Koje se laserske procedure mogu obavljati tokom leta i kako je to moguće? Laser za leto - Alma Q!

NOVI nano laser ALMA Q u poliklinici Diva dr Bogdanović je maksimalno bezbedan i za podmlađivanje osunčane kože i može se raditi bez ograničenja tokom celog leta. Poznato je da se laserski tretmani obavljaju u periodu godine kada nema mnogo sunčanih dana, jer laserski snop, kod većine lasera, cilja pigment u koži, te na taj način uklanja dlačice, kapilare i fleke na koži. Međutim, novi laser nano tehnologije pomera granice, a pacijenti ga često nazivaju i laser za leto. Evo po čemu se on razlikuje od drugih lasera i zbog čega se može koristiti i tokom letnjih meseci.

sta-sve-moze-laser-za-leto-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-dermatologija

Moć nano laserske tehnologije samo u poliklinici Diva – Alma Q laser za leto!

Novi laser NAJSAVREMENIJE nano tehnologije koji u poliklinici Diva koriste lekari specijalisti je NANO ALMA Q LASER. On se može upotrebljavati i tokom sunčanog perioda godine. Ovaj laser omogućava da se tokom celog leta neometano radi:

  • podmlađivanje kože,
  • zatezanje kože,
  • uklanjanje fleka i lečenje melazme,
  • lečenje rosacea-e,
  • uklanjanje kapilara na licu i telu,
  • uklanjanje ožiljaka od akni.

alma-q-podmladjivanje-laserom-i-tokom-leta-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd  alma-q-laser-za-lifting-efekat-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd

Kako je moguće laserom tretirati i osunčanu kožu?

S obzirom na to da ovom laseru target nije pigment kože, već deluje na kolagen i krvne sudove, kapilare i crvenilo, on ne zahteva da koža nije osunčana.

Novi Nano Alma Q Laser je potpuno bezbedan jer laserski zrak prolazi kroz površinski sloj kože bez narušavanja integriteta epiderma. Resorbuje se u dubljim strukturama. Svojim dejstvom dovodi do aktivacije regenerativnih mehanizama i stimulacije neokolageneze što dovodo do formiranja novih potpornih kolagenih mrežica u koži. Tako se koža osvežava i zateže.

Ujedno, deluje na skupljanje krvnih sudova kada su prošireni i sanira ih. Zato kapilari prestaju da budu vidljivi, pa samim tim nestaje crvenilo i leči se rosacea.

alma-q-lasersko-podmladjivanje-nano-tehnologija-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd

Nano tehnologija Alma Q lasera je napravila ozbiljan prodor u lečenju fleka i hiprepigmentacija uključujuci i melazmu kao najtežu formu jer daje dugoročne rezultate bez ponovnog vraćanja uspešno eliminisanog viška pigmenta.

Terapijski efekat na fleke i hiperpigmentacije se postiže sinergijskim dejstvom rapidnog dubokog zagrevanja i fotoakustičkim efektom laserskog zraka. To dovodi do usitnjavanja pigmenta u hiperpigmentacijama u sitne čestice koje se kasnije i trajno eliminišu procesom fagocitoze od strane makrofaga – ćelije čistači.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply