Laserska mezoterapija – snažan lifting efekat uz brz oporavak!

Kada bi vam neko rekao da je moguće istovremeno ukloniti bore sa lica, osvežiti i podmladiti kožu, zategnuti je, a ujedno je nahraniti i regenerisati, sigurni smo da biste se odmah odlučili upravo za tu proceduru. Ako još dodamo i da je takvo podmlađivanje prirodno, tada nema dileme. Upravo sve to se dobija kombinacijom frakcionisanog lasera i mezoterapije!

laserska-mezoterapija-snazan-lifting-efekat-uz-brz-oporavak

Mezoterapija, u kombinaciji sa frakcionisanim laserom, koji omogućava BEZBOLNU aplikaciju (oseća se samo blago peckanje tokom procedure laserom) i ravnomernu distribuciju pod kožu koktela sastavljenog od vitamina, minerala, antioksidanasa, hijaluronske kiseline i faktora rasta, daje sjajne rezultate! Ovaj kombinovani tretman stimuliše stvaranje NOVOG kolagena u koži i umanjuje bore, te usporava starenje kože, a prvi rezultati podmlađivanja su vidljivi ODMAH nakon tretmana.

S obzirom na to da je frakcionisana laserska tehnologija, kada je reč o antiaging tretmanima, napravila pravi bum u estetskoj medicini jer dovodi do snažnog lifting efekta i uklanja bore, komforna je za pacijenta, ne zahteva dug oporavak nakon tretmana, a rezultati su dugotrajni, nije ni čudo što u kombinaciji sa mezoterapijom daje zavidne rezultate.

Frakcionisani laserski zrak podstiče kožu na regeneraciju, odnosno na stvaranje NOVOG kolagena i elastina, a ujedno priprema kožu za tretman mezoterapijskim koktelima, jer stvara mikroskopske rupice kroz koje će svi sastojci koji su neophodni kako bi se koža nahranila i osvežila dopreti baš tamo gde je to potrebno.

Na taj način omogućeno je da se tokom tretmana mezoterapija obavi BEZ igala, što je priznaćete, dobra vest, naročito za one koji ih se plaše, a dodatno garantuje da nema podliva.

Uz već pomenute benefite laserskog tretmana za podmlađivanje, mezoterapija dovodi do poboljšanja tena, usporava starenje kože, bore se ublažavaju, a koža je hidrirana i nahranjena. Sjajno je i to što se dodatno stimuliše sinteza kolagena, elastina i hijalurona!

I zato, kada se ove dve procedure obavljaju zajedno, tokom jednog tretmana, dobija se kumulativni efekat koji istovremeno utiče na uklanjanje ožiljaka i fleka. Tretman traje oko pola sata, a prvi rezultati su vidljivi već nakon dan do dva, dok najbolji efekat sledi kroz mesec dana.

DIVA POLIKLINIKA

Posetite nas na adresi, Kosovska 34, Beograd. Zakažite BESPLATNE konsultacije na telefon:   011/334-21-31 ili +381 63 338 334

Leave a Reply

laserska-mezoterapija-snazan-lifting-efekat-uz-brz-oporavak

Leave a Reply