Diva poliklinika > BLOG > Uklanjanje bora > NOVO – Laser + SKIN GLOW busteri – za podmlađenu i blistavu kožu!

NOVO - Laser + SKIN GLOW busteri – za podmlađenu i blistavu kožu!

Kožu je neophodno redovno negovati. A kada bi vam neko rekao da je moguće istovremeno ukloniti bore sa lica, osvežiti i podmladiti kožu, a ujedno je nahraniti i regenerisati, sigurni smo da biste se odmah odlučili upravo za tu proceduru. Sve to se dobija kombinacijom TwinLight ili Nano Q lasera i SKIN GLOW hijaluronskih skinboostera!

laserska-mezoterapija-snazan-lifting-efekat-uz-brz-oporavak

SKIN GLOW busteri, u kombinaciji sa TwinLight ili NANO Q laserom daju sjajne rezultate! Ovaj kombinovani tretman stimuliše stvaranje NOVOG kolagena u koži i umanjuje bore, te usporava starenje kože, a koža je nahranjena i blistava, čak i tokom hladnih dana.

Kako se koža podmlađuje pomoću kombinacije TwinLight ili NANO Q lasera i SKIN GLOW bustera?

Lekari specijalisti poliklinike Diva su iz kliničkog iskustva zaključili da je to idealan paket za osveženje, jer laser kožu stimuliše na regeneraciju, a zatim je SKIN GLOW busteri dodaju u kožu hijaluron ili kombinaciju peptida, aminokiselina i vitamina čime je hrane neophodnim sastojcima, pa se dobija jači efekat nego kad se ove dve procedure rade pojedinačno.

Koji su efekti ove antiage procedure?

Laserska tehnologija je, kada je reč o antiaging tretmanima, napravila pravi bum u estetskoj medicini jer dovodi do snažnog lifting efekta i uklanja bore, komforna je za pacijenta, ne zahteva dug oporavak nakon tretmana, a rezultati su dugotrajni, te nije ni čudo što u ovoj kombinaciji daje zavidne rezultate.

Kako izgleda tretman ovom kombinovanom metodom?

Prvo se radi tretman TwinLight ili NANO Q laserom, da bi se 5 do 15 dana kasnije, u zavisnosti od toga koji je laser korišćen, primenili SKIN GLOW mezoterapijski skinboosteri sastavljeni od peptida, hijalurona i vitamina koji je hrane i hidriraju.

A kod pacijenata starijih od 40 godina preporuka je aplikacija hijaluronskih skinboostera, koji su u stvari hijaluronski fileri dizajnirani za duboku hidrataciju celog lica i vrata, a istovremeno povećavaju volumen kože čime je dodatno zatežu posle procedure laserom.

Laserski zrak podstiče kožu na regeneraciju, odnosno na stvaranje NOVOG kolagena i elastina.

Prednost ove procedure je da nema perutanja kože, niti crvenila, a po završetku je moguće nastaviti sa uobičajenom dnevnom rutinom, čak i kada je reč o nanošenju šminke.

Kakvi su rezultati kombinovanja laserskog podmlađivanja sa SKIN GLOW busterima?

Uz već pomenute benefite laserskog tretmana za podmlađivanje, SKIN GLOW busteri dovode do poboljšanja tena, usporavaju starenje kože, bore se ublažavaju, a koža je hidrirana i nahranjena. Sjajno je i to što se dodatno stimuliše sinteza kolagena, elastina i hijalurona!

I zato, kada se ove dve procedure obavljaju u kombinaciji dobija se kumulativni efekat dva antiaging tretmana koji istovremeno utiče na uklanjanje ožiljaka i fleka.

Koliko tretmana laserskog podmlađivanja u kombinaciji sa SKIN GLOW busterima je potrebno?

Zaznačajne rezultate dovoljno je uraditi 1 do 2 tretmana, a koliko je tačno potrebno određuje lekar specijalista na konsultacijama uzimajući u obzir godine pacijenta, tip i kvalitet kože.

NAPOMENA:

Da li su ove procedure pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Na konsultacijama koje su BESPLATNE, naši lekari specijalisti u razgovoru sa pacijentom o očekivanim efektima uz direktan uvid u stanje kože, preporučuju procedure ili kombinaciju procedura koje će dati željene rezultate.

Zakazivanje za besplatne konsultacije pre procedure laserskog podmlađivanja u kombinaciji sa SKIN GLOW busterima u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure laserskog podmlađivanja u kombinaciji sa SKIN GLOW busterima  kako bi lekar procenio koja će dati najbolje efekte u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Ostavite komentar