Diva poliklinika > BLOG > Uklanjanje bora > Čemu sve služi NOVA tehnika u poliklinici DIVA – laser i PRP?

Čemu sve služi NOVA tehnika u poliklinici DIVA – laser i PRP?

NOVA metoda za podmlađivanje i odličan ten sa snažnim efektima je kombinacija procedura – dermatološki laser i PRP tretman. Ova savremena procedura izdvoja se zbog izuzetno efikasnog regenerativnog dejstva na kožu i višestrukih benefita.

laser-i-prp-podmladjivanje-lep-ten-uklanjanje-oziljaka
Ova procedura udružuje dejstvo laserskog podmlađivanja i reparacije u strukturi kože sa stimulacijom regeneracije kože pomoću krvne plazme.
 
Kombinacija lasera i PRP metode omogućila nam je da prilikom plasiranja faktora rasta iz plazme samog pacijenta u kožu postignemo kumulativan efekat ove dve procedure i na komforan način dobijemo značajne rezultate:
 • u podmlađivanju,
 • lečenju ožiljaka,
 • proširenih pora,
 • i uklanjanju fleka sa kože,

odnosno postignemo kumulativni efekat ove dve popularne procedure.

Laser i PRP metoda prilagođena je svim uzrastima, jer laser, koji se koristi u poliklinici Diva, poseduje više kompjuterizovanih programa prilagođenih godinama pacijenta:

 • program za podmlađivanje i lifting kože,
 • program za lečenje ožiljaka i
 • program za poboljšanje tena.

U prvom delu tretmana, laserom se prave mikrootvori u koži čime se stimuliše stvaranje kolagena i istovremeno otvaraju kanalići za plasiranje centrifugiranog seruma iz krvne plazme pacijenta. Serum koji sadrži faktore rasta iz trombocita krvne plazme prodire u dublje slojeve epiderma kroz mikrootvore koje je napravio laser. Na taj način se dobija izuzetan efekat reparacije kože.

Snažan sistem za hlađenje, koji se koristi tokom tretmana, anestezira površinu kože i čini proceduru komfornom za pacijenta.

Ovaj tretman daje odlične rezultate kako za podmlađivanje tako i za poboljšanje tena i uklanjanje ožiljaka od akni.

NAPOMENA:

Da li su ove procedure pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Na konsultacijama koje su BESPLATNE, naši lekari specijalisti u razgovoru sa pacijentom o očekivanim efektima uz direktan uvid u stanje kože, preporučuju procedure ili kombinaciju procedura koje će dati željene rezultate.

Zakazivanje za besplatne konsultacije pre procedure laser i PRP u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure laser i PRP kako bi lekar procenio koja će dati najbolje efekte u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841 ili na mail info@divaclinic.com

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete.

Pregled ili proceduru možete zakazati

 • svakog radnog dana od 9h do 20h
 • i subotom od 9h do 15h.

Vaša „Poliklinika Diva“

Kombinacijom laserskog i PRP tretmana sada se za kratko vreme dobija odličan efekat podmlađivanja ili eliminacije ožiljaka, pora i flekica, bez upotrebe igala.

 
Prirodan izgled i dugotrajan efekat odlike su ove kombinovane medicinske i antiaging metode. Udruženi, laser i PRP, stimulišu regenerativne sposobnosti organizma što dovodi do:
 • glatke i elastične kože,
 • liftinga kože i uklanjanja bora,
 • održavanja tonusa i svežine kože,
 • ojačavanja strukture kože u svim slojevima,
 • stvaranja NOVIH kolagenih mrežica,
 • poboljšanja tena i
 • uklanjanja ožiljaka,

uz istovremenu korekciju flekica i ostalih nepravilnosti na površini kože.

Kombinacija laserskog i PRP tretmana stimuliše regenerativne sposobnosti organizma i sintezu novog kolagena u koži.

 
Ovaj tretman daje odlične rezultate kako za podmlađivanje tako i za poboljšanje tena i uklanjanje ožiljaka od akni.
 
Iskoristite više od 25 godina iskustva lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije u poliklinici Diva! Zadržite prirodan izgled i lepu kožu pomoću kombinacije lasera i PRP metode!

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

2 Responses

Ostavite komentar