10 prednosti laserske epilacije - uklanjanje dlačica medicinskim laserom!

O uklanjanju dlačica brinemo tokom čitave godine, jer je to odavno postalo deo svakodnevne brige o koži i higijene. Ipak, pred proleće i leto mnogo više pažnje posvećujemo delovima tela koji su tada vidljiviji i trudimo se da koža bude lepa, glatka i bez neželjenih dlačica. Usled dostupnosti mnogo različitih načina za rešavanje problema maljavosti pitali smo one koji su se odlučili za trajnu epilaciju medicinskim laserom, i koji iz svog iskustva tvrde da je to efikasna metoda, da izdvoje 10 benefita ovog tretmana.

10-prednosti-uklanjanja-dlacica-pomocu-epilacije-medicinskim-laserom-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Već smo pisali o tome da je jedna od najtraženijih procedura u poliklinici “Diva” epilacija medicinskim laserima. Ovoga puta bavimo se razlozima zbog kojih su se naši pacijenti odlučili upravo za ovaj pristup uklanjanja dlačica. Krenimo redom od broja 10 pa do prvog mesta!

10. ZBOGOM urastanju dlačica!

Drugi popularni tretmani za uklanjanje dlačica (kao što su depilacija, brijanje, kreme za uklanjanje dlaka) često dovode do folikulitisaupale korena dlake do koje dolazi zbog urastanja dlačica, te se javljaju čirići i bubuljice, a mesto je bolno na dodir. A naši pacijenti su se uverili u to da epilacija medicinskim laserom uspešno rešava taj problem, jer se tokom ovog tretmana uništava koren dlake, pa je samim nema urastanja.

9. Epilacija medicinskim laserom je ODLIČAN izbor za ljude koji su skloni alergijama!

Ovo je još jedan zdravstveni razlog zbog kojeg se ljudi odlučuju da problem maljavosti reše pomoću epilacije medicinskim laserima. S obzirom na to da se tokom tretmana ne koriste preparati koji mogu uzrokovati alergijske reakcije, već dlačice uklanja laserski zrak, nema bojazni od pojave alergija.

8. NEMA pucanja kapilara!

Kao što je opšte poznato, depilacija često dovodi do pucanja kapilara te njihove vidljivosti na površini kože, a onda se prinuđeni da idete na tretman uklanjanja kapilara. A prilikom epilacije medicinskim laserima nema straha da će se to dogoditi!

7. Epilacija medicinskim laserima kratko traje!

Da, dobro ste pročitali! S obzirom na to da je laserski zrak jak kod medicinskih lasera koji se koriste u poliklinici “Diva”, sam tretman, na primer, celih nogu ili leđa (kod muškaraca) traje tek oko 40 minuta. Svakako, što je manja površina koja se tretira, potrebno je manje vremena da se obavi procedura.

6. Tretman je skoro bezbolan!

Pacijenti, koji su ranije išli na klasičnu depilaciju voskom ili koji koriste električne epilatore za uklanjanje dlačica koji ih čupaju, kažu da se bol tokom tog tretmana ne može ni uporediti sa blagim peckanjem koje osećaju tokom epilacije medicinskim laserima!

5. Moguće je ukloniti i svetle dlačice!

Medicinski laseri (Lumenis i Nd:Yag laser), koje lekari specijalisti koriste u poliklinici “Diva”, mogu ukloniti tamne i jake, kao i svetle i tanke dlačice što je do sada bila nemoguća misija.

4. Potrebno je samo 3 do 5 tretmana za FANTASTIČNE rezultate!

Da bi se dlačice zaista uklonile pomoću medicinskih lasera potrebno je od 3 do 5 tretmana kada je reč o tamnim i jakim dlačicama, odnosno od 4 do 6 (što zavisi od samih dlačica), kada se primenjuje na svetle i tanke!

3. Koža posle laserskih tretmana postaje baršunasta!

Osim što rešavaju problem neželjenih dlačica, medicinski laseri i neguju kožu, te je ona nakon tretmana lepa, meka, baršunasta i glatka.

2. Dlačice su uklonjenje!

Za razliku od kozmetoloških aparata koji usporavaju rast dlačica i ne mogu ih u potpunosti ukloniti, medicinski laseri koji imaju mnogo jači svetlosni zrak, u rukama iskusnih lekara specijalista, uklanjaju dlake.

U polikliniku “Diva” često dolaze pacijenti kojima i posle 15 do 20 tretmana sa kozmetološkim aparatima i dalje rastu dlačice, a na to su već potrošili mnogo novca. Zamislite njihovo iznenađenje kada se dlačice uklanjaju epilacijom medicinskim laserima!

1. Epilacija medicinskim laserima štedi novac!

Ono što su shvatili svi naši pacijenti može se i lako izračunati! Ukoliko stavite na papir koliko novca trošite godinama na različite preparate i tretmane za uklanjanje dlačica koji to ne čine trajno, vrlo brzo shvatite da je isplativije uraditi od 3 do 5 tretmana, koliko je potrebno za rešenje problema sa neželjenim maljama, odnosno da je dovoljno izdvojiti novac za par procedura, jer je to EFIKASNO rešenje!

Primera radi, u poliklinici “Diva” cena tretmana za uklanjanje dlačica sa nausnica medicinskim laserom je oko 3.000 dinara i sa od 3 do 5 takvih tretmana možete se osloboditi neželjenih dlačica na nausnicama!

A kao BONUS – još jedan razlog koji vam može pomoći da se odlučite za epilaciju medicinskim laserima – u poliklinici “Diva” tu proceduru obavljaju lekari specijalisti dermatologije i estetske hirurgije sa višedecenijskim iskustvom, što je svakako značajna garancija da ste u pravim rukama!

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Related Posts

Leave a Reply

10-prednosti-uklanjanja-dlacica-pomocu-epilacije-medicinskim-laserom

Related Posts

Leave a Reply