Diva poliklinika > BLOG > Uklanjanje bora > Koje se laserske procedure mogu obavljati tokom leta i kako je to moguće? LASER ZA LETO – NANO Q!

Koje se laserske procedure mogu obavljati tokom leta i kako je to moguće? Laser za leto - NANO Q!

NOVI NANO Q laser u poliklinici Diva dr Bogdanović je maksimalno bezbedan i za podmlađivanje osunčane kože i može se raditi bez ograničenja tokom cele godine, kao i leti. Poznato je da se laserski tretmani obavljaju u periodu godine kada nema mnogo sunčanih dana, jer laserski snop, kod većine lasera, cilja pigment u koži, te na taj način uklanja dlačice, kapilare i fleke na koži. Međutim, novi laser inovativne NANO tehnologije pomera granice, a pacijenti ga često nazivaju i laser za leto. Evo po čemu se on razlikuje od drugih lasera i zbog čega se može koristiti i tokom letnjih meseci.

sta-sve-moze-laser-za-leto-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-dermatologija

Za razliku od većine drugih lasera – NANO Q laser se potpuno bezbedno može koristiti tokom letnjih meseci čak i neposredno pre, kao i posle sunčanja.

Nano laserska tehnologija samo u poliklinici Diva – NANO Q laser za leto!

Novi laser inovativne tehnologije koji u poliklinici Diva koriste lekari specijalisti je NANO Q LASER. On se može upotrebljavati i tokom sunčanog perioda godine. Ovaj laser omogućava da se tokom celog leta, odnosno tokom cele godine neometano radi:

  • podmlađivanje kože,
  • zatezanje kože,
  • uklanjanje fleka i lečenje melazme,
  • lečenje rosacea-e,
  • uklanjanje kapilara na licu i telu,
  • uklanjanje ožiljaka od akni.

nano-q-podmladjivanje-laserom-i-tokom-leta-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd  nano-q-laser-za-lifting-efekat-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd

Kako je moguće laserom tretirati i osunčanu kožu?

S obzirom na to da ovom laseru target nije pigment kože, već deluje na kolagen i krvne sudove, kapilare i crvenilo, on ne zahteva da koža nije osunčana.

Novi Nano Q Laser je potpuno bezbedan jer laserski zrak prolazi kroz površinski sloj kože bez narušavanja integriteta epiderma. Resorbuje se u dubljim strukturama. Svojim dejstvom dovodi do aktivacije regenerativnih mehanizama i stimulacije neokolageneze što dovodo do formiranja novih potpornih kolagenih mrežica u koži. Tako se koža osvežava i zateže.

Ujedno, deluje na skupljanje krvnih sudova kada su prošireni i sanira ih. Zato kapilari prestaju da budu vidljivi, pa samim tim nestaje crvenilo i može se lečiti rosacea.

nano-q-lasersko-podmladjivanje-nano-tehnologija-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd

Nano tehnologija ovog lasera je napravila ozbiljan prodor u lečenju fleka i hiprepigmentacija uključujuci i melazmu kao najtežu formu jer daje dugoročne rezultate bez ponovnog vraćanja uspešno eliminisanog viška pigmenta.

Terapijski efekat na fleke i hiperpigmentacije se postiže sinergijskim dejstvom rapidnog dubokog zagrevanja i fotoakustičkim efektom laserskog zraka. To dovodi do usitnjavanja pigmenta u hiperpigmentacijama u sitne čestice koje se kasnije i trajno eliminišu procesom fagocitoze od strane makrofaga – ćelije čistači.

NAPOMENA:

Da li su ove procedure pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Na konsultacijama koje su BESPLATNE, naši lekari specijalisti u razgovoru sa pacijentom o očekivanim efektima uz direktan uvid u stanje kože, preporučuju procedure ili kombinaciju procedura koje će dati željene rezultate.

Zakazivanje za besplatne konsultacije pre procedure tokom koje se koristi laser za leto u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure tokom koje se koristi laser za leto kako bi lekar procenio koja će dati najbolje efekte u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Ostavite komentar