MAKEOVER | DOBITNICI NAGRADNOG KONKURSA

ISKORISTITE PRILIKU - ZABLISTAJTE! POLIKLINIKA DIVA POKLANJA TRI MAKEOVER-a LICA!

Deo naše rođendanske proslave, tri decenije rada Poliklinike Diva smo odlučili da proslavimo sa vama. Mi znamo da se mnogo toga krije u zadovoljstvu sopstvenim izgledom! Na naš nagradni konkurs, kompletan MAKEOVER-a LICA, stiglo je preko hiljadu vaših prijava. Zaista ste nam otežali izbor!

Hvala svima vama koji ste učestvovali!   

TRI kompletna MAKEOVER-a LICA su osvojile:

 1. Teodora Erdevik,

 2. Ana Grbić,

 3. Jelena Vidojković.

Teodora Erdevik

„Vaše iskustvo posle toliko godina rada uliva poverenje, naspram svega što citamo u novinama… samoprozvanih lekara, beauty „majstora“… Osveženje lica, a samim tim i samopouzdanja!“

Teodora Erdevik

Ana Grbić

„Juče sam napunila 41 god. i ozbiljno razmišljam gde da odem da „saniram“ sve što su one ostavile na mom licu. Obzirom da nikakve tretmane nisam radila potpuno sam zbunjena gde da idem i šta da radim, previše je informacija i izbora… A definitivno je pravo vreme za neku jaču ispomoć u redovnoj nezi.“

Ana Grbić

Jelena Vidojković

„Sa punim poverenjem sam spremna da Vam poverim svoje lice jer smatram da ste najbolji u svojom poslu. Očekujem osvežen i blistav izgled kože.“

Jelena Vidojković

O nagradnom konkursu:

Mnogo toga se krije u zadovoljstvu sopstvenim izgledom. Kada ste zadovoljni izgledom, samopouzdanje vam ne manjka.

Poliklinika Diva je sinonim za dermatološku ustanovu specijalizovanu za dermatologiju i lasersku i antiage medicinu. Slavimo TRI decenije stručnog pristupa zdravlju i lepoti kože i zasluženog poverenja zadovoljnih pacijenata. Zbog toga želimo da obradujemo TRI dame! Iskoristite priliku i budite jedna od njih kojoj poklanjamo kompletan MAKEOVER lica!

Da li ste spremne za izazov? Da li ste spremne za pozitivnu promenu koja vam vraća osmeh na lice?!

TRI dame imaju priliku da osvoje kompletan MAKEOVER lica! To znači: stručna konsultacija sa našim lekarima, doktorska ekspertiza i procena stanja kože lica, predlog procedura, procedure u skladu sa potrebama vaše kože te saveti kako da je negujete u budućnosti.

Kompletan MAKEOVER će zabeležiti kamere i foto aparati kako bismo ispratili naše zajedničko druženje i rezultate nakon procedura.

KAKO DA UČESTVUJETE?

Sasvim jednostavno. Popunite formular u nastavku. Odgovorite na pitanje: Zašto biste vaše poverenje poklonili Poliklinici Diva i šta očekujete od MAKEOVER-a lica? Postavite vašu fotografiju lica (anfas). Poželjno je da fotografija bude slikana na beloj pozadini i bez šminke.     

  POŠALJITE! Imate vremena do 10. decembra 2021. godine.

  OPŠTA PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA  „MAKEOVER

  1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA

  Organizator nagradnog konkursa je Poliklinika Diva. Beograd, Kosovska 34, PIB: 101514550, MB: 56926917 u daljem tekstu Organizator.

  1. NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA KONKURSA

  Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom „MAKEOVER“ (u daljem tekstu: Konkurs). Konkurs se organizuje putem sajta Poliklinika Diva: www.divaclinic.com – u daljem tekstu sajt.

  Konkurs se organizuje za period počev od 10. 11. 2021. do 10. 12. 2021.

  Izbor pobednika se organizuje u roku od 15 dana od kraja Nagradnog konkursa, a najkasnije do 25. 12. 2021. godine. Ime dobitnika će biti objavljeno na sajtu, Facebook i Instagram nalozima Poliklinike Diva. Nagradni konkurs se organizuje radi promovisanja Poliklinike Diva.

   

  1. MESTO ORGANIZOVANJA KONKURSA

  Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.

   

  1. USLOVI I OPIS UČESTVOVANJA NA KONKURSU

  Za učešće na Konkursu učesnik se prijavljuje popunjavanjem formulara na stranici na sajtu: OVDE STAVITI LINK.

  Popunite formular na sajtu. Odgovorite na pitanje: Zašto biste vaše poverenje poklonili Poliklinici Diva i šta očekujete od MAKEOVER-a lica? Postavite vašu fotografiju lica (anfas) u predviđeno polje. Poželjno je da fotografija bude slikana na beloj pozadini i bez šminke.    

  *Kako bi vaša prijava bila validna neophodno je popuniti sva polja.

  Pravo učestvovanja imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

  Jedan fan može učestvovati jedanput.  

  Korišćenje lažnih profila nije dozvoljeno. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, bez upozorenja će biti diskvalifikovani iz Konkursa i njihovi sadržaji će biti obrisani.   

  Sve fotografije koje se postave u okviru Konkursa, moraju biti slobodne od prava trećih strana, uključujući, ali ne isključivo se odnoseći na autorska prava, prava zaštićenih znakova, druga prava vezana za intelektualno vlasništvo, pravo na privatnost, pravo na upotrebu lične fotografije, itd. Organizator nije odgovoran za bilo koja potraživanja trećih strana vezano za kršenje takvih prava. Organizator može prema vlastitoj diskreciji diskvalifikovati bilo koji poslati materijal koji bi mogao da predstavlja kršenje prava trećih strana.

  Učesnici pristaju da Organizator modifikuje ili na neki drugi način menja poslate prijave iz Konkursa ili neki njihov deo. Osim toga, Učesnici pristaju da predate prijave budu objavljene na stranicama trećih osoba i stranicama društvenih mreža Poliklinike Diva.

  Učesnici pristaju da kompletan MAKEOVER zabeleže kamere i foto aparati radi praćenja rezultata nakon procedura i upotrebe u marketinške svrhe.

  U Nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji Nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici. Učesnici koji učestvuju u Nagradnom konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zameniti za novac. Učestvujući u Nagradnom konkursu učesnici prihvataju u svemu ova Pravila.    

  1. NAGRADA

  Odluku o izboru pobednika donosi stručni žiri Poliklinike Diva. Kriterijumi koji se koriste prilikom izbora pobednika biće mišljenje stručnog žirija sastavljenog od lekara specijalista poliklinike Diva.  

  Ukupan broj nagrada: 3.

  TRI dame imaju priliku da osvoje kompletan MAKEOVER lica! To znači: stručna konsultacija sa lekarima Poliklinike Diva, doktorska ekspertiza i procena stanja kože lica, predlog procedura, procedure u skladu sa potrebama kože te saveti kako je negovati.

  Organizator ne snosi putne troškove dolaska u Polikliniku Diva.

   

  1. ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

  Za potrebe učestvovanja u Nagradnom konursu organizator prikuplja i obrađuje dostavljene lične podatke učesnika i to samo one lične podatke neophodne za učestvovanje u ovom Nagradnom konkursu: ime i prezime, datum rođenja, telefon i e-mail adresu. Organizator će navedene lične podatke obrađivati isključivo u svrhu održavanja Nagradnog konkursa (izbor dobitnika, obaveštenje o nagradi, realizovanje nagradne procedure). Po završetku Nagradnog konkursa podaci učesnika se brišu. Prikupljeni podaci se neće koristiti u bilo koje druge svrhe osim navedenih.

    

  1. PREKID NAGRADNOG KONKURSA

  Nagradni konkurs se može prekinuti jedino u slučaju više sile o čemu će učesnici odmah biti obavešteni putem pismenog obaveštenja na sajtu Poliklinike Diva, Facebook I Instagram nalozima.    

  U Beogradu, 10. novembar 2021. godine