sr POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d
sr POLIKLINIKA DIVA - Kosovska 34 | Njegoševa 19a | Z. Đinđića 125d

Nagradni konkurs - IDEALNA KOMBINACIJA - Poliklinika Diva + Uriage

Pronađite IDEALNU KOMBINACIJU procedure i preparata za negu lica i tela! Poklon koji su vam pripremili Poliklinika Diva i Uriage LAKO MOŽE BITI VAŠ! Poklanjamo vam 3 PAKETA Uriage dnevne rutine za negu kože koji sadrže ČAK 5 PREPARATA za negu: penu za umivanje, Eau Thermale Esenciju, Eau Thermale laganu kremu, Eau kompaktnu toniranu kremu SPF 30 i svilenkasti losion za telo!

nagradni-konkurs-idealna-kombinacija-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-i-uriage
Da biste učestvovali u ovom nagradnom konkursu, sve što je potrebno da uradite je da izaberete svoju IDEALNU KOMBINACIJU – proceduru Poliklinike Diva i Uriage negu za kožu i napišete zašto je baš to vaša savršena kombinacija u komentaru ispod posta o nagradnom konkursu na našoj Facebook ili Instagram stranici!
 
Koje su to 4 IDEALNE KOMBINACIJE možete pročitati u nastavku teksta.
 
Nagradni konkurs traje od 12. do 21. juna 2021. godine.
 
Biraju se NAJKREATIVNIJI KOMENTARI, a 3 DOBITNIKA proglašavamo u sredu, 23. juna 2021. godine na našoj Facebook i Instagram stranici.
 
Podelite nagradni konkurs sa prijateljima i zapratite stranice poliklinike Diva i Uriage!
idealna-kombinacija-broj-1-nagradni-konkurs-hyalift-75-poliklinika-diva-i-uriage-kompakt-krema-i-pena-za-ciscenje-lica

IDEALNA KOMBINACIJA NO 1 za savršen ten!

 

HYALIFT 75 skinbooster procedura + Kompakt krema SPF30 10 g + URI Pena za čišćenje lica 150 ml 

Hyalift 75 skinbooster je novi regenerativni filer sa izvanrednim rezultatima u podmlađivanju, biorevitalizaciji kože i postizanju optimalnog hidrobalansa uz istovremeni oporavak atrofične i istanjene kože.

Kompaktna tonirana krema sa Uriage termalnim prahom predstavlja adekvatnu zaštitu od sunca, hidrira kožu i ima antioksidantni efekat. Ujednačava ten i pruža prirodni izgled uz visoku pokrivnu moć.

URI Pena za čišćenje lica je ultra nežna pena za umivanje i skidanje šminke sa lica i oko očiju. Prisustvo ekstrakta nara učiniće kožu mekanom, glatkom i blistavom.

idealna-kombinacija-broj-2-nagradni-konkurs-prp-terapija-poliklinika-diva-i-uriage-esencija

IDEALNA KOMBINACIJA NO 2 za blistavu kožu!

 

PRP terapija + URI EAU TH Esencija 100 ml 

PRP terapija tokom koje se koriste faktori rasta iz krvne plazme samog pacijenta. Time se omogućava regeneracija tkiva i bolji protok krvi u koži. Koži se popravljaju tonus i elastičnost, te podstiče stvaranje novog kolagena.

URI EAU TH Esencija je koncentrovana formula koja koži pruža pravu infuziju hidratacije i jača kožnu barijeru. Ekstrakt Albicije +  hijaluronska kiselina čine kožu blistavom i jedrom.

Nakon čišćenja lica, nanesite 3-4 kapi esencije na dlanove i nežno utapkajte.  Vodena tekstura ove  čarobne esencije obezbeđuje da svi aktivni sastojci prođu u dublje slojeve kože. Nakon toga koža je spremna da primi blagodeti dalje nege.

Može se koristiti samostalno, ali i kombinovati sa serumom ili kremom pogodnom za vaš tip kože, kako bi se postigao maksimalni efekat. Za blistavu i savršeno hidriranu kožu.

idealna-kombinacija-broj-3-nagradni-konkurs-hijaluronski-fileri-poliklinika-diva-i-uriage-lagana-krema

IDEALNA KOMBINACIJA NO 3 za podmlađivanje!

 

Hijaluronski fileri + URI EAU TH Lagana krema 40 ml (water cream)

Hijaluronski fileri imaju višestruke funkcije – hidriranje kožeodržavanje tonusa kože i neutralisanje izrazito štetnih slobodnih radikala.

Vezivanjem vode, hijaluron omogućava bolju hidrataciju tkiva, popravlja nedostatke i ublažava borice.

Uriage EAU Thermale je lagana hidrantna krema osvežavajuće teksture, daje trenutni osećaj hlađenja na koži. Nemasna tekstura koja se brzo upija, pruža idealnu hidrataciju i blistavost.

idealna-kombinacija-broj-4-nagradni-konkurs-laserska-epilacija-oblikovanje-tela-laserom-poliklinika-diva-i-uriage-losion-za-telo

IDEALNA KOMBINACIJA NO 4 za telo!

 

Trajna epilacija laserom ili oblikovanje tela laserom + URI EAU TH Svileni losion za telo 200 ml

Trajna laserska epilacija je medicinska metoda koja bezbedno uklanja neželjene dlačice sa lica i tela. Koža je baršunasta i nema urastanja dlačica.

Laserska lipoliza za oblikovanje tela omogućava da se smanji obim tretirane regije i istope masne naslage, koje se posle sporo vraćaju.

URI EAU TH Svileni losion za telo je fluidan i glatki losion za telo koji intenzivno hidrira, umiruje i hrani kožu. Njegova lagana tekstura, koja se brzo upija, omogućava brže oblačenje. Pogodno za primenu kod dece i odraslih.

UČESTVOVANJE u nagradnom konkursu poliklinike Diva i Uriage

Da biste učestvovali u ovom nagradnom konkursu, sve što je potrebno da uradite je da između 12. i 21. juna 2021. godine izaberete svoju IDEALNU KOMBINACIJU – proceduru Poliklinike Diva i Uriage negu za kožu i napišete zašto je baš to vaša savršena kombinacija u komentaru ispod posta o nagradnom konkursu na našoj Facebook ili Instagram stranici!
 
Možda baš vaš komentar bude među 3 DOBITNIČKA i osvojite jedan od 3 POKLON PAKETA URIAGE PROIZVODA koji sadrže ČAK 5 PREPARATA ZA NEGU KOŽE:
  1. URI Penu za čišćenje lica,
  2. Eau Thermale Esenciju,
  3. Eau Thermale laganu kremu,
  4. Eau kompaktnu toniranu kremu SPF 30 i
  5. URI EAU TH svilenkasti losion za telo!

Leave a Reply