Diva poliklinika > BLOG > Uklanjanje bora > GLOW & GO – pomak u antiagingu – NOVA generacija Nd:Yag lasera

GLOW & GO - pomak u antiagingu - NOVA generacija NANO Q lasera

Nova generacija NANO Q lasera napravila je ozbiljan pomak u antiagingu jer podmlađuje i tonira kožu potpuno komforno i bez perioda oporavka.

glow-and-go-podmladjivanje-laserom-poliklinika-diva

Napredak u neoperativnom podmlađivanju!

Prva neinvazivna terapija sa izuzetnim rezultatima je idealno rešenje za sve koji žele brz efekat, a bez pauze u dnevnim obavezama.

Prednosti ove metode su u tome što je:

  • komforna,
  • može se tretirati i osunčana koža
  • i bez perioda oporavka
  • bez neželjenih efekata

Tretman ovim laserom je izbalansirana tehnika koja je premostila nedovoljnu efikasnost soft lasera i dug oporavak od 3 do 4 nedelje posle tretmana hirurškim laserima, pa daje snažne efekte bez perioda oporavka. Tretman ovim laserom je sigurna, minimalno invazivna procedura koja korišćenjem tehnike strogo selektivnog laserskog zraka omogućava da površinski sloj kože ostane intaktan, a tretirane zone u dubljim slojevima derma dovode procesom neokolageneze do stvaranja potpuno novih kolagenih mrežica sa fantastičnim rezultatima u eliminaciji bora uz istovremeno zatezanje i toniranje kože lica i vrata.

Preporučuju se 1 do 2 tretmana sa pauzama od 4 do 6 nedelja.

Rezultati se vide ODMAH posle tretmana, lice je jedro i zategnuto, čelo glatko, obrve podignute, a koža oko očiju glatka i bez bora. Što postaje sve izraženije tokom naredne četiri nedelje..

Šta je to što osvaja pacijente kod ove antiaging procedure?

Nova NANO Q tehnologija se izborila za svoje mesto u svetu antiaginga s obzirom na to da je tempo života sve brži, jer su tretmani bezbolni, ne izazivaju iritaciju, mogu se uraditi u toku radnog dana, a efekti su vidljivi odmah.

Da li je antiaging tretman ovim laserom bezbedan?

Tretman novim NANO Q laserom je bezbedan, komforan i efikasan. Bezbednost ove terapije je zagarantovana visokom tehnologijom lasera koji plasira monohromatski zrak tako da deluje visokoselektivno stimulišući neokolagenezu bez ikakve iritacije okolnih struktura. Rezultati postignuti ovom terapijom su značajni i dugotrajni.

Koje su prednosti nove NANO Q tehnologije?

Prednosti ovog lasera, u odnosu na dosadašnje terapije:

  • Procedura je komforna i nema neželjenih efekata.
  • Brza je i efikasna, a dugotrajan efekat se postiže za jedan do dva tretmana.

Da li postoje neželjeni efekti ove antiaging procedure?

Tretmani nemaju neželjene efekte ni komplikacije, zahvaljujući strogoj selektivnosti laserskog zraka koji stimuliše neokolagenezu.

 

Dr spec. S. Bogdanović – estetski hirurg i aplikacioni specijalista za dermatološke i hirurške lasere

NAPOMENA:

Da li su ove procedure pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Na konsultacijama koje su BESPLATNE, naši lekari specijalisti u razgovoru sa pacijentom o očekivanim efektima uz direktan uvid u stanje kože, preporučuju procedure ili kombinaciju procedura koje će dati željene rezultate.

Zakazivanje za besplatne konsultacije pre procedure za podmlađivanje NANO Q laserom u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure za podmlađivanje NANO Q laserom kako bi lekar procenio koja će dati najbolje efekte u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete.

Pregled ili proceduru možete zakazati

  • svakog radnog dana od 9h do 20h
  • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Ostavite komentar