistava, čak i tokom hladnih dana.

Kako se koža podmlađuje pomoću kombinacije ND:Yag lasera i SKIN GLOW bustera?

Lekari specijalisti poliklinike Diva su iz kliničkog iskustva zaključili da je to idealan paket za osveženje, jer laser kožu stimuliše na regeneraciju, a zatim je SKIN GLOW busteri hrane svim neophodnim sastojcima, pa se dobija jači efekat nego kad se ove dve procedure rade pojedinačno.

Koji su efekti ove antiage procedure?

Laserska tehnologija je, kada je reč o antiaging tretmanima, napravila pravi bum u estetskoj medicini jer dovodi do snažnog lifting efekta i uklanja bore, komforna je za pacijenta, ne zahteva dug oporavak nakon tretmana, a rezultati su dugotrajni, te nije ni čudo što u ovoj kombinaciji daje zavidne rezultate.

Kako izgleda tretman ovom kombinovanom metodom?

Prvo se radi tretman ND:Yag laserom, da bi se 5 do 7 dana kasnije, u zavisnosti od godina pacijenta, tipa i stanja kože, u kožu aplicirali SKIN GLOW busteri. Laserski zrak podstiče kožu na regeneraciju, odnosno na stvaranje NOVOG kolagena i elastina.

Prednost ove procedure je da nema perutanja kože, niti crvenila, a po završetku je moguće nastaviti sa uobičajenom dnevnom rutinom, čak i kada je reč o nanošenju šminke.

Kakvi su rezultati kombinovanja laserskog podmlađivanja sa SKIN GLOW busterima?

Uz već pomenute benefite laserskog tretmana za podmlađivanje, SKIN GLOW busteri dovode do poboljšanja tena, usporavaju starenje kože, bore se ublažavaju, a koža je hidrirana i nahranjena. Sjajno je i to što se dodatno stimuliše sinteza kolagena, elastina i hijalurona!

I zato, kada se ove dve procedure obavljaju zajedno, tokom jednog tretmana, dobija se kumulativni efekat koji istovremeno utiče na uklanjanje ožiljaka i fleka.

Koliko tretmana laserskog podmlađivanja u kombinaciji sa SKIN GLOW busterima je potrebno?

Za fantastične rezultate dovoljno je uraditi 1 do 3 tretmana, a koliko je tačno potrebno određuje lekar specijalista na konsultacijama uzimajući u obzir godine pacijenta, tip i kvalitet kože.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply