GLOW & GO - tornado u antiagingu - NOVA generacija Nd:Yag lasera

Nova generacija Nd:Yag lasera napravila je tornado u antiagingu jer podmlađuje i tonira kožu potpuno bezbolno i bez oporavka.

glow-and-go-podmladjivanje-laserom-poliklinika-diva

Revolucija u neoperativnom podmlađivanju!

Prva neinvazivna terapija sa izuzetnim rezultatima je idealno rešenje za sve koji žele brz efekat, a bez pauze u dnevnim obavezama.

Revolucionarnost ove metode je u tome što je:

  • bezbolna,
  • bez neželjenih efekata
  • i bez perioda oporavka.

Tretman ovim laserom je izbalansirana tehnika koja je premostila nedovoljnu efikasnost soft lasera i dug oporavak od 6 nedelja posle tretmana hirurškim laserima, pa daje snažne efekte bez perioda oporavka. Tretman ovim laserom je sigurna, minimalno invazivna procedura koja korišćenjem tehnike strogo selektivnog laserskog zraka omogućava da površinski sloj kože ostane intaktan, a tretirane zone u dubljim slojevima derma dovode procesom neokolageneze do stvaranja potpuno novih kolagenih mrežica sa fantastičnim rezultatima u eliminaciji bora uz istovremeno zatezanje i toniranje kože lica i vrata.

Preporučuju se 2 do 3 tretmana sa pauzama od 4 do 6 nedelja.

Rezultati se vide već posle 24 sata i postaju sve izraženiji u naredne četiri nedelje.

Šta je to što osvaja pacijente kod ove antiaging procedure?

Neablativni laseri su postali hit u svetu s obzirom na to da je tempo života sve brži, jer su tretmani bezbolni, ne izazivaju iritaciju, mogu se uraditi u toku radnog dana, a efekti su vidljivi odmah.

Da li je antiaging tretman ovim laserom bezbedan?

Tretman novim Nd:Yag laserom je bezbedan, bezbolan i efikasan. Bezbednost ove terapije je zagarantovana visokom tehnologijom lasera koji plasira monohromatski zrak tako da deluje visokoselektivno stimulišući neokolagenezu bez ikakve iritacije okolnih struktura. Rezultati postignuti ovom terapijom su fantastični i dugotrajni.

Koje su prednosti nove Nd:Yag tehnologije?

Prednosti Nd:Yag lasera, u odnosu na dosadašnje terapije:

  • Procedura je bezbolna i nema neželjenih efekata.
  • Brza je i efikasna, a dugotrajan efekat se postiže za dva do tri tretmana.

Da li postoje neželjeni efekti ove antiaging procedure?

Tretmani nemaju neželjene efekte ni komplikacije, zahvaljujući strogoj selektivnosti laserskog zraka koji stimuliše neokolagenezu.

 

Dr spec. S. Bogdanović – estetski hirurg i aplikacioni specijalista za dermatološke i hirurške lasere

DIVA poliklinika
Kosovska 34
011/ 32 42 841, 334 66 53

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply