Pratite nas na

Koje se laserske procedure mogu obavljati tokom leta i kako je to moguće? Laser za leto - Alma Q!

NOVI nano laser ALMA Q u poliklinici Diva dr Bogdanović je maksimalno bezbedan i za podmlađivanje osunčane kože i može se raditi bez ograničenja tokom celog leta. Poznato je da se laserski tretmani obavljaju u periodu godine kada nema mnogo sunčanih dana, jer laserski snop, kod većine lasera, cilja pigment u koži, te na taj način uklanja dlačice, kapilare i fleke na koži. Međutim, novi laser nano tehnologije pomera granice, a pacijenti ga često nazivaju i laser za leto. Evo po čemu se on razlikuje od drugih lasera i zbog čega se može koristiti i tokom letnjih meseci.

sta-sve-moze-laser-za-leto-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-dermatologija

Moć nano laserske tehnologije samo u poliklinici Diva – Alma Q laser za leto!

Novi laser NAJSAVREMENIJE nano tehnologije koji u poliklinici Diva koriste lekari specijalisti je NANO ALMA Q LASER koji se može upotrebljavati i tokom sunčanog perioda godine. Ovaj laser omogućava da se tokom celog leta neometano radi:

 • podmlađivanje kože,
 • zatezanje kože,
 • uklanjanje fleka i lečenje melazme,
 • lečenje rosacea-e,
 • uklanjanje kapilara na licu i telu,
 • uklanjanje ožiljaka od akni.

alma-q-podmladjivanje-laserom-i-tokom-leta-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd  alma-q-laser-je-izbor-nine-radulovic-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd

Kako je moguće laserom tretirati i osunčanu kožu?

S obzirom na to da ovom laseru target nije pigment kože, već deluje na kolagen i krvne sudove, kapilare i crvenilo, on ne zahteva da koža nije osunčana.

Novi Nano Alma Q Laser je potpuno bezbedan jer laserski zrak prolazi kroz površinski sloj kože bez narušavanja integriteta epiderma i resorbuje se u dubljim strukturama. Svojim dejstvom dovodi do aktivacije regenerativnih mehanizama i stimulacije neokolageneze što dovodo do formiranja novih potpornih kolagenih mrežica u koži. Tako se koža osvežava i zateže.

Ujedno, deluje na skupljanje krvnih sudova kada su prošireni i sanira ih, zato kapilari prestaju da budu vidljivi, pa samim tim nestaje crvenilo i leči se rosacea.

alma-q-lasersko-podmladjivanje-nano-tehnologija-poliklinika-diva-dr-bogdqanovic-beograd

Nano tehnologija Alma Q lasera je napravila ozbiljan prodor u lečenju fleka i hiprepigmentacija uključujuci i melazmu kao najtežu formu jer daje dugoročne rezultate bez ponovnog vraćanja uspešno eliminisanog viška pigmenta.

Terapijski efekat na fleke i hiperpigmentacije se postiže sinergijskim dejstvom rapidnog dubokog zagrevanja i fotoakustičkim efektom laserskog zraka što dovodi do usitnjavanja pigmenta u hiperpigmentacijama u sitne čestice koje se kasnije i trajno eliminišu procesom fagocitoze od strane makrofaga – ćelije čistači.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Nina Radulović, TV voditeljka, deli svoje iskustvo sa ALMA Q laserom:
„Ako se plašite igle i ne volite botoks, onda je ALMA Q laser pravo rešenje! To je potpuno inovativna NANO TEHNOLOGIJA i uz pomoć ALMA Q lasera možete postići potpuni LIFTING EFEKAT na svom licu.“
„Efekat je potpuno isti kao tretman botoksom tako da ja danas ne radim botoks nego ALMA Q laser.
ALMA Q laser može da se radi:
 • i kada je koža OSUNČANA,
 • POTPUNO je BEZBOLAN,
 • NEMA IRITACIJA,
 • podstiče STVARANJE KOLAGENA,
 • ZATEŽE KOŽU,
 • OTKLANJA FINE BORICE,
 • NESTAJU vidljive PORE,
 • UKLANJA FLEKE.

ALMA Q je MOJ IZBOR ZA OVO LETO!”

Related Posts

Leave a Reply